• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek isteyenler ve merakla ayn sonunu bekleyenler buraya...

mculfaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
35
0
86
41
İzmir
slm arkadaşlar gecen ayda yazmıştım,bebek dusunuyoruz 3 aydır olmadı insallah bu ay sonunda mutlu haberı alırım.henüz adet olmadım yarın olmam lazım insallah olmam hafıften agrılarım var ama gecen ayda oldugum kadar değil.benım gıbı bekleyen arkadaslar varsa paylaşımlarınızı beklıyorum :))Allah hepimizin gönlune göre versın insallah...

inş. canım Allah gönlüne göre versin bizde düşünüoruz 3-4 aydır ama hala nasip olmadı bakalım bu ay nolcak benım adetime daha çoooook var durmak yok kaydirigubbakcemile

bizde 2 senedir istiyoruz ama olmadı bu ay üçüncü kez çatlatma iğnesi yapıldı kısmet daha adetime var birinde olmam gerekiyooo her ayın sonunda hüsranla adet olunca ağlayanlardanım bende bide birileri hamile olduğunu söleyince onun için sevinip kendim için hüzünlenenlerdenim. çok zor bi durum ama daha erken sizin için 3-4 ay nekiii daha çok bekleyenlerde var sakın ümitsiz olmayın o testin negatif çıktığında içinde kopan fırtınaları en iyi anlayanlardanım ama kısmet hersey rabbimin elinde o isterse verir....

evet canım daha yenıyız ben bıle senın gıbı üzülüyorum halbukı hersey Allahtan.Ama her ayın sonunu merakla beklıyor ve buraya düsüncelrımı yazıyorum cunku paylaşmak bana mutluluk bı huzur verıyo insallah bı gun mutlu haberını alırız...

slm kızlar bende geçen ay ilk çatlatma iğnemi oldum doktorum 3 gün aralıksız ilişki , 3. günün gecesi progestan 200mg (vajinal yoldan) sabah akşam kullanmamı söyledi. şidi ise 5. günüm hala adet olmadım ara ara kahveye yakın lekeler geliyor ama adet gibi değil acaba diyorum ilaçtanmı gecikti normalde hep düzenliydi benim adetim aklım karıştı yarın test yaptırcam hayırlısı inş. hepimiz için

inş. bebiştir frezyaa mutlu hebri burda bekliyorum. seni ümitlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla lekelenme gebelik başında oluyo çnk bebiş tutunmaya çalışıyo! bide benm dr üç gün gecerse test yap dedi bende çatlatma iğnesi kullanıyorum inş. olur dualarınızı eksik etmeyin.... :emir_bebek:

kızlar daha adetım 2 gun gectı bıraz daha beklıcem test için erken ama su aralar asırı gaz sorunu yaşıyorum benım gıbı olanlar varmı

teşekkürler arkadaşlar testi yaptırdım ama sonuc 15:30 da verilecek sabırsızlıkla bekliyorum allahım isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın

kızlar daha adetım 2 gun gectı bıraz daha beklıcem test için erken ama su aralar asırı gaz sorunu yaşıyorum benım gıbı olanlar varmı

canım hadi hayırlısı bakalım bendede gaz sorunu var ama ben onu hamilelik belirtisi olarak saymıyorum inşallah tüm isteyenlerle birlikte bizde hayır ve sağlıkla :ecrin_bebek: kavuşuruz

canım ya umarım hamilesindir benim de 8 gün geçti bugün itibariyle ama hala inatla test yaptırmıyorum bakalım hayırlısı

canım ya umarım hamilesindir benim de 8 gün geçti bugün itibariyle ama hala inatla test yaptırmıyorum bakalım hayırlısı

elif canım bu sabır nerden geliyor maşallah sana umarım güzel haberlerini alırız hayırlısıyla yaptırırsan muhakkak yaz merak ettim

elif canım bu sabır nerden geliyor maşallah sana umarım güzel haberlerini alırız hayırlısıyla yaptırırsan muhakkak yaz merak ettim

yıllrca gebelik testi yapıp da tek çizgiyi görmekten geliyor canım onun için gene tek çizgi görürüm diye korkuyorum onun için de sabrediyorum

kızlar benim test sonucunu almaya gerek kalmadı malesef kırmızı kart gördüm bidahaki aya inş. ama sizin haberlerinizi bekliyorum

yıllrca gebelik testi yapıp da tek çizgiyi görmekten geliyor canım onun için gene tek çizgi görürüm diye korkuyorum onun için de sabrediyorum

anladım canım en iyisini yapıyorsun umarım hamilesindir bak bana yedim kırmızı kartı oturuyorum ama bunada şükür beterin beteri var :(

kızlar bizim topige gelin biz aylardır bekliyoruz olmuyo her ay işte bu ay diyoruz gelin orda sohbet edelim gebe kalamayanlar buraya topiği

evet testi verdim ve almaya 1 saat kalası adet oldum yinede sonucu aldım negatif çıktı şimdide 2 parmak kadar parça geldi sanırım düşük yaptım hiç böyle bişey yaşamadığım için tam olarakta emin diilim canım ilgine teşekkürler senağlama

Back