Bebek ismi yardımmm

husnaasaglam

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
15
2
31
Merhabalarrr aşırı kararsiz kaldık bebek ismi konusunda o yüzden burdaki çoğunluğa göre karar vermeye karar verdim 🫢😅 şimdi ilk çocuğumuz erkek ismi Göktürk ikinci cocugumuz da Allah nasip ederse erkek fakat Göktuğ mu olsun Kaan mı karar veremedik bı türlü. Sizce Göktuğ mu Kaan mı?

Merhabalarrr aşırı kararsiz kaldık bebek ismi konusunda o yüzden burdaki çoğunluğa göre karar vermeye karar verdim 🫢😅 şimdi ilk çocuğumuz erkek ismi Göktürk ikinci cocugumuz da Allah nasip ederse erkek fakat Göktuğ mu olsun Kaan mı karar veremedik bı türlü. Sizce Göktuğ mu Kaan mı?
karan

biri Göktürk zaten neden ikincisinin ilk 4 harfi ayni olsun sanki abisinin uzantisi gibi.
birakin da her cocugun kendi adi olsun.
bence gök ile baslamayan her isim guzel. kaan olur, teoman olur, cenk olur

Ben kardeşlerin isimlerinin bu kadar benzemesini doğru bulmuyorum. Farklı bi bireyler yani uyum sağlamasına gerek yok isimlerinin. Kaan o yüzden

Bence Kaan. Neden ikinci çocuk ilk çocuğa ayak uydurmak zorunda kalıyor ?

X