- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
naber canım, senin için daha erken biraz daha beklemelisin en azından bir yıl kadar..
bende hamileyim.evliliğimn 2ci yılı içerisindeyim haziranda 2 yıl dolucak.bir aylık hamileyim
benimde 7 ay oldu zamanı var diyenlerden ken artık beklemek istemediğime karar verdim çünkü hemen olup olmayacağı belli değil bakalım nasip :)
Hayırlı olsun yeni topiğin speedy cim....
Biz de çok istiyoruz ama bizim için de daha vakit var......
Allah isteyen herkese en uygun zaman da nasip etsin inşallah...
Faydalı bir topic olucak eminim,herkesin kafasında soru işaretleri var acaba zamanımı değilmi diye her kadının kafasında bu sorular dolaşıp durur ama kendini hazır hissetmek önemli gerçi yanar döneriz biz, bir hazırız deriz birde zorluklarını düşününce acaba yapabilirmiyim yetişebilirmiyim yetebilirmiyim diye düşünürüz,bende bu şekilde kararsız olanlardanım bir tarafım yap diyor bir tarafım hayır daha zamanı var diyor
ben hiç doktora falan gitmedim merak ediyorum acaba istesem hemen olur mu hap falan herhangi bşy kullanmadım eşim istemediği için onun için doktora da gerek görmedim nasıl olsa ilaç verse de kullanmayacaktım ama aslında gitmek gerekir
Merhabalar kızlarrr
Speedycim topiğin hayırlı olsun cnm
Kızlar daha yeni evlisiniz ve evliliğinizin tadını çıkarın bence...
1-2 sene bekleyin
Ben 3 sene 4 aylık evliyim ve 7 haftalık hamileyim:)
Şuanda pişmanmısın yapmadığına diye sorarsanız değilim..Bebeğim doğduktan sonra ne düşünürüm bilemem tabi..
Ama çokta beklemeyinde derim çünkü insan rahatlığa çok alışıyor şimdide zor geliyor gözümde büyüyor sanki:)
Bu arada 25 yaşındayımm
çok saol tpic için canım çünkü aynı şekilde bende gerginim bu konuda bi anda tavan yapıyor ayh olsada şöyle böyle alsak etsek giydirsek bi anda yerlerde iniyor duygularım onun ağlaması zırlaması bakması eğitimi diyorum. ben kendimce erken diyorum biraz yaşayalım evlilik hayatını kafamıza göre çıkıp gezebiliyoruz veya herhangi durumda peki geliyoruz diyoruz ama o zaman büyük sorumluluk. eşimde inanılmaz ısrarcı her seferinde bizde bu konu geçiyor birkaç kere terslemiş gibi oldum bozuldu hatta baya artık işin içinden çıkamıyorum hayırlısı diyip geçiyorum herkese hayırlısı Allahtan hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum:)
Merhaba senin yaşın müsait canım ben şuan 27 yaşındayım 3 sene beklemem demek 30 demek ben bunun çocuğa haksızlık olduğunu düşünüyorum tabi şöylede bir şey var biz 6 yıldır sevgiliydik baya birşey paylaştık belki bundan çabuk karar verdik birde eşim bu yıl sonunda 30 oluyo daha geç baba olmak istemiyor o da biz bir bebeğimiz olduğunda tam bir aile olabileceğimize karar verdik bakalım hakkımızda hayırlısı ...Merhabalar kızlarrr
Speedycim topiğin hayırlı olsun cnm
Kızlar daha yeni evlisiniz ve evliliğinizin tadını çıkarın bence...
1-2 sene bekleyin
Ben 3 sene 4 aylık evliyim ve 7 haftalık hamileyim:)
Şuanda pişmanmısın yapmadığına diye sorarsanız değilim..Bebeğim doğduktan sonra ne düşünürüm bilemem tabi..
Ama çokta beklemeyinde derim çünkü insan rahatlığa çok alışıyor şimdide zor geliyor gözümde büyüyor sanki:)
Bu arada 25 yaşındayımm
gezip tozmak için bebek yapmamak bunu bende düşündüm ama sonra kendime de kızdım bu 'benim için ' geçerli bir sebeb değilçok saol tpic için canım çünkü aynı şekilde bende gerginim bu konuda bi anda tavan yapıyor ayh olsada şöyle böyle alsak etsek giydirsek bi anda yerlerde iniyor duygularım onun ağlaması zırlaması bakması eğitimi diyorum. ben kendimce erken diyorum biraz yaşayalım evlilik hayatını kafamıza göre çıkıp gezebiliyoruz veya herhangi durumda peki geliyoruz diyoruz ama o zaman büyük sorumluluk. eşimde inanılmaz ısrarcı her seferinde bizde bu konu geçiyor birkaç kere terslemiş gibi oldum bozuldu hatta baya artık işin içinden çıkamıyorum hayırlısı diyip geçiyorum herkese hayırlısı Allahtan hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum:)
bende 7 aylık evliyim ve bebişleri gördükçe cok istiyorum ama hem evliliğin tadını cıkarmak acısından hemde maddi olarak 3 sene sonra diyoruz:)
ben hiç doktora falan gitmedim merak ediyorum acaba istesem hemen olur mu hap falan herhangi bşy kullanmadım eşim istemediği için onun için doktora da gerek görmedim nasıl olsa ilaç verse de kullanmayacaktım ama aslında gitmek gerekir
Selam kızlar
hayırlı olsun speedy topiğin
bende 6 aylık evliyim
benimde belirli zamanlarda bebek isteğim oluyor :)
ama hemen yapma taraftırıda değilim
biraz düşününcede hazır olmadığımı hissediyorum
bende kontrole gitmedim hiç
seninde merak ettiğin bişeyler var ise sorabilirsin canım
benim eşimde Allahtan istemiyrbide o iste se çıldırırdım herhalde. ikimiz içinde zamanı geldiğinde diyoruz
bu arada speddy doktora genel muayne için gittim herhangi bir sorun yok dedi benim sadece rahmim ters bununda bir sorun olmadığını söyledi hatta kendi de o şekldeymiş öyle yani bakalım başladık çalışmalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?