• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Bebek istemiyorum

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Iki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok😊😊
AA ne kadar komik (!) Hamile kalıp kalıp bebekleri soğan suyuyla mı imha ediyorsunuz. Kendnize de anne (!) Diyorsunuz. Allah 7 aylık yavrucağın yardımcısı olsun zira siz çok canisiniz. Hap yada prezervatif kullansanız ne oluyor sanki

Iki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok😊😊
Gülünç mü???? Hangi kısmı gülünç?? Hamile kalıp kalıp bile bile düşürmek mi???
Allah akıl fikir versin, ıslah etsin sizi yazık!

Madem istemiyorsunuz neden korunmuyorsunuz ,anlamadım.bilgisizlik desem değil,usengeclik mi?o zaman iradenize sahip cikin

Yorumlar cok kötü ama haklısınız bundan 1 sene öncesine kadar bende böyle düşünüyordum benimde evlendikten sonra 3 sene cocugum olmadi korunuyoruz esimde korunuyor ilacta kullaniyorum ama vardır diye düşündüğüm icin sordum bakacak durumum yok bu yüzden

Yorumlar cok kötü ama haklısınız bundan 1 sene öncesine kadar bende böyle düşünüyordum benimde evlendikten sonra 3 sene cocugum olmadi korunuyoruz esimde korunuyor ilacta kullaniyorum ama vardır diye düşündüğüm icin sordum bakacak durumum yok bu yüzden
Eşiniz ve siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz da ısrarla hamile kalabiliyorsunuz merak ettim.

Soğan kürünün etkisi tam tersi değil miydi ben mi yanlış biliyorum. Bir de varolan bir gebeliğe bu tip yöntemlerle müdahale etmek çok sakıncalı değil mi? Ya istediğiniz sonuç olmaz da anomaliye yol açarsa? Ben korkardım açıkçası bilemedim. Hem de pozitif çıkmış test sonucu sonrasında.

Eşim prezervatif kullanıyor ben dogum kontrol hapı kullaniyorum test yapmadim olup olmadığını bilmiyorum sadece adetim gecikti bir hafta onun icin

İyi de ertesi gün hapı alın o zaman şüpheli ilişki olduysa. Doğal yöntemlerle gebelik mi önlenir? Bir de vardır diye düşünüyorum demişsiniz. Basbayağı düşük yapmaya çalışıyorsunuz.

Şaka mısınız siz?Ne demek pozitifti ve soğan suyu icince hasta oldum.Neyse sizi bile savunmaya gelenler olur biraz sonra.

Eşim prezervatif kullanıyor ben dogum kontrol hapı kullaniyorum test yapmadim olup olmadığını bilmiyorum sadece adetim gecikti bir hafta onun icin
bacım iki ay önceden itibaren mi kullanıyorsunuz? utanmadan gelmiş burada, adetimi nasıl getiririm adı altında hamileysem nasıl düşürürüm diye soruyorsunuz. püü!

Ya bu hapı tam olarak nasıl kullaniliyor anlamadim adet döneminde mi iliski döneminde mi herkes farklı söylüyor eşim zaten korunuyor hicbir sekilde olamaz ama durumum olmadığı için yapmak istemedim

Ya bu hapı tam olarak nasıl kullaniliyor anlamadim adet döneminde mi iliski döneminde mi herkes farklı söylüyor eşim zaten korunuyor hicbir sekilde olamaz ama durumum olmadığı için yapmak istemedim
Daha hapı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz, korunuyorum diyorsunuz. Eşiniz de prezervatifi takmayı beceremiyorsa ondan böyle oluyor demek ki. Durumunuz yoksa tüpleri bağlatın bari. Zırt pırt hamile kalıp soğan kürüyle düşürmek de stresli iş. Soğanın kilosu olmuş kaç para…

ay sevismeyin durum yoksa

İçim ürperdi resmen.. Bi de ilk çocuğuma da zor hamile kaldım demişsiniz. Sizin daha çok hassas olmanız gerekirken. Pes.
İstemiyorsan iki taraflı da korunacaksiniz bu kadar basit.

Utanmadan birde gülüyor musun? Yazıklar Olsun pess..
Çevir kazı yanmasın yapma şimdi burada.. test yaptım ikiside pozitifti dedin.. sonradan varmıydi yokmuydu bilmiyorum deme.. bilsen de bilmesende düşürmek istemişsin.. çözümü bulmuşsun daha ne soruyorsun burda.. başka çocuk istemeyebilirsin hakkindir.. ama var olan bir bebeğin yok olmasına razi nasıl gelirsin... Hiç mi korkmazsin sana Allah'tan geleni yok ederken Rabbim ya elindeki ile sinarsa seni Allah korusun.. kendine gel başka çözüm bul!!!

Back