Aile Planlaması Bebek istemiyorum

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Mihri13

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
7
-18
6
26
Arkadaslar benim 7 aylık bir bebegim var şimdide gunum gecti hani vardir demiyorum ama hasta olmak istiyorum yani yeni bir gebelik istemiyorum nasıl hasta olabilirim evde doğal yollarla sogan suyu kürünü 2 3 gundur yaptim baska care

Adet olmanın doğal bir yolu yok benim bildiğim, soğan vs işe yaramaz diye düşünüyorum. Bir doktora görünün belki kürtaj veya düşük hapı falan önerir

Eger gebelik varsa sogan suyu ne yapacak ki eger bebek dusurse kurtajlar olmazdi. Adeti hemen getirse pko hastalari ugrasmazdi. Stres yapmayim bi test yapsan daha iyi olur

Gebelik olduysa olmuştur, öyle soğan kürüyle falan yok edemezsiniz ki. Kaç gün geçti? Test yaptınız mı?

Soğan kürü yapınca adet gelicek

Eee hadi hamileysen ne olucak
Önce bi test yap sonra sogani yaparsın

Iki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Gülünç değil de korkunç. Makul olan korunma yöntemleri var bilmiyorsanız öğrenin

Gülünç değil de korkunç. Makul olan korunma yöntemleri var bilmiyorsanız öğrenin
Bir de gülmüş cidden. Hamile, pozitif görüyor. soğan suyu ile kanaması oluyor, bebek ne durumda belli değil, hala daha bir doktora gitmek yerine burda çer çöp bitki soruyor. Bu kadar cehalet fazla

Eğer hamileyseniz bu kürlerle hamilelik sonlanır mı diye soruyorsunuz.
Mümkün değil
O zaman kürtaj olunmasina gerek kalmazdı
Soğan kürü adet icin yapılmıyor sadece

Iki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Dalga mı geçiyorsunuz? Hamile kalıp kalıp soğan kürünü düşük için mi kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…