Bebek için havuz riskleri!

snsnmdvl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
665
634
33
29
Merhaba bebekle ilk tatilimiz olucak ve mayo bezlerin idrarı tutmadığını öğrendim, siz nasıl kullanıyorsunuz bez üstüne mayo bezi mi yada başka bi ürün var mı? Birde şimdi idrarı tutmuyorsa o bebek havuzu ne kadar güvenlidir diye düşünüp durdum. Hepatit veya enfeksyon kapabilir. Popoyu iyice kapatıp çocuk havuzu yerine, yetişkin havuzuna soksam mı benimle?

Deniz seçeneğiniz yok mu? Ben geçen sene balayımda oldukça lüks bir otelin havuzundan enfeksiyon kaptım mahvoldum. Ayağımı sokmam bir daha

Normal bezle havuza sokmayin, tum suyu toplar, siser, ağırlık yapar. Mayo bez havuza girmek icin yeterli. Denize ciplak sokun. Cocugunuz kac aylik yazmamissiniz ama kafasini suya sokmadiginiz surece bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Cogu havuz fazlaca klorlaniyor, benim endisem mikroptan ziyade klor olurdu. Havuza girmeden once bebeginize dus aldirin. Havuzdan sonra da sabunla yikayin. Havuzda sapka takmayi ve gunes kremini ihmal etmeyin. Deniz imkani varsa tercih edin. Iyi eglenceler.

Havuza değil de denize soksanız? Her gün onlarca kişi çişini yapıyor, mantar taşıyan insanlar falan giriyor. Ben sokmadım geçen sene bebeklerimi havuza, bu yıl da gidersek anca denize.

Havuza bebeğimi sokmam. Deniz gibi kendini temizleme gibi doğal düzeneği olan ve pek çok mineral içeren, isilik ve pişiğe iyi gelen bir opsiyon varken niye havuza sokasınız ki?
Sonuçta insan temizliyor kloru az atar çok atar girenlerin vücudunda pislik vardır vs. Durgun su her zaman risk bence. (Hele bebiş kız ise)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…