• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek icin tedavi sürecinde olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimdemelegimolsa

Her nasip vaktine esirdir..🌵
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
335
342
53
Ben pko lu oldugumdam iki ay yoğun bi tedavi gördüm yumurtam gebelige hazir hale geldi fakat gebelik olmadı doktor eşimden spermiogram testi istedi sonuçlar üzdü eşim de bugün tedaviye başlıyor inşallah eşimden sonra da ben bi daha tedaviye baslycam bebek sahibi olmayı o kadar çok istiyorum ki... :anne:

Ben pko lu oldugumdam iki ay yoğun bi tedavi gördüm yumurtam gebelige hazir hale geldi fakat gebelik olmadı doktor eşimden spermiogram testi istedi sonuçlar üzdü eşim de bugün tedaviye başlıyor inşallah eşimden sonra da ben bi daha tedaviye baslycam bebek sahibi olmayı o kadar çok istiyorum ki... :anne:
Tedavin hayırlı olsun. Genelde tedaviye başlamadan eşlerden sperm testi isteniyor. Sperm testi yapmadan sana tedavi uygulaması biraz garip. Umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun. Sevgiler

Tedavin hayırlı olsun. Genelde tedaviye başlamadan eşlerden sperm testi isteniyor. Sperm testi yapmadan sana tedavi uygulaması biraz garip. Umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun. Sevgiler
Doktor pkolu olduğumu bildiği için ve adet düzensizliğim olduğu için ilk bana tedavi uyguladı sonuç alamayinca eşimden test istedi bu arada eşim hastahaneden geldi Proxeed plus kullanmasını söylemiş 3 ay boyunca. Bende ara verdiğim 3 aylık inofolic kullanimima devam edeyim diyorum. Doktor birakmamami söylemişti ama inancm olmadığı için bırakmıştım. Neyse şimdi devam inşallah ama içimde hep bi umut var Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin (amin)

Yazınızı okudum ve içimden ağlamak geldi inanın sizin adınıza okadar cok sevindim ki inşallah rahat bi gebelik gecirirsinz ve inşallah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız Maşallah :KK9:
Insallah sız de bu duyguyu yasarsin Rabbim sifa versin insallah esinizin test sonucunu paylasabilir misiniz ?

20171117_203618.jpg
Insallah sız de bu duyguyu yasarsin Rabbim sifa versin insallah esinizin test sonucunu paylasabilir misiniz ?
Amin inşallah tabi paylaşrm

Canim ml deki sperm sayisi en az 15 milyon olmali sizinki 12 milyon ve cok kritik degil referans araligina yakin cunku .Ileri hareket %3 ve bu yetersiz ama uzulme bizimki 0 dan % 16 ya cikti 6 ayda .Hareket vitamin takviyeleriyle yükselebilecek bir deger takilma .Ben esim dna hasar tedavisi görürken hamile kaldim cok yeni ve size faydali olabilmek icin anlattim inceleyebilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

Canim ml deki sperm sayisi en az 15 milyon olmali sizinki 12 milyon ve cok kritik degil referans araligina yakin cunku .Ileri hareket %3 ve bu yetersiz ama uzulme bizimki 0 dan % 16 ya cikti 6 ayda .Hareket vitamin takviyeleriyle yükselebilecek bir deger takilma .Ben esim dna hasar tedavisi görürken hamile kaldim cok yeni ve size faydali olabilmek icin anlattim inceleyebilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Bize doktor en az 30 ml olması lazmken esiminkinin 12 ml oldugundan düşük dedi ve ileri 3 olduğundan kesinlikle tedavi görmen lazm dedi eşime ve maalesef sigara da kullanıyor onunda cok etkisi var

Dedigim gibi konumu okursaniz anlarsiniz hiz nasil yukselir bunlar nasil gecer sigarayi bırakmadan tedavi cok zor ama sigarayı birakinca sonuc almak kolay dr vitamin verecek hiz icin

Back