- 20 Aralık 2012
- 1.793
- 1.096
- Konu Sahibi atlasirmak
Zaten doktor nerden bilecek yamuk damarı.
Korkma canım ne var bunda kesin git yarın olur bebek
Korkma canım ne var bunda kesin git yarın olur bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır şekerim halı gibi, daha şiddetli.Tam olarak sofra bezi gibi mi cirptilar?
Yok kız böylelerinin hemen çocuğu olur, dert yok tasa yok, düşünmek yok. Ondan heraldeBir de 5 aylık evlisin? Allah, sen akıllanmadan sana çocuk vermez inşallah. Yoksa yarın çocuk doğduğunda onu da boynundan asarsın boyu uzasın diye!
Aynen yarın söyleyeceğim ki ben düzgün bir doktora gitmeden oraya gitmeyeceğim diye psikolojikk olarak gerçekten şaka falan değil bir anda gebelik için tavana ayaktan asmak sallamak suan hala sinirden stresten başım catliyorYa canım benim daha madem beş aylık evlisin neden niçin böyle saçma insanlara gidiyorsun ya yine ben tercih etmem ama gideceksen son çare olarak git böyle yerlere. Psikolojin bozulacak yok yere. Neyse geçmiş olsun bence bir daha oraya adım atma.
Tam olarak sofra bezi gibi mi cirptilar?
İsmini adresini özelden yazar mısın o ebe bozuntusunun?Aynen yarın söyleyeceğim ki ben düzgün bir doktora gitmeden oraya gitmeyeceğim diye psikolojikk olarak gerçekten şaka falan değil bir anda gebelik için tavana ayaktan asmak sallamak suan hala sinirden stresten başım catliyor
Ilk defa duydum nerede bu ebe ya eskilerin bazi yontemleride dpgru cikiyo bazenKızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
Aynen yarın söyleyeceğim ki ben düzgün bir doktora gitmeden oraya gitmeyeceğim diye psikolojikk olarak gerçekten şaka falan değil bir anda gebelik için tavana ayaktan asmak sallamak suan hala sinirden stresten başım catliyor
pess daha 5 aylık evlisin, doktora bile gitmemişsin. tıptaki bütün çareleri denedinde, en son bu saçmalığa kaldın sandım. benim gibi 4 yıldır bekliyo olsaydın napcaktın. bu nasıl bi cahillik. kaynanan yengenmi sokuyo bunları kafana. sen kısırsın oğlumuza çocuk veremiyon diyeTabiki şaka yapmıyorum hayır daha 5 aylık evliyiz zaten
Bak evladım, öncelikle bir evliliğini oturt, çevrende kocan da dahil ne kadar salak boş beleş cahil insan varsa defet sonra çocuk için doktora mı gidersin yoksa mahkemeye mi gidersin bilmem. Ama şu aklını başına al. Ya ben senin yaşında pırıl pırıl gençlere ders veriyorum, hepsinin hayalleri var, okumak istiyorlar. Sen nasıl evlendin de şöyle bir cahilliğe düştün? Neden kendini cahil bıraktın ya?Aynen yarın söyleyeceğim ki ben düzgün bir doktora gitmeden oraya gitmeyeceğim diye psikolojikk olarak gerçekten şaka falan değil bir anda gebelik için tavana ayaktan asmak sallamak suan hala sinirden stresten başım catliyor
Gitmeyeceğim zaten çok korktum baştan beri çok cahilce olduğunu biliyordum birşey olmaz diyince kabul ettim pişman oldumHemen bu tekniği kadın doğumdaki hocalarıma anlattım. Bilim dünyası çok şaşkın şu anda. İnfertiliteden muzdarip hastalar birbirini sirkeliyor. Tüp bebek, aşılama bölümünü filan kapattılar. Herkes makara alıp tavanlara asmaya başladı.
Senin yaşadıklarını başkalarının yaşamaması için bu şarlatan ihbar edilmeli.Gitmeyeceğim zaten çok korktum baştan beri çok cahilce olduğunu biliyordum birşey olmaz diyince kabul ettim pişman oldum
Super yorum ve lutfen dogurmasinlarAyy bide daha doktora gitmemiş. Şimdi bir şey diyeceğim KK beni taşa tutacak.
20 yaşında, hiç doktora gitmemiş ebeye gidiyor. Bu yüzden çocuklar evlenmemeli.
Evet kesinlikle ihbar edilmeli. Konu sahibi vermiyorsa bile biz emniyete falan bildirelim. Bu nedir?Senin yaşadıklarını başkalarının yaşamaması için bu şarlatan ihbar edilmeli.