- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
demekki tam anlamıyla sen beni anlayabiliyorsun canım. bazen o kadar çok istiyorum ki bir bebeğim olsun sanki o zaman herşey daha anlamlı olacak gibi geliyor ama sonra acayip korkuyorum allahım ben o kadar büyük bir sorumlulukla başa çıkabilirmiyim acaba diye. sonrada diyorum ki çok bencilim yorulacaksın diye doğurmayacakmıyım. halbuki annem (allah başımdan eksik etmesin) çok yakınımda oturuyo bu çok büyük bir nimet. uzaklara gelin giden ve kimsesi olmayanlar bile doğuruyo
aynen öyle diyorum.
yorgunluktan ziyade bunca borcun içine hiç gerek yok diyorum
ama aslında büyütecek bi borcumuz da yok yani
canım bu saatte hemen cevap verdiğine göre sende benim gibi çalışıyorsun ve işe başlamamak için direniyorsunbirde şöyle bişi var mesela bizim 8 sizin 9 yıllık krediniz varmış eee ikimizin düşüncesine korkularımıza göre 9 yıl çocuk yapmamamız lazım. bu kabul edilebilir bişi değil ki zaten kredi bitince allah ömür verdiyse ben 32 yaşında olacagım o kadar dayanamam ki
o kadar beklemek olmaz herhalde ama ne zaman olur onu da bilmiyorum
böyle düşününce de çok saçma ve komik geliyo dimineyse bakalım allah ne veriyorsa hayırlısını versin bunlar sadece bizim planlarımız hayat ne gösterecek bilemeyiz. ama şu kredi haricindeki ekstra borçlar bitince ciddi anlamda düşünüyorum bebek konusunu
inşallah canım hayırlı zamanda nasip olur en az 6 ay daha bizim için yok ama daha yeni evliyiz
canım siz ne zaman evlendiniz ve kaç yaşındasınız bu arada. bencede en az 6 ay daha olmaz
5 haziran da 1 sene olacak 23 yaşımdayım eşim 30
ayy ne güzel 1. evlilik yıldönümünüze az kalmışcanım. bu konuyla ilgili bir planın varmı. ben şimdiden düşünüyorum da
daha tam olarak bişey yok biraz sallıyorum sanırım aslnda artık başlasam plana fena da olmaz hani
benimde aklıma hiçbişi gelmiyor ki canım. biz eşimle 6.5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik anlayacagın şu an yapacak bişi bulamıyorum :26:
hemen hemen herkes öyle evleniyor. ve hediye alışverişini de tüketmiş oluyorama bulucam yine ilginç bişeyler
keşke bazılarınıda evliliğimize bıraksaydım diyorum şimdi ama geçti gitti artık
speedy selamm :))
ben de geçen sene mayıs ayında evlendim bilirsin...14 mayısta 1 yıl oldu bizim de...1 yıl olmadan hiç düşünme bencede..ben evlenir evlenmez hamile kalanları ya da 6 ay sonra yapanları anlamıyorum hiç...eşim baştan 6 ay sonra yaparız diyodu ama ben hep ertelettim..çünkü çok erken gerçekten...iyi ki erteletmişim ancak oturuyor evlilik...
şimdi şimdi düşünüyoruz biz de yaz bitsin diyoruz ama yine...yani 1,5 yıla yakın olmuş olacak yaparsak....ki ideal bi zaman bence çünkü yaşım da 31 bu aradaama yaşım 35 bile olsa 1 yıl olmadan düşünmezdim heleki 1 çocuk düşünüyorsam....ha ben olursa Allah izin verirse 2 istiyorum o yüzden artık ilkini yapalım diyoruz...
slm taze gelinler ne güzel bi topik olmuş yeni gördüm bende temmuz 2011 de evlendim azıcık kaldı yıl dönümümüze bizde bir kaç ay sonra düşünmeye başlayacaz sanırım eşim çok istiyo 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik senden sevdiğim kadından bebeğim olacağı düşüncesi bile heyecanlandırıyo filan diyo zaten ikimiz de çok seviyoruz çocukları yeğenim geliyo deli oluyo onu severken
geçen ay reglim çok gecikti doktora gitmiştik herşeyim normalmiş çok şükür öncesinde yine kontrole gidecez inşallah bakalım
rabbim layığıyla en iyi şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah
ben de daha erken diyodum bir de baktım beta HCG 450 olmuş
daha evleneli bir yıl olmadı (30 haziran 2011'de evlendim) ve 30 haftalık hamileyim ama iyi ki de olmuş diyorum şimdi.
hamilelik sanırım insanın en güzel dönemi olmalı insan kendini çok özel hissediyo kutsal bir görev yüklenmiş oluyo çünkü,
velhasıl kelam herkese tavsiye ederim Allah her isteyene tattırsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?