Alt acma masasi ve korbel çöp kutusu bence en gerekli iki sey. Sling anne kucagi gibi bir sey var. Ondan da anneler cok memnun. Size birkac urun görseli ekleyeceğim. Deneyimli guvenilir annelerin favorilerindenSelamlar,
ufak ufak bebek için eşya almaya başladım. park yatak ve dolap aldık şu an. artık giyim eşyaları alacağız.
Olmazsa olmaz dediklerinizi ve sakın alma pişmanın dediklerinizi yazar mısınız lütfen:)
reflü yatağı kullandınız mı?
bebek için sünger mi yoksa visco yatak mı? yün yatak yaptırmak için ne düşünürsünüz :) bir soru soru var aklımda...
En çok da alt değiştirme masası ile ilgili fikrinizi merak ediyorum. ben alt değiştirme masası almak istiyorum ancak çevrem bunun gerekszi olduğunu ve bir süre sonra o masanın bana yük olacağını söylüyor.
ben de bebeğin altını hep aynı yerde açmanın rutin için iyi olaacağını ve eşyaların elimin altında olmasının da bana kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Sizlerden alan memnun kalan var mı acaba??
Valla yeni kırkı çıkan bi anne olarak, göğüs ucu için zeytinyağı,en iyisinden süt sağma Makinesi, evin her yerine götürebileceğin(beşikten hariç) ana kucağı,hamak ne alabilirsen, bol dut kurusu ceviz, humana emzirme çayı. Bebek ilk doğduğunda en ihtiyacın olacak şeyler bunlar. Oda,kıyafet,eşya... hepsi doğduktan sonra ihtiyaca göre şekilleniyor. İnan Doğumdan sonra tek düşündüğün sadece koynunda olması ve güzel emzirebilmek. Hayırlısıyla kucağına al inşallah.
Alt acma masasi ve korbel çöp kutusu bence en gerekli iki sey. Sling anne kucagi gibi bir sey var. Ondan da anneler cok memnun. Size birkac urun görseli ekleyeceğim. Deneyimli guvenilir annelerin favorilerinden
Teşekkür ederizsağlıkla büyütün inşallah :)
yorumunuza teşekkür ederim. süt sağma makinasını hiç düşünmemiştim yaa. tavsiyeniz ya da dikkat et dediğinz bi şey var mı ki?
Teşekkür ederiz
Zeytinyağını(pahalı ama lansinoh krem de önerenler oluyor,kullandım zeytinyağından iyi geldiği filan yok) Doğumdan 1 ay öncesi sürmeye başla. Geçer göğüs ucun yoksa bunu kadın Doğum doktorunla görüş çaresine bak. Ben çok çektim göğüs ucum olmadığı için. Ben Philips Avent tekli sağma Makinesi kullanıyorum. Ama herkesin önerdiği lansinoh çiftli sağma makine. Çiftliler süt üretimini daha da arttırıyor diye biliyorum. Doğsun sonra alırım deme, hatta al hastaneye bile götür. Memeni ilk başta tutamazsa Doğumdan hemen sonra sağarsın ki süt insin. Bir de sezaryen olacaksan boşuna depend alma dikişler hava almaz diye giydirmiyorlar. zaten ilk gün korucuyu seriyorlar altına ikinci gün hasta bezi giyiyorsun. Normal olacaksa bilemiyorum.
Park yatağınız da alt açma bölümü yok mu? Ben bir süre onu kullandım sonra sığmadı gerekte duymadım açıkçası..
videoya çekmiştim şuradan bakabilirsin
Kesinlikle eşiniz doğru söylüyor. Sezaryen sonrası çok iyi oldu ama sonra gerek kalmadı. Bir tane alt açma için kutu yaptim. Odanın köşesinde durdu.Evet var, eşim de onunla başla baktın iyi oluyor ona göre alaım, Kocaman bi şey elimizde kalmasın diyor. Belki deneyip ihtiyacımı anlamam iyi olur
Sonradan raflı dolaba dönüşebilen alt değiştirme masaları buldum benalt açma masasını en fazla 6 ay kullanırsın sonra durmaz zaten orada diyorlar ama çok taktım sürekli kafam da yaa