• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İçin Kilo Vermem Şart Oldu

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.141
26.879
798
3 yıllık evliyim...
Fakat hayırlı sağlıklı bir evlat istememiz 2 yılı geçti bir kez bile hamilelik yaşamadım ve rahim filmi çekineli de 1 yıl oldu tüplerim açık bu kafamı rahatlatmış olsa da gelişme olmadı eşimde de sorun yok çok şükür ...
Doktorlara da gittik 3 kez hormon ilacı kullandım o da kiloma kilo kattı kpss falan çalış sadece evde otur monoton bir yaşam derken daha da kilo aldım şimdi düşündükçe de kendimi yiyorum milletin lafı sözü hiç bitmedi şimdi daha da arttı ..
Kaynana aman bundan daha da fazla olma aman bir de bebeğiniz olaydı fakat özele de gitsek iyi olur diyorum hep yok yok olur demeler benim kendimi önemsemem lazım ve şu kilolardan bir türlü son senelerde kurtulamadım artık yaşlandım mı ne diyorum kendime üniversitede ne kolay verirdim hep fit ve kendine inanan güvenen biriyken şimdi sıkışmış gibi hissediyorum kendimi burada kendimi nasıl motive edeceğim bilmiyorum ama tüm rejim türleri hakkında bilgi alış verişinde bulunabiliriz gerekirse fit hanımların resimlerini bile ekleyeceğim çünkü kendimi hırslandırmam şart...

Visual-Impact-for-Women.png

gercek-guzellik-nedir.jpg

bu hatunlara bakarak kendimi hırslandıracağım

Professional-Artist-Hand-painted-font-b-High-b-font-Quality-Impression-Figure-Oil-Painting-On-Canvas.jpg

böyle dümdüz göbekler lazım resmedilmeye değer :)

Back
X