Benimde en merak ettiğim konuKazara nasıl hamile kalınıyor
En merak ettiğim seylerden biri.
Hiç gülecegım yoktuKazara nasıl hamile kalınıyor
Eger gebelik varsa sogan suyu ne yapacak ki eger bebek dusurse kurtajlar olmazdi. Adeti hemen getirse pko hastalari ugrasmazdi. Stres yapmayim bi test yapsan daha iyi olurArkadaslar benim 7 aylık bir bebegim var şimdide gunum gecti hani vardir demiyorum ama hasta olmak istiyorum yani yeni bir gebelik istemiyorum nasıl hasta olabilirim evde doğal yollarla sogan suyu kürünü 2 3 gundur yaptim baska care
Allahım sana geliyorumIki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Kimileri öyle Valla slm verince hamile kalıyorKazara nasıl hamile kalınıyor
Gülünç değil de korkunç. Makul olan korunma yöntemleri var bilmiyorsanız öğreninIki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Bir de gülmüş cidden. Hamile, pozitif görüyor. soğan suyu ile kanaması oluyor, bebek ne durumda belli değil, hala daha bir doktora gitmek yerine burda çer çöp bitki soruyor. Bu kadar cehalet fazlaGülünç değil de korkunç. Makul olan korunma yöntemleri var bilmiyorsanız öğrenin
Ben eğer varsa düşürmek istediğini anladim.bebek olmuşsa adet olmayı başarıp kendiliğinden yok olacağını mı düşünüyorsunuz ?
anlamadım talebi.
Dalga mı geçiyorsunuz? Hamile kalıp kalıp soğan kürünü düşük için mi kullanıyorsunuz?Iki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
Tövbeler olsun ya RabbiIki ay once iki kez test yaptim ikiside pozitifdi sogan suyu kürü onerdiler yaptim ve hasta oldum bu yüzden boyle bis soru yazdım evet biraz gülünç fakat yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?