- 30 Haziran 2017
- 194
- 1.032
- 36
- Konu Sahibi atlasirmak
Asılma anını detaylandırabilir misiniz? Okuması çok zevkli, lakin silkelenmeyi tam gözümde canlandıramadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sorma ödüm patladıKız iyiki baş üstü düşmedin
Tabiki şaka yapmıyorum hayır daha 5 aylık evliyiz zatenUmarım şaka yapıyorsunuzdur. Tüm modern tıp yöntemlerini denediniz mi bu garip şeyi denemeden önce?
Dr a gidecektik ebe daha iyi dediler inanmadim tabiki ısrar olunca mecbur kalıp kabul ettim para kv kapıdan çıkarken vermiş ama ne kadar bilmiyorum.
Hayır hiç doktora gitmedikBebek düşmek üzereyken rahmi kaldırıp duzelteni duydum da tavana asilani duymadım hıc.
Ama eski zamanlarda böyle tedaviler varmış. Mesela babaannem hamile kalamazmis. Gidip bir ebeye belini çektirir, artık nasıl yapıyorlar bilmiyorum, öyle hamile kalirmis. 4 çocuğunda da yaptırıp öyle hamile kalmış.
Doktora gittiniz mi? Bir sorun var mı peki?
Şey ya damarları yamuk şey olmuş ebe tavana asıp çamaşır gibi çırpınca da düzelmiş. Ben de döl yatağı kısmına takıldım erkekte olmuyo muydu o ya5 yıllık tıp hayatımda böyle salakça bir kavram duymadım. WTF is "damarların çok yamuk"? Nasıl bir tanı bu?
Tabiki şaka yapmıyorum hayır daha 5 aylık evliyiz zaten
çok affedersin korkmuşsun ama okurken kahkaha attım
valla hiç bilgim yok ama sonucunu merak ettim takipteyim.
Bakalım bu konu önce hangi sitede patlayacak?Silkeleme ne ki? Tam olarak nasıl oluyor acep?Bu konu sözlüklerde keşfedilirse şayet fena patlar.