Bebek İsteyip Daha zamanı var diyenlere :)

ne zaman istiyorsanız ondan 3*4 ay önce falan git işte

ben geçen sene ağustos ayında muayene oldum genel muayene
şimdi yine aynı ayda gideceğim sene de 1 kez gitmeyi düşünüyorum

hangi hastaneye gittin canım kadın sağlığı merkezleri var oralara gitsek olur mu

ne zaman istiyorsanız ondan 3*4 ay önce falan git işte

ben geçen sene ağustos ayında muayene oldum genel muayene
şimdi yine aynı ayda gideceğim sene de 1 kez gitmeyi düşünüyorum

bende mi şimdi yaptır mıyım canım??

adet gecikmesi için hormon testi vermişti doktor daha yaptırmadım ama düzene girdi adetim

onu da napıyım bilmiyorum:44:

bende mi şimdi yaptır mıyım canım??

adet gecikmesi için hormon testi vermişti doktor daha yaptırmadım ama düzene girdi adetim

onu da napıyım bilmiyorum:44:

bu testi illa bebek düşündüğünüz yaptırmak zorunda değilsiniz

kadınlar için genel tarama senede 1 kez yaptırın benim ki yine ağustos ayına denk geliyor bebeği hemen düşünmüyorum.

yine aynı ayda yaptırım. adet gecikmesi devamlı ise bence git dr ne gerekiyor ise yaptır.

adetim düzene girdi cok şükür bi kaç aydır

smearı yaptırıyım özelde ne kadardır acaba?

aslında avcılarda özel kadın sağlıgı merkezi var sskda geciyor en iyisi oraya gideyim

fiyat alıp izin almak dert burda ne yazık ki

Canım ben testlerimi yaptırdım :)Ama aklıma takılan birşey var muayenede doktor ultrasonla bakmadı sende nasıldı ?

Tatlım bana alttan baktı hiç sevmiyorum zorlanıyorum ama mecbur işte bide smear aldı o kadar bol bol balık yememi önerdi ultrasonla bakmadı derken üsttende mi muayne etmedi seni

Tatlım bana alttan baktı hiç sevmiyorum zorlanıyorum ama mecbur işte bide smear aldı o kadar bol bol balık yememi önerdi ultrasonla bakmadı derken üsttende mi muayne etmedi seni

Alttan elle muayene etti üstten kasık bölgeme falan bişiler yaptı ıkınmamı söyledi nefes almamı söyledi ama ultrason kullanmadı?

biz hemen çocuk istemiyoruz testleri şimdiden yaptırmam mı gerekiyor yoksa önümüzdeki yıl yaptırsam olur mu

cinsel hayatı yasayan tüm kadınların yılda 1 kez yaptırması gerekıyor canım süresi sana kalmıs ne zaman istersn git ben hazıran gibi gitmeyı dusunuyorum mesela tam evlenelı 1 yılım olacak

Arkadaşlar bu konu aklıma takılınca (sadece elle muayene edilmesi ve ultrason kullanılmaması) araştırdım içim rahatladı :) Elle muayenenin yerini hiçbirşey tutmazmış :)

Arkadaşlar bu konu aklıma takılınca (sadece elle muayene edilmesi ve ultrason kullanılmaması) araştırdım içim rahatladı :) Elle muayenenin yerini hiçbirşey tutmazmış :)

ya bişiy söylicem ama cok argo kaçaçak ama söylemek istiyorum

gelen parmak atıyo giden parmak atıyo hamıle kaldıgımzdada doguma kadar parmaklıcaklar tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…