• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyorum yardımcı olun lütfen

merhaba arkadaşlar 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor sizce doktora gitmek için erkenmi eğer gitmemiz gerekirse ne gibi testler yapılır bitkisel bişeyler varmıdır bebek olması için yada yiyecekler filan tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
3 ay çok kısa bir süre doktora gitmek için doktorlar 1 seneyi boyunca olmazsa gelin diyorlar. bende 3. sefer de hamıle kaldım ılk ıkı denememızde kendımı sartlamıstım ucuncude daha rahattım ve cıft cızgıyı gordum. :)

gitsenizde geri gönderecekler bizim 5.ayda oldu hemen olacak diye birşey yok 1 yıl bekletiyor doktorlar yaşınız 40 üzeri değilse

canım,ben doğum kontrol hapı kullanarak korundum ilk üç ay olmadı 4. ay 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.nasıl hamile kaldın dersen;
1.internetten ovulasyon testi aldım(eczanede 5 tanesi 50tl idi ben netten 40 tanesini 45tl ye aldım)
2.ibrahim saraçoğlunun bal tarçın çörek otunu kürünü uyguladım.
3.bebek düşünüyorum diye kontrol amaçlı hapı bıraktığım ay doktoruma gittim bir problem olmadığını söyledi.

bir de yumurtalıklar,hormonlar stresle doğru orantılıdır.kafana takma aklına geldikçe başka şeyler düşün.dikkatini dağıt.
bu üç yöntemden en etkilisinin ovülasyon testi olduğu kanaatindeyim.mutlaka edin kapıda ödemeyle 1 günde eline geçiyor.yumurtlama hesaplama yöntemleri çok güvenilir değil.bazı kadınların yumurtlama dönemi farklı olabiliyormuş bilgin olsun,hayırlısı olsuuuun...

öncelikle doktora gitmek için 3 ay erken bir zaman..bebek olması içinde dışardan bir takviye yok...
bizde 10 aydır deniyoruz..doktora gittim testler hep temiz ama olmadı işte..
bu ay henüz hastalanmadım..içimede hamileyim diye doğuyor :)
çok dua ettim bu ay..ovulasyon hesaplama yaptım internetten..
tesbih çektim hergün bak sanada yazayım
Ya Varis : 707
Allahümme Ya Evvelü : 100
Allahümme Ya Mücib : 60
Allahümme Ya Semiu : 100
4 cuma üst üste 1000 er kere Ya Evvel..
hepsinin başındada sağlıklı ve hayırlı bir evlat diye niyetlen..

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayibeten inneke semi ud-dua ( anlamı : Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)

Rabbi heb li mines salihin ( anlamı : Rabbim bize salih evlat ver)

herşeyden önemlisi Allah tan hayırlısını dile..demekki senin için doğru zaman deilmiş..inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini ve haberlerimi alırız..:)

Erkenmiş daha ben de senin gibi düşünüyordum ilk evlenince
3 ay sonra hamile kaldım
stres yapma
dua et bol bol

akilli telefonunuz varmi? Eger varsa uygulamalar var, bilgilerinizi yaziyorsunuz, yumurtalama gününü falan hesapliyor.
Denedinizmi öyle? Ayda zaten belirli günlerde bebeginizin olma ihtimali var, o günleri hesaplayin. Bende simdi denedim, sonucu bekliyorum, Rabbim hayirlisiyla insallah isteyen herkese nasip eder....

takmamaya çalışıyorum ama malesef takıyorum 2 yıl istememiştik şimdi isteyipte olmadığını görünce korkuya kapıldım etrafımdakilerde istediğin an olur diyorlardı bu yüzden bu kadar taktım sanırım
Etrafındakiler nerden biliyormuş istediğin an olacağını?

Gebe kalmak o kadar kolay birşey değil. Gebe kalmak için ayda sadece 1-2 gün şansın var buna da yumurtlama günleri diyoruz. O günlere denk getirmen ve bunun içinde yumurtlama günlerini takip etmen gerekir. Bunun için eczanelerde satılan ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin. Bence henüz erken ama içini rahatlatmak ve şayet varsa bir sorun erkenden tespit etmek adına bir kadın doğumcuya görünebilirsin. Kulaktan dolma bitkisel yada değil abuk subuk yiyecek ve kürler kullanma. Bitkisel deyip güvenle kullanmaya kalktığın çoğu madde kimyasallardan çok daha fazla zararlıdır. Doktoruna danış o kullanman gerekenleri sana söyler zaten tatlım. Allah hayırlı zamanda nasip etsin..
Evet katılıyorum o bitkisel kürleri kullanma adet düzenini bozar... Ovulasyon günlerin için de mutlaka eczaneden ovulasyon testi al

Evet katılıyorum o bitkisel kürleri kullanma adet düzenini bozar... Ovulasyon günlerin için de mutlaka eczaneden ovulasyon testi al
2 gün önce haberlerde çıktı hatta.. İçinde ıhlamurunda bulunduğu birkaç bitki çayı saydı gebeliklerde düşüğe neden olabiliyormuş. Mesela sakinleştirici özelliği bulunan sarı kantaron otu da doğum kontrol hapının etkisini azaltıyor. Bitkisel olan çoğu ilacın ölümle sonuçlandığını da çok defa duyduk. Masum görünümlü ama kimyasaldan zararlı şeyler.. O yüzden kulaktan dolma bilgiler yerine doktorun önereceği ürünleri kullanmak en akıllıcası :KK54:

2 gün önce haberlerde çıktı hatta.. İçinde ıhlamurunda bulunduğu birkaç bitki çayı saydı gebeliklerde düşüğe neden olabiliyormuş. Mesela sakinleştirici özelliği bulunan sarı kantaron otu da doğum kontrol hapının etkisini azaltıyor. Bitkisel olan çoğu ilacın ölümle sonuçlandığını da çok defa duyduk. Masum görünümlü ama kimyasaldan zararlı şeyler.. O yüzden kulaktan dolma bilgiler yerine doktorun önereceği ürünleri kullanmak en akıllıcası :KK54:
Evet... Ben de soğan suyu kürü ve bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Soğan kürü yaptığım ay adetim beş gün gecikti ve simsiyah oldu. Bal tarçın çörekotunda ise adetim dört gün erken oldu ve tam 10 gün yoğun şekilde kanamam oldu artık nerdeyse acile gidecektim bir de kist yapmış burdaki bazı arkadaşlarda... Aman allah korusun... Zaten adetler düzenliyse ve yumurta oluşup çatlıyorsa dışardan müdahaleye hiç gerek yok

merhaba arkadaşlar 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor sizce doktora gitmek için erkenmi eğer gitmemiz gerekirse ne gibi testler yapılır bitkisel bişeyler varmıdır bebek olması için yada yiyecekler filan tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
2 yil boyunca hangi yontemle korundunuz korunma yontemizde bir sorun olabilir hap kullanan arkadaslarda sonradan cocuk olmasi biraz zor karsilastim boyle insanlarla ama korunma yonteminizde bir sıkınti yoksa iciniz rahat olsun insallah olur 1 ay daha bekleyin yine olmadi bi doktora gorunun

Evet... Ben de soğan suyu kürü ve bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Soğan kürü yaptığım ay adetim beş gün gecikti ve simsiyah oldu. Bal tarçın çörekotunda ise adetim dört gün erken oldu ve tam 10 gün yoğun şekilde kanamam oldu artık nerdeyse acile gidecektim bir de kist yapmış burdaki bazı arkadaşlarda... Aman allah korusun... Zaten adetler düzenliyse ve yumurta oluşup çatlıyorsa dışardan müdahaleye hiç gerek yok
Geçmiş olsun canım benim üzüldüm başına gelenlere... Keşke bu tip şeylere hiç bulaşmasaydın... Birkaç defa denk geldim soğan kürüyle hamile kaldım falan yazanlara. Diyemedim ki; soğan kürüyle değil doğru ovulasyon tarihiyle gebe kalmışsındır diye.. Bir ayın içinde gebe kalabilmek için sadece 1-2 gün var. O günlere denk getirmezsen 30 yılda uğraşsan, neler yapsan da gebe kalamazsın. Bu durum tabiki fiziksel bir engeli olmayanlar için.. Olanlar da tedavisini olup doktor tavsiyelerinin dışına çıkmamalı. Tıp artık çok ilerledi bir tek ölümün çaresi yok. En önemlisi de Rabbimin doğru zamanda ve hayırlı olanını vermesi..

Geçmiş olsun canım benim üzüldüm başına gelenlere... Keşke bu tip şeylere hiç bulaşmasaydın... Birkaç defa denk geldim soğan kürüyle hamile kaldım falan yazanlara. Diyemedim ki; soğan kürüyle değil doğru ovulasyon tarihiyle gebe kalmışsındır diye.. Bir ayın içinde gebe kalabilmek için sadece 1-2 gün var. O günlere denk getirmezsen 30 yılda uğraşsan, neler yapsan da gebe kalamazsın. Bu durum tabiki fiziksel bir engeli olmayanlar için.. Olanlar da tedavisini olup doktor tavsiyelerinin dışına çıkmamalı. Tıp artık çok ilerledi bir tek ölümün çaresi yok. En önemlisi de Rabbimin doğru zamanda ve hayırlı olanını vermesi..
Sağol canım teşekkür ederim bir daha asla bulaşmam öyle şeylere... Benim biraz akıntım vardı o yüzden soğan suyu içmiştim ama işte ters tepti... Doktora gittim sonra hap fitil ve iğne verdi çok şükür bitti akıntım. Akıntı yüzünden hamile kalamıyor olabilirsin demişti... Akıntı geçti bakalım bekliyorum şimdi...

Sağol canım teşekkür ederim bir daha asla bulaşmam öyle şeylere... Benim biraz akıntım vardı o yüzden soğan suyu içmiştim ama işte ters tepti... Doktora gittim sonra hap fitil ve iğne verdi çok şükür bitti akıntım. Akıntı yüzünden hamile kalamıyor olabilirsin demişti... Akıntı geçti bakalım bekliyorum şimdi...
Tekrar geçmiş olsun. Akıntı ve vajinal mukus denen tabaka gebeliği önleyebilir. Bende de sıkça olan bir durum bu yüzden tedavi gördüm. İnşallah tedavin işe yaramıştır ve güzel haberleri en kısa sürede alırsın :)

Tekrar geçmiş olsun. Akıntı ve vajinal mukus denen tabaka gebeliği önleyebilir. Bende de sıkça olan bir durum bu yüzden tedavi gördüm. İnşallah tedavin işe yaramıştır ve güzel haberleri en kısa sürede alırsın :)
Amin canım inşallah... Korunmayı bıraktığımdan beri vardı bu akıntı kaç kez gitttim doktora bir türlü geçmedi en son başka doktora gittim kökten çözüm oldu. Akıntı spermlerin içeri ilerlemesini önlüyormuş dahası spermleri öldürüyormuş ve gerçekten benimki çok yoğundu. Vajinanın içini de yıkamamak gerekiyormuş. Yaz sonuna kadar bebiş olmazsa rahim filmi çektiricem

Valla canım kendini kasma bir anda oluyor. Sen dua et akışına bırak kendini kasma yeter Rabbim istedim i verir öyle düşün.3ay deneyip olmaması normal 1yıl vakti var evlilikten sonra ama yasda önemli.soğan kabuğu suyu iç çok duydum onla hamile kalan.ama tam tarif yap

Amin canım inşallah... Korunmayı bıraktığımdan beri vardı bu akıntı kaç kez gitttim doktora bir türlü geçmedi en son başka doktora gittim kökten çözüm oldu. Akıntı spermlerin içeri ilerlemesini önlüyormuş dahası spermleri öldürüyormuş ve gerçekten benimki çok yoğundu. Vajinanın içini de yıkamamak gerekiyormuş. Yaz sonuna kadar bebiş olmazsa rahim filmi çektiricem
Evet vajinal banyo zararlı. Özellikle şampuan, duş jeli vs. sürmek hem tahrişe, hem mantara hemde vajinal akıntıya neden oluyor. Doktorun vajinal akıntın dışında bir sorun göremediyse, tedavini düzenli uyguladıysan, ovulasyon günlerinede dikkat edersen bebiş gelir, hiç merak etme :anneadayı:

Evet vajinal banyo zararlı. Özellikle şampuan, duş jeli vs. sürmek hem tahrişe, hem mantara hemde vajinal akıntıya neden oluyor. Doktorun vajinal akıntın dışında bir sorun göremediyse, tedavini düzenli uyguladıysan, ovulasyon günlerinede dikkat edersen bebiş gelir, hiç merak etme :anneadayı:
Amin İnşallah canım... Sağolasın...

soğan kürü kullan hiç bi zararı yok bende 3 gebelikte de kullandığım ay tuttu bebis

Back