- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
ne zaman istiyorsanız ondan 3*4 ay önce falan git işte
ben geçen sene ağustos ayında muayene oldum genel muayene
şimdi yine aynı ayda gideceğim sene de 1 kez gitmeyi düşünüyorum
hangi hastaneye gittin canım kadın sağlığı merkezleri var oralara gitsek olur mu
ne zaman istiyorsanız ondan 3*4 ay önce falan git işte
ben geçen sene ağustos ayında muayene oldum genel muayene
şimdi yine aynı ayda gideceğim sene de 1 kez gitmeyi düşünüyorum
bende mi şimdi yaptır mıyım canım??
adet gecikmesi için hormon testi vermişti doktor daha yaptırmadım ama düzene girdi adetim
onu da napıyım bilmiyorum:44:
adetim düzene girdi cok şükür bi kaç aydır
smearı yaptırıyım özelde ne kadardır acaba?
Canım ben testlerimi yaptırdım :)Ama aklıma takılan birşey var muayenede doktor ultrasonla bakmadı sende nasıldı ?
adetim düzene girdi cok şükür bi kaç aydır
smearı yaptırıyım özelde ne kadardır acaba?
canım ben özel muayne haneye gittim onlarda hastaneye gönderiyolar 50 tl aldılar benden
Tatlım bana alttan baktı hiç sevmiyorum zorlanıyorum ama mecbur işte bide smear aldı o kadar bol bol balık yememi önerdi ultrasonla bakmadı derken üsttende mi muayne etmedi seni
biz hemen çocuk istemiyoruz testleri şimdiden yaptırmam mı gerekiyor yoksa önümüzdeki yıl yaptırsam olur mu
Tatlım bana alttan baktı hiç sevmiyorum zorlanıyorum ama mecbur işte bide smear aldı o kadar bol bol balık yememi önerdi ultrasonla bakmadı derken üsttende mi muayne etmedi seni
Arkadaşlar bu konu aklıma takılınca (sadece elle muayene edilmesi ve ultrason kullanılmaması) araştırdım içim rahatladı :) Elle muayenenin yerini hiçbirşey tutmazmış :)
ya bişiy söylicem ama cok argo kaçaçak ama söylemek istiyorum
gelen parmak atıyo giden parmak atıyo hamıle kaldıgımzdada doguma kadar parmaklıcaklar tövbe yarabbim
günaydın kızlar kimse yok mu?
kaçta iş başı yapıyorsunuz siz
BEN BU aralar yoğunum canım sabah 9 da normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?