Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya canım benim daha madem beş aylık evlisin neden niçin böyle saçma insanlara gidiyorsun ya yine ben tercih etmem ama gideceksen son çare olarak git böyle yerlere. Psikolojin bozulacak yok yere. Neyse geçmiş olsun bence bir daha oraya adım atma.
Aynen yarın söyleyeceğim ki ben düzgün bir doktora gitmeden oraya gitmeyeceğim diye psikolojikk olarak gerçekten şaka falan değil bir anda gebelik için tavana ayaktan asmak sallamak suan hala sinirden stresten başım catliyor

Aynen yarın söyleyeceğim ki ben düzgün bir doktora gitmeden oraya gitmeyeceğim diye psikolojikk olarak gerçekten şaka falan değil bir anda gebelik için tavana ayaktan asmak sallamak suan hala sinirden stresten başım catliyor
İsmini adresini özelden yazar mısın o ebe bozuntusunun?

Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
Ilk defa duydum nerede bu ebe ya eskilerin bazi yontemleride dpgru cikiyo bazen

Yarın doktora git kesinlikle gitme böyle düşünmene sevindim, bir doktorla konuşursan kafan rahatlayacak emin ol.

Tabiki şaka yapmıyorum hayır daha 5 aylık evliyiz zaten
pess daha 5 aylık evlisin, doktora bile gitmemişsin. tıptaki bütün çareleri denedinde, en son bu saçmalığa kaldın sandım. benim gibi 4 yıldır bekliyo olsaydın napcaktın. bu nasıl bi cahillik. kaynanan yengenmi sokuyo bunları kafana. sen kısırsın oğlumuza çocuk veremiyon diye :oha:

Bak evladım, öncelikle bir evliliğini oturt, çevrende kocan da dahil ne kadar salak boş beleş cahil insan varsa defet sonra çocuk için doktora mı gidersin yoksa mahkemeye mi gidersin bilmem. Ama şu aklını başına al. Ya ben senin yaşında pırıl pırıl gençlere ders veriyorum, hepsinin hayalleri var, okumak istiyorlar. Sen nasıl evlendin de şöyle bir cahilliğe düştün? Neden kendini cahil bıraktın ya?

O yöntemi biliyorum ama tek başına yetmez birkaç gün tavanda sallandiktan sonra ellerin ve ayakların birbirine bağlanacak kafanı araya sokacaksin 3 gün boyunca günde 15dk böyle duracaksın ki yamuk damarların toplansin kendine gelsin.

Ebeye söyle yarın gittiğinde bir de kendisini tebrik ettiğimi söyle.

Hemen bu tekniği kadın doğumdaki hocalarıma anlattım. Bilim dünyası çok şaşkın şu anda. İnfertiliteden muzdarip hastalar birbirini sirkeliyor. Tüp bebek, aşılama bölümünü filan kapattılar. Herkes makara alıp tavanlara asmaya başladı.
Gitmeyeceğim zaten çok korktum baştan beri çok cahilce olduğunu biliyordum birşey olmaz diyince kabul ettim pişman oldum

Ayy bide daha doktora gitmemiş. Şimdi bir şey diyeceğim KK beni taşa tutacak.

20 yaşında, hiç doktora gitmemiş ebeye gidiyor. Bu yüzden çocuklar evlenmemeli.
Super yorum ve lutfen dogurmasinlar
Valla kimseye demem normalde boyle bisey ama konu sahibi siz cocuk falan yapmayin nolur yaa saka olsun bu konu
Agliycam yeminle :kızgın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X