Bebek için istihare

Gulpembe07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
958
223
27
Hanımlar ben daha once dış gebelikten sol tüpüm alındı 2-3 aydır tekrar deniyoruz daha olmadı .. kayinvalidem istihare yaptmış tedavi ile mi yoksa normal yolla mı olucak diye. Normal yolla olmucak tedavi ile olucağini görmüş açıkçası üzüldüm bir an onu söyleyince eşim Allah bilir falan dedi. Fal falan olsa inanmam ama istiharede bir şekilde Allah'tan gelme ... Gördükleride çıkıyormuş daha önceden gördükleri çıkmış .. Hiç böyle bir şey benzer bir şey başına gelen oldu mu ?

Son düzenleme:
Hanımlar ben daha once dış gebelikten sol tüpüm alındı 2-3 aydır tekrar deniyoruz daha olmadı .. kayinvalidem istihare yaptmış tedavi ile mi yoksa normal yolla mı olucak diye tedavi ile olmucağini gördüm açıkçası üzüldüm bir an onu söyleyince eşim Allah bilir falan dedi. Fal falan olsa inanmam ama istiharede bir şekilde Allah'tan gelme ... Gördükleride çıkıyormuş daha önceden gördükleri çıkmış .. Hiç böyle bir şey benzer bir şey başına gelen oldu mu ?
Doğrudur bende istihareye inanıyorum. En doğrusu istihare zaten. Rabbim size de nasip etsin inşallah duanızı eksik etmeyin. Stresten uzak durun rahat olun. Rabbime bırakın inşallah olur

Doğrudur bende istihareye inanıyorum. En doğrusu istihare zaten. Rabbim size de nasip etsin inşallah duanızı eksik etmeyin. Stresten uzak durun rahat olun. Rabbime bırakın inşallah olur
Amin inşAllah kayınvalidem.tedavi ile olucak deyince kötü oldum bir anda ..

Onun uzerine mi vazifeymiş?
Bir eş adayı icin istihareye yatan bir kadin yesil elmalar görmüş diye evlenmis. Yeşil hayirlidir ya hani. Evlenince gormedigi eziyet kalmamis. İlk anlatmak istedigim buydu.

Ikincisi sunu sormak istiyorum. Benim bildigim istiharede şu niyetim hayırlı mi degil mi diye sorarsiniz. Renklere göre hayirli ve şerli diye yorumlanır diye biliyorum.

Kaynananiz ne demis de ruyasinda tedaviyle olacak demisler? Bana pek iyi niyetli gelmedi. Aşırı rahatsiz edici buldum.
Bunu soyledigi icin bile strese girersiniz. Olacagi varsa da olmaz bunun yüzünden. Gelmis bir de marifet gibi size soylemis.

Onun uzerine mi vazifeymiş?
Bir eş adayı icin istihareye yatan bir kadin yesil elmalar görmüş diye evlenmis. Yeşil hayirlidir ya hani. Evlenince gormedigi eziyet kalmamis. İlk anlatmak istedigim buydu.

Ikincisi sunu sormak istiyorum. Benim bildigim istiharede şu niyetim hayırlı mi degil mi diye sorarsiniz. Renklere göre hayirli ve şerli diye yorumlanır diye biliyorum.

Kaynananiz ne demis de ruyasinda tedaviyle olacak demisler? Bana pek iyi niyetli gelmedi. Aşırı rahatsiz edici buldum.
Bunu soyledigi icin bile strese girersiniz. Olacagi varsa da olmaz bunun yüzünden. Gelmis bir de marifet gibi size soylemis.
Yani aram çok iyidir kızı gibi görür kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama moralim bozulmadı değil ama yinede umudum hep duadan Allah'tan yana..

Yani aram çok iyidir kızı gibi görür kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama moralim bozulmadı değil ama yinede umudum hep duadan Allah'tan yana..
Tüpünüz alinmis, dogal yoldan mi olacak yoksa oglumun cebinden para mi cikacak diye istihareye yatmasina ne gerek varmis? ben cok sinirlendim. Haddini bilmiyor bazi insanlar.

Tüpünüz alinmis, dogal yoldan mi olacak yoksa oglumun cebinden para mi cikacak diye istihareye yatmasina ne gerek varmis? ben cok sinirlendim. Haddini bilmiyor bazi insanlar.
Martin ilk haftasi alındı tüpüm canım.. zor zamandı hastanelerde bayıldım ettim.. o psikolojiyi atlattım tek tüple hamile olanları okudum umitlendim... Neyse Rabbim büyük inşAllah doğal yolla olur

Cahilligimle verin ama İstihare öyle olmazki .bir şey için niyet edersin hayırlı yada hayırsız olduğuna dair görülür .hangi yolla olacağını nasıl görecek yav biraz tuhaf geldi bana
Bende öyle biliyorum anca işte evlilik falan için yapılır renk görülür diğerini duymadım bende hiç ..

Istişare istihareyi bozar derler. Bebek sahibi olmak da gayet bilimsel bunun nasıl olabileceği ile ilgili tahliller yapılır. Bunun namazı kılınmaz.

Martin ilk haftasi alındı tüpüm canım.. zor zamandı hastanelerde bayıldım ettim.. o psikolojiyi atlattım tek tüple hamile olanları okudum umitlendim... Neyse Rabbim büyük inşAllah doğal yolla olur
Olur insallah sen kafani yorma. Istihare oyle bir sey degil zaten. Renk falan görüyorsun. O bile karar verilecek bir gosterge olmuyor.

İstiharenin amacını tamamen saptirmis KV bence gayette kötü niyet arardım ben peygamber efendimiz bir iş için hayırlı mi değil mi önemli kararlarda olumlu olumsuz sonuç için yatarmis baya amacını saptirmis ben olsam asla moralimi bozmazdim Allah'ın mucizleri çok büyük

İstiharenin amacını tamamen saptirmis KV bence gayette kötü niyet arardım ben peygamber efendimiz bir iş için hayırlı mi değil mi önemli kararlarda olumlu olumsuz sonuç için yatarmis baya amacını saptirmis ben olsam asla moralimi bozmazdim Allah'ın mucizleri çok büyük
Haklısın canım Allah büyük 🤲🏻

Istişare istihareyi bozar tam olarak ne demek? Ben de hep şey diye duydum, önce istişare sonra istihare.
Ikinizin dediği de ayni sey gbi geldi bana konusarak cozulebilecek olaylarda ilk once istisare edilmelidir ilk bu yola gidilmelidir manasinda bnce

Kayınvalideniz art niyetli. İstihare öyle olmaz. Aşa gelecegi mi görmüş? Nerden biliyor tedaviyle olup olmayacagini ?
Ayrıca tedaviyle de olabilir bu kötü bişey değil. Siz bunu niye kötü olarak algıladiniz ki ?

Istişare istihareyi bozar tam olarak ne demek? Ben de hep şey diye duydum, önce istişare sonra istihare.
Danışmak fikir alışverişi ya istişare. Yani oturup düşünüp danışıp doğruyu hayırlıyı bulabiliyorsan bunu yap der. Mesela Angola'da yaşamaya karar verirsin. Orası ile ilgili bi yere kadar bilgi bulabilirsin. Bunun için hayırlı mı değil mi diye bu yapılabilir. Ama aynı şey amerika için geçerli değil milyon tane bilgiye ulaşabilirsin.

Danışmak fikir alışverişi ya istişare. Yani oturup düşünüp danışıp doğruyu hayırlıyı bulabiliyorsan bunu yap der. Mesela Angola'da yaşamaya karar verirsin. Orası ile ilgili bi yere kadar bilgi bulabilirsin. Bunun için hayırlı mı değil mi diye bu yapılabilir. Ama aynı şey amerika için geçerli değil milyon tane bilgiye ulaşabilirsin.
Anladim düşündüğüm gibi. Aslinda dogru bir mantik. Uygulanışı da yanlis yapılıyor diye biliyorum. Renk görerek renge gore kararin hayirli şerli olmasi degilmis. Iki seçenekten birine daha fazla ısınırmış kalp. 1 kere de yapilmamaliymis. Birden çok kere olmalıymış.
Konu sahibinin durumu icin yapilmasi saçma ötesi saçma. Ve bana kotu niyetli geliyor.

X