Bebek İsteyip Daha zamanı var diyenlere :)

süpermiş hayırlı olsun şimdiden herseyın normaldir umarım sorunsuz bir hamılelık gecırırsın saglıklı kucagına alırsın junıoru

Allaha şükür kan ve idrar testlerimde herşey normal muayenedede herşey normaldi :) Şimdilik smear testinin sonucu kaldı oda haftaya belli olacak inşallah... 2 Martta diş doktoru ile randuvum var onuda bi sorunsuz atlatsam :))))

hamılelık öncesi bi chek-up yaptır gebe kalınca hastalansan bile ilaç kullanamıyosun zor olur hele diş aman allahım

Ben biraz takıntılı hesaplar yapıyorum sanırım :)

Antalyada yaşadığımız için Yaz sıcağında hamilelik zor olur,bebek kış soğuğunda doğup sık sık hasta olmasın gibi bu nedenle bebeği yaza düşünüp baharda kucağımıza almayı planlıyoruz allah kısmet ederse tabi :) gelişmelerden sizi sık sık haberdar edeceğim ...

Bu arada ilk kontrol için Eğitim Araştırma hastanesine gittim antalyada yaşayan tüm bayanlara Dr. Seçim Yıldırım ı öneriyorum :)

memleketlimsin demek ki.

hayırlısı olsun canım genelde her kadın bunları da düşünüyor..

hamılelık öncesi bi chek-up yaptır gebe kalınca hastalansan bile ilaç kullanamıyosun zor olur hele diş aman allahım

Evet canım benim en büyük korkum diş teyzecim hamileyken çok çekmişti dişlerinden onun o ağrılı yüzü beynime kazınmış sanki o yüzden aklıma gelen ilk şey tahliller sonrası diş doktorundan randevu almak oldu ...

Kızlar forumda gezinirken tamda aradığım başlık dedim ve çok mutlu oldum bu süreçte yapmamız gerek ve yaptıkalrımızı birbirimize anlatır ve yardımcı oluruz umarım...

Biz eşimle temmuzdan sonra istiyoruz bunun için doktor kontrolüne gittim ve görünürde bir sorun olmadığını söylediği çok şükür... Yanlız 3 ay önce gelip folik asit başlamamı önerdi bakalım nisan mayıs gibi tekrar gidicem şimdiden heyecanlı bi durum umarım bebek beklerkende zorlanmayız.

Neyse bakalım herkes eşimdiden kolay gelsin :))

yok yok yanlız degılsın bende öyle düşünüyorum ama benım bırde yazın olan saglık sorunum var ödem tutuyor elelrım ayaklarım gunes yaramıyo hıç tuz tuketmedıgım halde o yuzden hamılelık yazın gecırmek ıstemıyorum bende nasıp olursa dogumumu mayıs hazırana denk getırmek ıstıyorum

ay sanırım en son ben doguracam yaaa sizinde hayırlı olsun bizimde işte 2013 agstos eylul ekımde temellerı atacaz bakalım

Sanırım aynı aylar için planlama yapıyoruz canım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerimizide veririz burdan :)

konuya okudukça doğurasım geliyo......
ama bi taraftan da biraz gez toz evliliğin tadını çıkar diyorum kendime..
ama zaten bi süre daha beklemek zorundayız çünkü çalışmak zorundayım....

konuya okudukça doğurasım geliyo......
ama bi taraftan da biraz gez toz evliliğin tadını çıkar diyorum kendime..
ama zaten bi süre daha beklemek zorundayız çünkü çalışmak zorundayım....

her kadının içinde annelik duygusu var canım.. benimde öyle burada istiyorum.

ama eve gidince yoruluyoum hiç istemiyorum

çocuk olunca ev işte o zaman gerçek bi yuva oluyo sanki en azından benim için öyle eve farklı bi sıcaklık geliyo

Sanırım aynı aylar için planlama yapıyoruz canım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerimizide veririz burdan :)

İnşallah canım inşallah şöyle önümzdeki yaza yada bahara bizde bebişleniriz:) madem aynı zaman cnaım muhakka sende önden git testlerini yaptır

bende sendenim 2013 sonu temellere baslıycaz insallah

biz hemen çocuk istemiyoruz testleri şimdiden yaptırmam mı gerekiyor yoksa önümüzdeki yıl yaptırsam olur mu

ne zaman istiyorsanız ondan 3*4 ay önce falan git işte

ben geçen sene ağustos ayında muayene oldum genel muayene
şimdi yine aynı ayda gideceğim sene de 1 kez gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…