bebek için yeterli mi????

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.633
En iyi cevaplar
1
3.246
698
Ankara
hanımlar meraba, ben 2.bebek istiyorum ve 2 gün önce bu yönde çalışma oldu. ama klasik pozisyonun tersi. yani kadın üstte erkek altta olan. adet döngüm 26 günde 1.. 10. gün oldu beraberlik.. sizce gebelik oluşması ihtimali varmı?

canım benim bildiğim kadarıyla kadının üstte olduğu pozisyon gebelik için uygun olmayan pozisyonlardan biri, çünkü kaçak oluyo arada

canım benim bildiğim kadarıyla kadının üstte olduğu pozisyon gebelik için uygun olmayan pozisyonlardan biri, çünkü kaçak oluyo arada

çok güzel yazmışsın canım KAÇAK oluyo diye ayrıca dediğin gibi kadının üstte olması uygun bi pozisyon degıl zor bir ihtimal hamile kalmak

Regl döngüne göre yumurtlaman 12. gün oluyor ve 10. gündeki ilişki hamile kalmanı sağlayabilir. Kadının üstte olduğu pozisyon çok uygun değildir ama bu şekilde hamile kalınamaz diye bir şey yok, sonuçta hamilelik için 1 tane sperm lazım ve o da her pozisyonda rahme ulaşabilir. Bu nedenle hamile kalma şansın bu ay var. Ama olur olmaz onu Allah bilir.

Yorum için çok teşekkür ederim. öyle hoşuma gittiki iyi şeyler duymak. Tabi önce Rabbimin istemesi lazım. hayırlısı, kısmet diyim... İnşallah Rabbim OL der OLUR...

mrb cnm. benden sana bir tavsiye dikkate alır ya da almazsın sana kalmış.sakın pozisyonlara takılma.
o an seni ne yapmaya nasıl yapmaya itiyosa onu yap. yumurtlama günüfln takip etme.canın isterse olur istemezse olmaz. neden böyle diyorum.bende birkaç ay böyle yaparak kafayı yiyordum.aman sen üstte ol. sabaha kadar yataktan çıkma fln...ama ocak ayında herşeyi bir kenara bıraktım.akışına bıraktım vehemen soluğu banyoda aldım. benim üstte olduğum da oldu..Ama sonuuuuuu. Hamileyim.çok net kırmızı çizgi yok ama belli de oluyo.yarın dr gidicem.
Sakın takma bunları.Kendini serbest bırak.

Aaayyyy içime o kadar güzel bi su serptin ki:)) Rabbim hayırlısını versin. senide tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…