• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek istemeyen es

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
133
İyi aksamlar. Bebek sahibi olmak çiftlerin birlikte vereceği bir karar. Evlenmeden önce hemen çocuk sahibi olmayız 1 2 yıl geçsin diyorduk. 2 yıla yakındır evliyiz. Ben bebek sahibi olmak istiyorum. Eşim de daha erken diyor. Hatta geçen adetim gecikti hamile misin hayır şimdi olmasın diyor. Ben de bsy demiyorum bu niyette olduğumu bilmiyor.
Öyle demesinin sebebi maddiyat kiradayiz iki kişi masrafimiz çok yok ev için para biriktirelim o yüzden biraz da.
Sorumluluk almak istemiyor.
Ben de şundan korkuyorum 2 sene sonra çocuk sahibi olmaya niyet ederiz hemen olacağı garanti değil. Belki bıkac yil uğraşacaz. Şimdi o niyette olsak diye düşünüyorum. 27 yaşındayım

İyi aksamlar. Bebek sahibi olmak çiftlerin birlikte vereceği bir karar. Evlenmeden önce hemen çocuk sahibi olmayız 1 2 yıl geçsin diyorduk. 2 yıla yakındır evliyiz. Ben bebek sahibi olmak istiyorum. Eşim de daha erken diyor. Hatta geçen adetim gecikti hamile misin hayır şimdi olmasın diyor. Ben de bsy demiyorum bu niyette olduğumu bilmiyor.
Öyle demesinin sebebi maddiyat kiradayiz iki kişi masrafimiz çok yok ev için para biriktirelim o yüzden biraz da.
Sorumluluk almak istemiyor.
Ben de şundan korkuyorum 2 sene sonra çocuk sahibi olmaya niyet ederiz hemen olacağı garanti değil. Belki bıkac yil uğraşacaz. Şimdi o niyette olsak diye düşünüyorum. 27 yaşındayım
Canım ikinizde kendinizce haklısınız geçim zor diye eşin istemiyor ev yok bişey yok ama bebek çok güzel birsey bereketiyle geliyor bide eşinin ailesinde çocuk var mı ? Bence yapmaya başlayın ben iki senedir deniyorum olmuyor .. ikna et

Bende 30 yaşındayım. 9 yıldır evliyim eşimin umrunda bile değil di.. Simdi kendisi istiyor.. Zamana bırak acele etme sakın...

Bende esin gibiyim biz daha yeni evliyiz ama esim cok istiyo bana kalsa 3 4 yil sonra olsa bile olur.
Dedigin gibi biraz sorumluluk gozumu korkutuyo. Bide tabiki maddiyat en önemlisi bence esini dinle derim. Kim ne derse desin para onemsiz diyen yalan soyler maddiyat sarsilinca kavgalar hersey basliyo ne yazikki cevremdekilerden gordugum o.. heleki bu devirde ayaklarinizi yere saglam basın. Daha olur zaten Allahin izniyle. Bence ustune gitme esinin zamana bırak

Back