- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
Ben eğer varsa düşürmek istediğini anladim.
ben de o amaçla sorduğunu düşündüm ama hadi dedim direkt yazmayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eğer varsa düşürmek istediğini anladim.
O yöntemler kazaya yol açıyorGülünç değil de korkunç. Makul olan korunma yöntemleri var bilmiyorsanız öğrenin
Konu sahibi ile benzettim kullanıcı adını bir de dalga geçiyor arsız diye beğenmedim attım yalnız etkiye tepkin dikkatimden kaçmadıKimileri öyle Valla slm verince hamile kalıyor
Gülünc degil cahillik. Acaba korunmayımi denesen. Her ay hamile kalıp sogan kürüylemi düsürceksin. Korunmak daha kolayIki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Iki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Ben bu forumda hiç bişeye şaşırmıyorum artık cidden.Bir de gülmüş cidden. Hamile, pozitif görüyor. soğan suyu ile kanaması oluyor, bebek ne durumda belli değil, hala daha bir doktora gitmek yerine burda çer çöp bitki soruyor. Bu kadar cehalet fazla
Canisiniz…Iki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Alabildiği tüm önemleri alır, bunlara rağmen bir şekilde hamile kalır. Ama durumu yoktur, psikolojik sorunları vardır vs. Geçerli bir nedenle istemiyordur. Gidersin doktora, steril şekilde çözümüne bakarsın. (Doğrudur yanlıştır, dini boyutudur, bu kısma hiç girmiyorum, herkesin görüşü kendine.)gelecek olanın önüne geçilmez. Gelicekse gelicek. Arkadaşımda korunmasız ilişki yaşayıp ertesi gün hapını soruyodu boşuna alıpta içme olacak olanın önüne geçemezsin demiştim. Aldı içti dediğime geldi nur topu gibi kızı oldu biz bu kadar bebek sahibi olmaya çalışırken olanların düşürmeye çalışması çok üzücü
nezaket içindeydi ama tepkim düzelttimKonu sahibi ile benzettim kullanıcı adını bir de dalga geçiyor arsız diye beğenmedim attım yalnız etkiye tepkin dikkatimden kaçmadı
İkide bir hamile kalıp özellikle bebeği düşüreceğinize uçkurunuza sahip çıkın da korunun. Nesi komik anlamadım. Olsa olsa trajikomik olur sizin bu cehaletiniz.Iki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Bu zihniyetin anne olması peki üzüldüm dogmuş olan bebege Allah akıl fikir versin ne diyim korunmak diye bişey var böyle kafana göre düşürmeye çalışarak nereye kadar gideceksin çocuk istemeye istemeye bilirsin bu normal o zaman korunacaksın keyfine göre takıl sonra Sogan suyu vs ile düşürmeyi dene bide gülüyorsun pişkinlik buIki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Bravo efsanesin dememizi mi bekliyon . Bi de pişmiş kelle gibi sırıtıyon. Allah nasıl bilirse öyle yapsın seniIki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Ne tarafa gülüyoruz. Hamile kalıp kalıp bir de soğan kürü ile düşürüyorsunuz ve buna komik diyorsunuz. Sizin o komik bulduğunuz hamilelik buradaki binlerce annenin hayali. Korunmayı bilmiyorsanız seks yapmayın.Iki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
bunu bende merak ediyorum, güleyim de başıma gelsin :)Kazara nasıl hamile kalınıyor
En merak ettiğim seylerden biri.
Kız soğanla kurunle uğraşacağına Dr a gitde doğum kontrol hapı versin ha şimdi emziriyorum deme onullar içinde hap var..dertsiz başınıza dert aramayınIki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok