- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
cok gercekci cnm
hımm anladım bende kimseyi göremeyince şaşırdım
dün erken kaçtım eşim hastalanmış hastaneye gittik.
Bugünde işler birikti koşturuyorum
DÜN Erken kaçtım eşim hastalanmış hastaneye gittik.
bugünde işler birikti koşturuyorum
gecmiş olsun nesi var ?
canım geçmiş olsun ne oldu
selamm...3 senelik evliyim bende ..ama daha erken diyorum.arada bir bi çocuk gerekiyo artık diyorum.ama karasızlık işte..sürekli git geller.rahata alışınca yapmak daha zor gelicek.bilmiyorum ya offf.((((
sağolun kızlar.
kanında mikrop varmış 2 gün raporlu işte. evde dinleniyor.
sağolun kızlar.
kanında mikrop varmış 2 gün raporlu işte. evde dinleniyor.
kendi adıma konuşursam ben evlendim 2 sene bebek yok falan diyordum eşim çok istedi 2.aydan sonra korunmadım
anaaaaaaammm 3 ay
olmadım 4. ay olmadım ......korunmayı bırakalı 4 ay olmuştu gebe kalamadım ...korkmaya başladım sorun varmı diye.4 aydan sonra yani evli,liğn 6 ayında hamile kaldım.şimdi keşke ilk geceden olsaymış diyorum...
rabbim herkesin çocuğuna sağlık uzun ömür versin .
isteyenlerede hayırlısından nasip etsin inşşşş...
geçmiş olsun bol miktarda serum vermişlerdi daha önce eşimde de olmuştu
geçen gece eşim kulak ağrısından uyuyamadı sabaha karşı götürdüm enfeksiyon kapmış iltihap olmuş ilaç falan verdiler şimdi iyi şükür
ya kızlar 2013 dıye dusunurken regl gnüm gectı cok duzenlı oluyorum hiç sekmez bu ay 3 gun sektı kan verdım beta hcg yukselmıs ama ıstenen oranda degıl 2 gun sonra birdaha verecem bakalım ay cok saskınım ya kendımı hazırlamak ıstemıyorum ama ya varsa yada ya yoksa off allahım ne sıkıntılı sürec
arkadaşlar bende evliyim 5. ayımı doldurdum biz 1sene dolunca düşünyoruz. bazen istiyorum ama erken daha bide ev almayı düşünüyoruz birikim falan yapalım az daha bide yazın tatilimizide yapalım ramazandan sonra düşünüyoruz ama tabi Allah bilir olup olmayacağını herzaman derim rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin diye. eşimde bende 25 yaşımızı doldurduk buarada sizin fikirleriniz nelerdir?? sizce ne yapmalıyım?? buarada çalışıoruz ikimizde memuruz. eşimin ailesiyle aynı ilde değiliz kendi anneme yakın oturuyorum o bakar olursada.
valla 2 gun sonra yaptırcam ılk yaptırdıgımda 39 cıktı daha kesın degıl dış gebelıkte olabılr artık degerlere göre bakacaz karmakarısık haldeyım ya
başka dr git canım dış gebelik biraz riskli bişey 2 gün bekleme bence.
beklemek zorundayım belirli günleri var 2 gun sonra ki tahlıllde eger 39u 2 ye katlarsa normal gbelık ama 50-55 cıkarsa yenıden kan verecem yanı ne zaman katlarsa o zaman hamıleyım demek 3.udede katlamazsa dış gebelıktır dur bakalım
anladığım kadarı ile ne kadar gecikirse o kadar çok zamanı ilerliyor
geçmiş olsun canım
bugün işe başladı eşim iğneler çook iyi geldi
çok istiyordun belki de hamilesindir canım.
ama psikolojik olarak aklın oyun oynamasına izin verme hamile myim diyince hemen baş dönmesi başlıyor.
psikolojik olarak belirti yaşarsın.. daha önce 2 kez ciddi anlamda gecikmem oldu oradan biliyorum..
yine ne zaman yaptıracaksın test..
bizde 10 yıllık kredi ile ev aldık 10. ayımızı ödedik şimdi 2013te yapsam mı yoksa 3*4 yıl beklesem mi kararsz kalıyorumbenim yaşımdan sıkıntım yok.
ama eşim şuanda 29 yaşında ve ailesinden ciddi baskı görüyorve artık çocuk istiyor.
ev almadan bence sizde yapmayın alın durumunuza göre bakın.ne ödüyrsunuz neler yapabilirsiniz diye
anladım hayatım teşekkürler bizde biraz peşin biraz krediyle düşünüyoruz işte bakalım hayırlısı ama insan evlenince hemen hamilelik cocuk moduna giriyo cünkü cevre baskısı valla evlendiğim gün başladılar hamilemisin diye artık mesajlara bile nasılsın değil hamilemisin diye başlıyorlar
Öyle oluyor canım bende ilk 3,4 ay eşime bile baskı yaptım olsun diye Allahtan eşim çok fazla istemiyordu.
şimdi mantıklı düşününce beklemek en güzeli diyorum.biraz daha borçlarımızı düşürelim diye düşünüyorum.
senin evleneli nekadar oldu hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?