Gebeliğe Hazırlık Bebek İstemekten Vazgeçmek!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten çok zor. 😪 Acınızı paylaşıyorum. Rabbim hamileliğinizi kolay geçirtsin ve yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı, onu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Teşekkür ederim inşallah 🙏 Dilerim sizde sağlıkla hamile kalıp güzelce sonuna kadar ilerlersiniz 🌹

Ben de uzun yıllar boyu tedaviler gördüm, 4 yıl önce doğal ikiz gebelik yaşadım ve 11.haftada kaybettim bebeklerimi. Kürtaj olduğum gün aglayamadim bile, ailemdeki herkes üzgündü ben hicbirşey olmamis gibi evde dolaniyordum. Tıpkı sizin gibi artık bebek sahibi olmak için hicbirşey yapmayacagim demiştim. Bir sure sonra acım sanırım anksiyete ve depresyon olarak açığa çıktı. Bir süre ilaç ve terapi desteği aldım, kötü gunleri geride bıraktım çok şükür. Zaman gerçekten ilaç oluyor, yeniden bebek sahibi olma isteği ağır basıyor. Tekrar tedavilere başladık ve aşılama tedavisi ile bebeğimi beklediğim 7.senede hamile olduğumu öğrendim. Kaybınız henüz çok yeni. Kendinize biraz zaman tanıyın, hazır hissettiginiz dönem yeniden deneyebilirsiniz. Sevgiler...

Bence evde kendinize bir uğraş bulun kafanız dağılsın 😘 tesbih çekin kendinize günlük bir program ayarlayın ki kötü düşüncelerden arının 😘 bu tarz düşüncelere kapılmanın sebebi evde boş durmamızdan çünkü bir uğraş yok kafaya herşeyi takıyoruz

Mesajını okuduktan sonra dinledim kendimi. Sanırım çok ama çok haklısın. Şu an bile tutamıyorum gözyaşlarımı. Korkudan ağlıyorum. Yeniden aynı şeyleri yaşama korkusu. Yine kaybedersem ne yaparım korkusu. Korkum geçer mi acaba. Belki daha çok yeni. Zamanla hem korkum geçer hem anne olmak isterim yeniden. Duygularımda kafamda çok karışık
Dediğiniz gibi hem çok yeni olduğundan böyle hissetmeniz.. Ayrıca siz yazmışsınız takmadığınizda kendiliğinden hamile kalmışsınız, demek ki doğal yolla da hamile kalabiliyorsunuz bunun için sevinmelisiniz. Çevremde gördüğüm kadarıyla da ilk düştükten sonra bir sonraki hamileliklerinin sağlıklı ilerlemesi yuzdesel olarak daha fazla ki içiniz rahat etsin diye isterseniz de düşüğe neden olan seyi arastirin derim ( hormonlar mi kan sorunu mi rahim yapısı mi troit vs. belki de hiç biri ama en azindan içiniz rahat etsin) bu konuda korkarak kendinizi yıpratmayin derim iki tanıdığım iki üç düştükten sonra sağlıklı bebekleri oldu şuan. Sizin de şansınız yüksek gözüküyor, hamile kalabiliyorsunuz. Sağlıcakla kalın,:anneadayı::KK200:

Dediğiniz gibi hem çok yeni olduğundan böyle hissetmeniz.. Ayrıca siz yazmışsınız takmadığınizda kendiliğinden hamile kalmışsınız, demek ki doğal yolla da hamile kalabiliyorsunuz bunun için sevinmelisiniz. Çevremde gördüğüm kadarıyla da ilk düştükten sonra bir sonraki hamileliklerinin sağlıklı ilerlemesi yuzdesel olarak daha fazla ki içiniz rahat etsin diye isterseniz de düşüğe neden olan seyi arastirin derim ( hormonlar mi kan sorunu mi rahim yapısı mi troit vs. belki de hiç biri ama en azindan içiniz rahat etsin) bu konuda korkarak kendinizi yıpratmayin derim iki tanıdığım iki üç düştükten sonra sağlıklı bebekleri oldu şuan. Sizin de şansınız yüksek gözüküyor, hamile kalabiliyorsunuz. Sağlıcakla kalın,:anneadayı::KK200:
Bazı testler yapıldı. Şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı. Genetik testde yaptırdık biz kendi isteğimizle. Bu ay sonunda onu da sonucu gelecek. Belki de nedenini öğrenmek ve çözmek korkumu geçirir. Bakalım zaman ne getirecek. Teşekkürler 👃

Merhaba canım bazen bende diyorum sonra geciyor. Bazen cok uzun süre takılmıyorum ama bazen ağlamaktan canım ççıkıyor. Şuanda oldugu gibi. İlk hamileliğimde 14 haftalık kaybettim diğerini 8 haftada genetik testler puhtılasma testlerı yumurtalama takipleri her ay hamılemıyrm testlerı rahim filmi histeroskopi sonra tüp bebek ve kımyasal gebelık içimde derin bir boşluk çıkmazlık hissi bende artık istiyormuyum istemiyormuyım bilemiyrum sadece cok yoruldum. Hep aynı korkular endişeler konuna böyle içimi dökmüş gibi oldum ama sadece erteleme rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versın ınsallah

Merhaba canım bazen bende diyorum sonra geciyor. Bazen cok uzun süre takılmıyorum ama bazen ağlamaktan canım ççıkıyor. Şuanda oldugu gibi. İlk hamileliğimde 14 haftalık kaybettim diğerini 8 haftada genetik testler puhtılasma testlerı yumurtalama takipleri her ay hamılemıyrm testlerı rahim filmi histeroskopi sonra tüp bebek ve kımyasal gebelık içimde derin bir boşluk çıkmazlık hissi bende artık istiyormuyum istemiyormuyım bilemiyrum sadece cok yoruldum. Hep aynı korkular endişeler konuna böyle içimi dökmüş gibi oldum ama sadece erteleme rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versın ınsallah
Rabbim sana da sabır versin. En güzel en hayırlı vakitte hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah 🤲

X