Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dr a gidecektik ebe daha iyi dediler inanmadim tabiki ısrar olunca mecbur kalıp kabul ettim para kv kapıdan çıkarken vermiş ama ne kadar bilmiyorum.

Kim ebe daha iyi dediyse hay aklıyla bin yaşasın. Yarın gittiğinizde en az 2 saat baş aşağı durun bütün dertleriniz bitecek.

Bebek düşmek üzereyken rahmi kaldırıp duzelteni duydum da tavana asilani duymadım hıc.

Ama eski zamanlarda böyle tedaviler varmış. Mesela babaannem hamile kalamazmis. Gidip bir ebeye belini çektirir, artık nasıl yapıyorlar bilmiyorum, öyle hamile kalirmis. 4 çocuğunda da yaptırıp öyle hamile kalmış.

Doktora gittiniz mi? Bir sorun var mı peki?
Hayır hiç doktora gitmedik

5 yıllık tıp hayatımda böyle salakça bir kavram duymadım. WTF is "damarların çok yamuk"? Nasıl bir tanı bu?
Şey ya damarları yamuk şey olmuş ebe tavana asıp çamaşır gibi çırpınca da düzelmiş.:KK53: Ben de döl yatağı kısmına takıldım erkekte olmuyo muydu o ya :olamaz:
Bizim totomuzdan ter damlasın ders çalışmaktan, 16 yıldır eğitim alalım. Elin cahili kocakarısı milleti tavanda çırparak paraları cukkalasın. Neden. Konu sahibi gibi cahiller sayesinde.

Tabiki şaka yapmıyorum hayır daha 5 aylık evliyiz zaten

Ya canım benim daha madem beş aylık evlisin neden niçin böyle saçma insanlara gidiyorsun ya yine ben tercih etmem ama gideceksen son çare olarak git böyle yerlere. Psikolojin bozulacak yok yere. Neyse geçmiş olsun bence bir daha oraya adım atma.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
çok affedersin korkmuşsun ama okurken kahkaha attım :KK70::KK70:
valla hiç bilgim yok ama sonucunu merak ettim takipteyim.:confused:

Aklıma bacağından asılmış kurbanlar geldi ya bende amma guldum sinirlerim bozuldu resmen :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: oltanın ucundaki solucan misali ya offff konu sahibesi özür dilerim ama saka yapıyor ol :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X