Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetine 2 gün var ama hamile olabilirim diye düşünüyorum test yaptm silik cıktı emin deilim ve hamilelik testlerinde benm hep çift çizgi çıkıyor biliyosun tatlımAdetim 2 gun gecti test yaptim cikmadi kizlar sizde durumlar nedir
Benim adetine 2 gün var ama hamile olabilirim diye düşünüyorum test yaptm silik cıktı emin deilim ve hamilelik testlerinde benm hep çift çizgi çıkıyor biliyosun tatlım![]()
Biliyorum cigdosum bakalim bekliyoruz sabirsizliklaBenim adetine 2 gün var ama hamile olabilirim diye düşünüyorum test yaptm silik cıktı emin deilim ve hamilelik testlerinde benm hep çift çizgi çıkıyor biliyosun tatlım![]()
Sende var galiba canim baksana belirginBenimde yarısı pembe yarısı gri oldu anlamadım.. Ovulasyondan sonra 10. Gün bugün![]()
Hayirlisi canim klomen ne ise yariyo acabaAdete 1 gunum var bu ay klomeni tekrar denicem bakalım hayırlısı
Üst kısım belirgin hatta pembe ama yarısı yok alt taraf griSende var galiba canim baksana belirgin
Hamile olduğunu düşünen bayanlar sizde ne gibi belirtiler var benimde 3 günüm var bende olabilirim diye düşünüyorum ama adet sancılarımda var
Bunlar adet belirtisi de olabilir gebelik belirtisi dee. İkisini de ayırmak zormuş.. Siz eski adetlerinizle kıyaslayıp farklılıklara bakınBenim Salı günü olmam lazım aşırı sırt ağrım oluyor göğüslerim şişmiş yeşil damarlar görünüyor arada sıkıntı basıyor beni darlanıyorum