• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İsteyip Daha zamanı var diyenlere :)

annem inşallah abimin de çocuğuna bakıyo ama bakalım arada da kayınvalidem gelip bakacak yani öyle umuyorum

bebek isteyenler doğumdan sonra kim bakacak bebeğinize ?

4 hafta önce 4 hafta sonra ücretli izin var 2 ayda ücretsiz izin hakkınız var ... :1:

o izinler sanırım 6 ya da 8 haftaya yukseldı diye biliyorum dogum öncesı ıznı dogum sonrasına aktarabılıyorsunz enazından devlet memuru olarak bu bu sekılde yararlanıcam ama bılmıyorum benım bu ızınlere ılaveten 50 gun iznim olacak ızınlerı kullanmıyorum biriktiriyorum 1 yıl da ücretsiz izin almayı planlıyorum artık 1 yıldan sonrada rapor falan derken 1.5 yasına getırırım bebegımı sonra kesınlıkle bakıcı istiyorum evımde bakılsın tek kişi baksın diye düşünüyorum

aslında 1.5 yasına kadar kendim bakmak her anında yanında olmak istiyorum
ama durumlar ne göstericek bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

o izinler sanırım 6 ya da 8 haftaya yukseldı diye biliyorum dogum öncesı ıznı dogum sonrasına aktarabılıyorsunz enazından devlet memuru olarak bu bu sekılde yararlanıcam ama bılmıyorum benım bu ızınlere ılaveten 50 gun iznim olacak ızınlerı kullanmıyorum biriktiriyorum 1 yıl da ücretsiz izin almayı planlıyorum artık 1 yıldan sonrada rapor falan derken 1.5 yasına getırırım bebegımı sonra kesınlıkle bakıcı istiyorum evımde bakılsın tek kişi baksın diye düşünüyorum

ben özel sektördeyim malesef böyle bişey yok toplam 6 ay işte 4 ayı ücretli 2 ayı ücretsiz bana kalsa 1,5 yıl kadar kendim bakmak istiyorum. ama malesef sanırım böyle bişey olmayacak. yada olana kadar çocuk yapmamam lazım 4 sene daha :16::16: falan.

aslında 1.5 yasına kadar kendim bakmak her anında yanında olmak istiyorum
ama durumlar ne göstericek bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

aynı şeyi bende istiyorum hemde çok :25::25:

ben özel sektördeyim malesef böyle bişey yok toplam 6 ay işte 4 ayı ücretli 2 ayı ücretsiz bana kalsa 1,5 yıl kadar kendim bakmak istiyorum. ama malesef sanırım böyle bişey olmayacak. yada olana kadar çocuk yapmamam lazım 4 sene daha :16::16: falan.

aynı şeyi bende istiyorum hemde çok :25::25:

bakalım canım insallah istediğimiz gibi olur

Bebek düşünen arkadaşlar

özellikle diş sağlığınıza dikkat edin. dişçiye gittim haftasonu bana gebelik düşünüp düşünmediğimi bile sordu.

bu ağrılar o zaman daha çok öne çıkar diye :9:

oo hayırlı olsun :D

spaydı canım onu bi arastır bence ızın olayını hangi sektordeydın yanı belkı bebek yapana kadar özellerede gelır bu arada eslerede dogum ıznı var :D

sanmam canım bizim patron normal de 4 ay ücretliyi veriyor sonra geliyorsun diyor :9:
ama ben hakkım ne ise kullanıcam.
3 gün eşlere izin var.

bide ssklılar doğum parası alıyormş ne kadar biliyor musun *

sanmam canım bizim patron normal de 4 ay ücretliyi veriyor sonra geliyorsun diyor :9:
ama ben hakkım ne ise kullanıcam.
3 gün eşlere izin var.

bide ssklılar doğum parası alıyormş ne kadar biliyor musun *

süt iznide kullanıyosun 1 yıl boyunca sen sosyal sıgortalar kanununu arastır ona göre hak ıddıa et adamın vermeme gıbı bı luksu yok elınde yazılı bişiyler olursa bişiy dıyemez

canım onun ıcın prim gun sayısı brut ucret mıktarı falan gerekıyo ama bu lınkten bakabılrsın

ne kadar dogum parasi alirim

süt iznide kullanıyosun 1 yıl boyunca sen sosyal sıgortalar kanununu arastır ona göre hak ıddıa et adamın vermeme gıbı bı luksu yok elınde yazılı bişiyler olursa bişiy dıyemez

canım onun ıcın prim gun sayısı brut ucret mıktarı falan gerekıyo ama bu lınkten bakabılrsın

ne kadar dogum parasi alirim

:ssz: anladım bakıyım ne çıkacka :6::6:

Merhaba Arkadaşlar ,

Süper bi konu açmışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallah buradan sık sık bebek haberleride alırız :)

5 aydır evliyim yaza kısmetse bebek istiyoruz.Dün doktora gidip muayene oldum,smear testi için örnek alındı,kan ve idrar tahlili yapıldı :) Dün itibari ile folic acid kullanmaya başladım ...

Doktora gidip muayene olmak korkulu rüyamdı ama hiç umduğum gibi olmadı :)

Öncelikle Unisex isim olması sebebiyle muayeneye gittiğimde doktorun erkek olduğunu öğrendim,ton ton yaşlı bi amca çıktı karşıma esprilide içim inanılmaz rahatladı...

Merhaba Arkadaşlar ,

Süper bi konu açmışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallah buradan sık sık bebek haberleride alırız :)

5 aydır evliyim yaza kısmetse bebek istiyoruz.Dün doktora gidip muayene oldum,smear testi için örnek alındı,kan ve idrar tahlili yapıldı :) Dün itibari ile folic acid kullanmaya başladım ...

Öncelikle Unisex isim olması sebebiyle muayeneye gittiğimde doktorun erkek olduğunu öğrendim,ton ton yaşlı bi amca çıktı karşıma esprilide içim inanılmaz rahatladı...

harika canım vallahi.

dr kontrolü öyle büyütecek bişey değil gerçekten.. bende kadın tercih etmiştim çok şükür ağrısız geçirdim testlerimi..

yaz için folik asit erken değil mi 3 ay önce diyordu gerçi yaza ne kaldı dimi. :1:

Merhaba Arkadaşlar ,

süpermiş hayırlı olsun şimdiden herseyın normaldir umarım sorunsuz bir hamılelık gecırırsın saglıklı kucagına alırsın junıoru :D

harika canım vallahi.

dr kontrolü öyle büyütecek bişey değil gerçekten.. bende kadın tercih etmiştim çok şükür ağrısız geçirdim testlerimi..

yaz için folik asit erken değil mi 3 ay önce diyordu gerçi yaza ne kaldı dimi. :1:

Tatlım bende erken değilmi dedim ama çocuk ha dediğinde olmuyo o süreçtede kullanıyorsun sonuçta dediler :)Ee bencede haklılar tabi :) Yazada ne kaldıki dimi :)))

Tatlım bende erken değilmi dedim ama çocuk ha dediğinde olmuyo o süreçtede kullanıyorsun sonuçta dediler :)Ee bencede haklılar tabi :) Yazada ne kaldıki dimi :)))

aynen canım doğru söylüyorsun bence denemeye başlayın yaza kadar ancak olur tabi yaza istiyorsanız.

ilk bebeğimiz senden gelecek sanırım :49:

Back