- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
kesinlikle önce bi rayina otursun evliligimiz :)
ben daha kocama doyamadim ki, sanki bebek olursa ondan uzaklisirim diye cok korkuyorum. o yüzden uzatabildigim sürece uzatmak istiyorum bu süreyi
insallah bizde bir gün hazir hissederiz kendimizi
haklısın canım kocana,gezmeye,eğlenmeye kısacasaı bebekle yapılmaz dediklerinin hepsini şimdiden yap
sonra kısmeti ile gelir zaten
dogru diyosun canimsizde olana kadar tam gaz devam gezin tozun eglenin valla hatta dogumun son dakikasina kadar tadini cikarin
daha önümüzde zaman var tabiki durmajk yok gezmeye devam. ama tek fark onunla gidebileceğimiz yerler olacak artık
Hersey "O" endeksli oluyor artik degil mi
bizim şimdiden planlaırmız hayallerimiz başlad bile bide gelirse herşey tam olacak
insallah canim cok bekletmesin annecigini ve babacigini
ve biz teyzelerini
Istiyorummmm ama konut kredimiz yuzunden frenliyorum =((
Speedy bizimde 8 yil kaldi ama bebek oldugunda ucretsiz izin kullanmak istiyorum 6 ay tek maasla hem kredi odeyip hem gecinemeyiz bunun icin birikim yapmam lazim=( bir yanim istiyor hamisleri gordukce ama kismet bakalim ekimde insallah korunmayi birakicam =)
4 haziran 2011de evlendim canim evliligin tadini cikariyoruzz gezme tozma yiyip icmee =) zaten hamile kaldimdi bebek dogduydu diyene kadarda 1 sene gecse 3 senelik oluruz =) bu esnadada para biriktirmis olurum =) bende ayni sekilde dusunuyorum 4 ay ucretli 6 ay ucretsiz en azindan bebislr ele avuca gelir =)
hadi canım şaka gibi bende 5 haziran 2011 de evlendim
bekleme hemen yap birlikte doğuralım işte sende 10 yıllık kredi çekmişsin bizde 8 senemiz kaldı
Cok iyi yaaa=))) ben su anda hap kullaniyorum canim yaa ama son kutum olucak bu hapi birakip 3 ayda esim koruncak =(( ondan sonraaa beklemeye baslicazz =)
Aslina bakarsan ocaktan sonra olursa daha iyi olur maddi acidan ama bende hemen olmucak gibi dusunup bide strese girmemek icin diyorum onceden baslayim hani olsada olur olmasada diyip cok strese girmemek icin =( insallahhh sende vardirr bu ay bebisss biz hamile kalana kadar sendeki gelismeleri takip ederiz =))
bende geldimmmmyeni gördüm topiğini canım nasıl gidiyor çalışmalar bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?