Bebek İsteyip Daha zamanı var diyenlere :)

ben başlamıştım folik asite sonra diyetteyim diye bıraktırmıştı o yavaşlatır kilo vermeni dedi ben şimdi yine başladım

evet canım bebek için çok önemliymiş

eee madem hamile kalmayı planlıyorsunz dogumu ne şekil yapmak istiyorsunz söyleyin bakalım

doğurmayı düşünmüyorum tutabildiğim kadar tutarım içimde

esşinde hastanede calısıyo hemde sen var ya harbi ihmalkarlık yapmıssın ya imkan oldugu halde kullanmıyorsun martı bekleme hemen yarın git bence

ahh keşke, benim işyerim malesef her istediğimde izin vermio. saolsunlar bole işlerde hep destek olurlar://// evet ben de ihmal ettim bu konuda coook haklısın.

olursa inşallah normal doğum istiyorum

normal dogurun hayatınz dogum sonrasıda normal devam etsin

ahh keşke, benim işyerim malesef her istediğimde izin vermio. saolsunlar bole işlerde hep destek olurlar://// evet ben de ihmal ettim bu konuda coook haklısın.

gerci dogru ben bıle hastanede calıstıgım halde 2 dakıka muayene olup gelemıyorum işim basımdan aşkın oluyo az cok teşhis koyuyoruz kendımze gidemiyorum cogu zaman ki özel sektör sanırım daha fena cumartesiden cumartesiye git bari eger calısmıyorsan o gunde

cumartesi sabahları da kursum oluo ama artık o gun gitmicem tabiki de. ya bir de maddi acıdan musait degilim o yuzden 3 mart a ertelemek durumunda kaldım. yoksa beklermiyim hiç. şimdi test tahlil falan isticekler neyle yaaptırıcas dimi ama

hımm maddi durumu bilemem tabi madem öyleyse beklemekten baska caren yok neyse yne gec klmıs sayılmazsın bol şans

bunlardan çok anlamıyorum. ama dr ilaç yada herhangi bir tedavi yöntmi söylemedi mi ?

duymazsın canım kafan rahat git doktordan sonrada rahat olsun moralin iyi olsun senınde esınde bekliceksınz yapacak bişey yok illa bebek olmalı dıye sıkma kendını

sıkmamaya calısıorum. oncenden dıs etkenlerde benı cok boguyodu ama artık takmıyorum onları da. herkes gibi bende umutla bekliyorum işte. allah isteyen herkese versin inşşş

sıkmamaya calısıorum. oncenden dıs etkenlerde benı cok boguyodu ama artık takmıyorum onları da. herkes gibi bende umutla bekliyorum işte. allah isteyen herkese versin inşşş

amin amin bende bakalım 2012 sonuna dogru bişiyler düşünüyoruz bana kalsa hemen yaparımda eşim istemıyo bakalım hayırlısı olsun o kadar büyük etken ki dış cevre bütün herseyını etklıyo gecen ay ben öyle bişiy atlattım adet gecıktı kı ben gunu gunune olan bi insanım 5 gun gectı stres oldum bebek varsa önlemımı almam lazım folık asıt kullanmamamsım iş yerınde koşturup duruyoum yerıne göre ağırlık kaldırıyorum vs vs test yaptım cıkmadı bişiy ama hala adet olamadım sonra oldum ama bu surede 4 defa kan vermısım bişiy cıkmamıs neden oamıyorum dıye dusunmekten bi hal oldum en son dedım kı ya tamam olmazsa olmasın belkı bebek vardır gec gelısıyodur diyorum iyice girdim anne moduna artık anne olucam dıye şartladım kendımı önlemlerımı aldım kafam rahatladı ama sonra olunca vucudum rahatladı şişkinliğim indi ama bir yandanda hamılelıge alıstırmısım kendımı hayal kırıklıgına ugradım velhasıl kafa rahat olacak onu bunu bilmem adetın neden gecıktıgını hala anlamıs degılm

Son düzenleme:

benimde adetim bir seferinden 13 gun mu ne gecikmişti ynen bende girdim o havalara. ama sonra aynen bir hayal kırıklıgı. simdi o kadar sartlamıyorum kendimi. yaş kaçtı senin

benimde eşim ilk başta istemiyrdu sonra yavaş yavaş değişmeye başladı.
şimdi planını kendisi kuruyor 2012 eylülde olacakmş. 2013te doğacakmış
adet gecikmesi fena bişey ağustos ayında 2 hafta gecikti ekimde hiç adet olmadım stresten daha da geckiyor

benımkınede senınkıne olan bişiyler olsada karar degıstırıp hadı yapalım dese hayır kötu yola basvurmak ıstemıyorum oda ıstesın dıyorum yoksa en son hıle yapacam valla

yaş 27 oldu 8 aylık evliyim 30 a kadar 2 cocuk yapmam lazım benım nasıl olacak bılmıyorum

bu zor bence 2 tane birden acil işe başlaman lazım...

benımkınede senınkıne olan bişiyler olsada karar degıstırıp hadı yapalım dese hayır kötu yola basvurmak ıstemıyorum oda ıstesın dıyorum yoksa en son hıle yapacam valla

vallahi dinsizin hakkından imansız gelir bence kötülüğe başla...
erkekler cesaretsiz oluyr canım ya aslın da istiyordur da belli edemez

:))) Allah iyiliğini versin. İster insallah o da.

bu zor bence 2 tane birden acil işe başlaman lazım...

vallahi dinsizin hakkından imansız gelir bence kötülüğe başla...
erkekler cesaretsiz oluyr canım ya aslın da istiyordur da belli edemez

yok kızlar kararlıyım ben önumzdekı 6 ay ıcınde plan dahıl agzından duymazsam patlatcam şapkalarını hadı bakalım sonrada olunca aaaa aşkım kaza kurşunu olmus hahahaha ya cocukları cok sevıyo yegenı ıcın öluyo ama yok sorumluluklan korkuyo heralde anlamadım benım gözum daha kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…