• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bebek istiyom artik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Green girls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.316
526
123
2senedr ewliyim 12 aydir ko runmuyoz doktora gittom muayene ettl ,sikinti yok dedi kan testi bakmadi gerej yok dedi aslan pencesi. Cay iciyom esimde muayene oldu sikinti yok. Adana hangi doktora liyim oneri olaolan varmi baskentte G ve baskenntte pinar caglar aytac doktorun adini gordum bilen varmi nasil

Hiç getirmedim zorlu bi işlem mi peki tekrar kontrole gidecem doktor araştırın ilaç tedavisi hiç uygulamadık

Kan testine neden gerek yok dedi onu anlamadim sonucta engel olan hormonlarindan yuksek olan olabilir. Benim de bu ay 16. Aya giriryoruz bebek isteyeli.ilk bas kan hormon testi yaptirmistim prolaktin 26 ydi doktor cok da onemli degil demisti. Tabi ozamanlar pek bilincli degildik. Doktorumu degistirdim.Bu ay birdaha yaptirdik prolaktin 40 cikti yuksek yani.estradiol galiba yanlis hatirlamiyorsam oyle bi hormon daha yuksek cikti. Bu hormonlar yumurtlamayi engelleyen hormonlarmis.Doktor ilac verdi bu hormonlari normal degere cekelim sonra tedaviye baslayalim dedi. Bu ay ilac kullaniyorum iste mesela. Rahim filmi cekilmistim o temiz cikti.

2senedr ewliyim 12 aydir ko runmuyoz doktora gittom muayene ettl ,sikinti yok dedi kan testi bakmadi gerej yok dedi aslan pencesi. Cay iciyom esimde muayene oldu sikinti yok. Adana hangi doktora liyim oneri olaolan varmi baskentte G ve baskenntte pinar caglar aytac doktorun adini gordum bilen varmi nasil
Canım 1 sene korunmadigin halle olmuyorsa doktorun araştirmasi lazim. Hangi doktora gittin merak ettim. Gidebilirsen Süleyman Cansun Demir'e git. Ben ona gidiyorum. Daha once medline da selçuk dogana gittim. 2 defa dusuk yaptigim halde sebebini araştirmadi. Olabilir dedi gecti. Süleyman hoca bir suru test istedi. Kan pihtilaşmasi cikti.o yuzden dusuk yapmisim. Ilac kullaniyorum şimdi.
Gidecegin doktordan rahim filmi, kromozom analizi ve trombofili paneli testlerini yaptirmak istedigini soyle canim. Eşin de sperm testi yaptirsin.
Bence butun çiftler bebek dusundugu an butun testlerini yaptirmali.
Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim.

bence baska bi doktora gidin adetin 3.gunu hormon testi yaptirin

Bedenen bir sorunun yoksa, kafaya çok taktığın içindir. Yani psikolojik.

İlk oğlum ilk geceden düşün :KK66:

Aradan bikaç yıl geçti. İstiyorum olmuyor. Her ay acaba kalıcam mı, kaldım mı diye kurdum durdum. Her gecikme de test yaptım. Beynen yoruldum. 1.5 sene sürdü bu.

Sonra amannnn yaaa zaten bir tane var boşver dedim kendime. Beynen çocuk istemeyi bıraktım. Hatta kursa yazılacaktım. Evrak fakan hazırlıyordum. Neyse iki ay sonra bi baktım hamileyim.

Yani psikolojik olarak vücuda baskıyı bırak. Kendini bırak. Allahın izniyle olur inşallah.

Bugun baska doktora gıttım ultrasonla baktı sıkıntı yok dedı. Adet gunu bıtınce rahım fılmı cejecekler suan kan verdım ama bana adet ın ıcıncu gunu kan falan ıstemedı ılavçc tedavısı ıstedım sana gerek yok dedu secınımı uzulumu bılemedım. Asılama yapalım desı ıkı ay sonra bu asılama yontemı nedır bılmıyorum arastırcam

Ya bana hıc pro
Canım 1 sene korunmadigin halle olmuyorsa doktorun araştirmasi lazim. Hangi doktora gittin merak ettim. Gidebilirsen Süleyman Cansun Demir'e git. Ben ona gidiyorum. Daha once medline da selçuk dogana gittim. 2 defa dusuk yaptigim halde sebebini araştirmadi. Olabilir dedi gecti. Süleyman hoca bir suru test istedi. Kan pihtilaşmasi cikti.o yuzden dusuk yapmisim. Ilac kullaniyorum şimdi.
Gidecegin doktordan rahim filmi, kromozom analizi ve trombofili paneli testlerini yaptirmak istedigini soyle canim. Eşin de sperm testi yaptirsin.
Bence butun çiftler bebek dusundugu an butun testlerini yaptirmali.
Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim.
Laktın östrodol ve baska test yapmadılar ya

Ya bana hıc pro

Laktın östrodol ve baska test yapmadılar ya
Canim hangi doktora gittin ?
Bugun kan vermişsin hangi degerlere bakacaklar soylediler mi?
Eşim muayene oldu demişsin ama sperm testi yaptirdi mi?
Normal sartlarda 1 sene cocuk olmadiginda tedaviye ya da araştırılmaya başlaniyor. Rahim filmi cekilecegine sevindim. Insallah sonucunda temiz cikar.

ilk doktorunuz baya rahat davranmış ama siz o kadar rahat davranmamakla iyi yapmışsınız. bende ilk senenin sonunda gittiğimde doktor ultrasonla bakıp bişey yok demişti. sonra doktor değiştirdim ameliyat olman lazım dedi, bir sürü tedavi.. bu süreçte doğru doktoru bulmak çok önemliymiş.. şimdilerde " psikolojik olarak rahatlaman gerekiyor "a döndüm :) inşallah rahim filminiz temiz çıkar ve bi an önce güzel haber alırsınız..

ya doktoru degıstırdım sevınsemmı uzulsemmı bılemedım karısık duygular ıcındeyım. bı sıkıntı yok dedı hatta yumurtaların catlamaya hazırlar dedı bı hafta sonra adet olacam da ılcac tredavısı ıstedım sana gerek yok dedı. adet duzenlı ama yumurtalar catlıomu dıye yada adetın 3 gunu kan testı ıstemedı bugun verdım kan bıraz baktımda hepatıtleri isteş bi de tam kan baska kan ıstedımı bılmıyorum

Canim hangi doktora gittin ?
Bugun kan vermişsin hangi degerlere bakacaklar soylediler mi?
Eşim muayene oldu demişsin ama sperm testi yaptirdi mi?
Normal sartlarda 1 sene cocuk olmadiginda tedaviye ya da araştırılmaya başlaniyor. Rahim filmi cekilecegine sevindim. Insallah sonucunda temiz cikar.[baskentte pınar hanıma gıddım ılkkez. esım muayene oldu derken sperm testi yaptırdı doktor ıstemeden bız kendı ıstege baglı yaptık guzel dedı.bugun verdım kan ı baktım hepatıtler seker e creatın tam kan falan baska ne ıstedı bılmıorum. bız ıkı senelık evlıyız bı senedır korunmuyoz. tupler kapalımı dıye rahım fılmı sulu ultrason yapılcakmıs sonrada asılama yapalım dedı bana ılaca gerek yook dedı.

Bedenen bir sorunun yoksa, kafaya çok taktığın içindir. Yani psikolojik.

İlk oğlum ilk geceden düşün :KK66:

Aradan bikaç yıl geçti. İstiyorum olmuyor. Her ay acaba kalıcam mı, kaldım mı diye kurdum durdum. Her gecikme de test yaptım. Beynen yoruldum. 1.5 sene sürdü bu.

Sonra amannnn yaaa zaten bir tane var boşver dedim kendime. Beynen çocuk istemeyi bıraktım. Hatta kursa yazılacaktım. Evrak fakan hazırlıyordum. Neyse iki ay sonra bi baktım hamileyim.

Yani psikolojik olarak vücuda baskıyı bırak. Kendini bırak. Allahın izniyle olur inşallah.
aynen dedın gıbı arada test yapıom yapmasam da adete gun sayyom aha bugun aha yarın dıe. yada sohbetı gecıo kendı kendıme dusunuyorum bebem olsa söle yaparım falan

yardım edın kızlar ya olmassa dıye de korkuyrum ovulasyon testi bıle aldım. ya bana neden prolaktın progesteron eastrodıol kanı bakmıolar ıkı doktorun ıkısıd e adetın 3gunu kan bakak demedıler

Catlamaya hazir yumurtan varmis on degerlendir. Hormonlarin kotu olsa yumurta Boyle yumurtan olmazdi. Onumuzdeki ay gerekirse 3 uncu gunku hormon testlerini yaptirirsin.

Şimdi seni adetin 21. Günü çağırıp progesteron testi yaparak yumurtan çatlamış mı diye bakacak. Sen 12. 14. 16. Günü eşinle değerlendir. İnşallah hayırlısı ile olur.

Back