Bebek için istihare

Anladim düşündüğüm gibi. Aslinda dogru bir mantik. Uygulanışı da yanlis yapılıyor diye biliyorum. Renk görerek renge gore kararin hayirli şerli olmasi degilmis. Iki seçenekten birine daha fazla ısınırmış kalp. 1 kere de yapilmamaliymis. Birden çok kere olmalıymış.
Konu sahibinin durumu icin yapilmasi saçma ötesi saçma. Ve bana kotu niyetli geliyor.
Ben de renklere göre diye biliyorum ama açık renkler iyi koyu renkler kötü demek. Bir kaç defa olayını bilmiyorum. Bu konuda cidden çok alakasız bi uygulama olmuş.

Ben de renklere göre diye biliyorum ama açık renkler iyi koyu renkler kötü demek. Bir kaç defa olayını bilmiyorum. Bu konuda cidden çok alakasız bi uygulama olmuş.
Biri yesil elmalar gorup evlenmis hikayesinden sonra boyle aciklamislardi. Renklere gore karar verilmez, kalbin isinmasina bakilir diye. O ornek beni cok üzmüştü, o sebeple gorunce yazmak istiyorum hep.

Kayınvalideniz art niyetli. İstihare öyle olmaz. Aşa gelecegi mi görmüş? Nerden biliyor tedaviyle olup olmayacagini ?
Ayrıca tedaviyle de olabilir bu kötü bişey değil. Siz bunu niye kötü olarak algıladiniz ki ?
Tabiki tedavi ilede olabilir ama bir anda teyzeside vardı pat diye söyleyince şok oldum

X