- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
3 ay çok kısa bir süre doktora gitmek için doktorlar 1 seneyi boyunca olmazsa gelin diyorlar. bende 3. sefer de hamıle kaldım ılk ıkı denememızde kendımı sartlamıstım ucuncude daha rahattım ve cıft cızgıyı gordum. :)merhaba arkadaşlar 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor sizce doktora gitmek için erkenmi eğer gitmemiz gerekirse ne gibi testler yapılır bitkisel bişeyler varmıdır bebek olması için yada yiyecekler filan tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
2 günde 1 diyorlar ama eşimin işi biraz ağır yorgun oluyor o yüzden bazen 4-5 günü bulabiliyor
Etrafındakiler nerden biliyormuş istediğin an olacağını?takmamaya çalışıyorum ama malesef takıyorum 2 yıl istememiştik şimdi isteyipte olmadığını görünce korkuya kapıldım etrafımdakilerde istediğin an olur diyorlardı bu yüzden bu kadar taktım sanırım
Evet katılıyorum o bitkisel kürleri kullanma adet düzenini bozar... Ovulasyon günlerin için de mutlaka eczaneden ovulasyon testi alGebe kalmak o kadar kolay birşey değil. Gebe kalmak için ayda sadece 1-2 gün şansın var buna da yumurtlama günleri diyoruz. O günlere denk getirmen ve bunun içinde yumurtlama günlerini takip etmen gerekir. Bunun için eczanelerde satılan ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin. Bence henüz erken ama içini rahatlatmak ve şayet varsa bir sorun erkenden tespit etmek adına bir kadın doğumcuya görünebilirsin. Kulaktan dolma bitkisel yada değil abuk subuk yiyecek ve kürler kullanma. Bitkisel deyip güvenle kullanmaya kalktığın çoğu madde kimyasallardan çok daha fazla zararlıdır. Doktoruna danış o kullanman gerekenleri sana söyler zaten tatlım. Allah hayırlı zamanda nasip etsin..
2 gün önce haberlerde çıktı hatta.. İçinde ıhlamurunda bulunduğu birkaç bitki çayı saydı gebeliklerde düşüğe neden olabiliyormuş. Mesela sakinleştirici özelliği bulunan sarı kantaron otu da doğum kontrol hapının etkisini azaltıyor. Bitkisel olan çoğu ilacın ölümle sonuçlandığını da çok defa duyduk. Masum görünümlü ama kimyasaldan zararlı şeyler.. O yüzden kulaktan dolma bilgiler yerine doktorun önereceği ürünleri kullanmak en akıllıcasıEvet katılıyorum o bitkisel kürleri kullanma adet düzenini bozar... Ovulasyon günlerin için de mutlaka eczaneden ovulasyon testi al
Evet... Ben de soğan suyu kürü ve bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Soğan kürü yaptığım ay adetim beş gün gecikti ve simsiyah oldu. Bal tarçın çörekotunda ise adetim dört gün erken oldu ve tam 10 gün yoğun şekilde kanamam oldu artık nerdeyse acile gidecektim bir de kist yapmış burdaki bazı arkadaşlarda... Aman allah korusun... Zaten adetler düzenliyse ve yumurta oluşup çatlıyorsa dışardan müdahaleye hiç gerek yok2 gün önce haberlerde çıktı hatta.. İçinde ıhlamurunda bulunduğu birkaç bitki çayı saydı gebeliklerde düşüğe neden olabiliyormuş. Mesela sakinleştirici özelliği bulunan sarı kantaron otu da doğum kontrol hapının etkisini azaltıyor. Bitkisel olan çoğu ilacın ölümle sonuçlandığını da çok defa duyduk. Masum görünümlü ama kimyasaldan zararlı şeyler.. O yüzden kulaktan dolma bilgiler yerine doktorun önereceği ürünleri kullanmak en akıllıcası
2 yil boyunca hangi yontemle korundunuz korunma yontemizde bir sorun olabilir hap kullanan arkadaslarda sonradan cocuk olmasi biraz zor karsilastim boyle insanlarla ama korunma yonteminizde bir sıkınti yoksa iciniz rahat olsun insallah olur 1 ay daha bekleyin yine olmadi bi doktora gorununmerhaba arkadaşlar 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor sizce doktora gitmek için erkenmi eğer gitmemiz gerekirse ne gibi testler yapılır bitkisel bişeyler varmıdır bebek olması için yada yiyecekler filan tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun canım benim üzüldüm başına gelenlere... Keşke bu tip şeylere hiç bulaşmasaydın... Birkaç defa denk geldim soğan kürüyle hamile kaldım falan yazanlara. Diyemedim ki; soğan kürüyle değil doğru ovulasyon tarihiyle gebe kalmışsındır diye.. Bir ayın içinde gebe kalabilmek için sadece 1-2 gün var. O günlere denk getirmezsen 30 yılda uğraşsan, neler yapsan da gebe kalamazsın. Bu durum tabiki fiziksel bir engeli olmayanlar için.. Olanlar da tedavisini olup doktor tavsiyelerinin dışına çıkmamalı. Tıp artık çok ilerledi bir tek ölümün çaresi yok. En önemlisi de Rabbimin doğru zamanda ve hayırlı olanını vermesi..Evet... Ben de soğan suyu kürü ve bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Soğan kürü yaptığım ay adetim beş gün gecikti ve simsiyah oldu. Bal tarçın çörekotunda ise adetim dört gün erken oldu ve tam 10 gün yoğun şekilde kanamam oldu artık nerdeyse acile gidecektim bir de kist yapmış burdaki bazı arkadaşlarda... Aman allah korusun... Zaten adetler düzenliyse ve yumurta oluşup çatlıyorsa dışardan müdahaleye hiç gerek yok
Sağol canım teşekkür ederim bir daha asla bulaşmam öyle şeylere... Benim biraz akıntım vardı o yüzden soğan suyu içmiştim ama işte ters tepti... Doktora gittim sonra hap fitil ve iğne verdi çok şükür bitti akıntım. Akıntı yüzünden hamile kalamıyor olabilirsin demişti... Akıntı geçti bakalım bekliyorum şimdi...Geçmiş olsun canım benim üzüldüm başına gelenlere... Keşke bu tip şeylere hiç bulaşmasaydın... Birkaç defa denk geldim soğan kürüyle hamile kaldım falan yazanlara. Diyemedim ki; soğan kürüyle değil doğru ovulasyon tarihiyle gebe kalmışsındır diye.. Bir ayın içinde gebe kalabilmek için sadece 1-2 gün var. O günlere denk getirmezsen 30 yılda uğraşsan, neler yapsan da gebe kalamazsın. Bu durum tabiki fiziksel bir engeli olmayanlar için.. Olanlar da tedavisini olup doktor tavsiyelerinin dışına çıkmamalı. Tıp artık çok ilerledi bir tek ölümün çaresi yok. En önemlisi de Rabbimin doğru zamanda ve hayırlı olanını vermesi..
Tekrar geçmiş olsun. Akıntı ve vajinal mukus denen tabaka gebeliği önleyebilir. Bende de sıkça olan bir durum bu yüzden tedavi gördüm. İnşallah tedavin işe yaramıştır ve güzel haberleri en kısa sürede alırsın :)Sağol canım teşekkür ederim bir daha asla bulaşmam öyle şeylere... Benim biraz akıntım vardı o yüzden soğan suyu içmiştim ama işte ters tepti... Doktora gittim sonra hap fitil ve iğne verdi çok şükür bitti akıntım. Akıntı yüzünden hamile kalamıyor olabilirsin demişti... Akıntı geçti bakalım bekliyorum şimdi...
Amin canım inşallah... Korunmayı bıraktığımdan beri vardı bu akıntı kaç kez gitttim doktora bir türlü geçmedi en son başka doktora gittim kökten çözüm oldu. Akıntı spermlerin içeri ilerlemesini önlüyormuş dahası spermleri öldürüyormuş ve gerçekten benimki çok yoğundu. Vajinanın içini de yıkamamak gerekiyormuş. Yaz sonuna kadar bebiş olmazsa rahim filmi çektiricemTekrar geçmiş olsun. Akıntı ve vajinal mukus denen tabaka gebeliği önleyebilir. Bende de sıkça olan bir durum bu yüzden tedavi gördüm. İnşallah tedavin işe yaramıştır ve güzel haberleri en kısa sürede alırsın :)
Evet vajinal banyo zararlı. Özellikle şampuan, duş jeli vs. sürmek hem tahrişe, hem mantara hemde vajinal akıntıya neden oluyor. Doktorun vajinal akıntın dışında bir sorun göremediyse, tedavini düzenli uyguladıysan, ovulasyon günlerinede dikkat edersen bebiş gelir, hiç merak etmeAmin canım inşallah... Korunmayı bıraktığımdan beri vardı bu akıntı kaç kez gitttim doktora bir türlü geçmedi en son başka doktora gittim kökten çözüm oldu. Akıntı spermlerin içeri ilerlemesini önlüyormuş dahası spermleri öldürüyormuş ve gerçekten benimki çok yoğundu. Vajinanın içini de yıkamamak gerekiyormuş. Yaz sonuna kadar bebiş olmazsa rahim filmi çektiricem
Amin İnşallah canım... Sağolasın...Evet vajinal banyo zararlı. Özellikle şampuan, duş jeli vs. sürmek hem tahrişe, hem mantara hemde vajinal akıntıya neden oluyor. Doktorun vajinal akıntın dışında bir sorun göremediyse, tedavini düzenli uyguladıysan, ovulasyon günlerinede dikkat edersen bebiş gelir, hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?