Bebek için doğru zaman..

tabi birde o yönü var .. hiçbir neden olmaksızın 1 yıla kadar gebe kalma uzayabiliyor. bu yönden de bakmak lazım. umarım en kısa zamanda güzel güzel hamile kalırsın. sakın stres yapma rahat ol bebeğin kendi doğum tarihini seçmiştir bile :)

evet kendi burcunu kendi seçecek bu belli oldu:) Geç olsun güç olmasın Allahım hayırlısını nasip etsin herkese..

Kızlar walla bende 4 aydır beklemedeyim inşallah olur ilki tutmadı düştü ama bu sefer tutar inşallah.

Merhaba bayanlar .. Şu aralar hamilelik konusunda git geller yaşıyorum. artılarını eksilerini görmek istiyorum. Bebek sahibi olmanın doğru zamanı nedir sizce? Birlikte beyin fırtınası yapalım mı??

Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmasını nasip etsin.. yorumun bana dua etmem gerektiğini düşündürdü... bahsettiğin gezip tozmalar hayatın tadını çıkarmaları bende çok düşünüyorum. mesela bebek olursa kitap okuyamam eskisi gibi, spor yapamam, kendime adam akıllı zaman ayıramam , bunlar bana çok zor geliyor...

ayni gitgelleri yasiyorum ben de :18::18:. imza alanindan hamile oldugunu gordum hayirli olsun canim :emir_bebek:.. benim arti olarak erken menopoz riskim var. 2 yildir evliyim ama ne yapacagimi bilmiyorum.bana kizmayin ne olur sadece hazir hissetmiyorum kendimi derdim bu. ailemden uzaktayim tek basimayim bunlar da etken, diger taraftan da artik annemin torun gormesini istiyorum. valla depresyona az kaldi galiba :KK14::KK14:

Bulmuşum ben topiğimi ayol!
6 yıllık evliyim hala git-gel ler yaşıorım.
Bi ben değilmişim.

ayni gitgelleri yasiyorum ben de :18::18:. imza alanindan hamile oldugunu gordum hayirli olsun canim :emir_bebek:.. benim arti olarak erken menopoz riskim var. 2 yildir evliyim ama ne yapacagimi bilmiyorum.bana kizmayin ne olur sadece hazir hissetmiyorum kendimi derdim bu. ailemden uzaktayim tek basimayim bunlar da etken, diger taraftan da artik annemin torun gormesini istiyorum. valla depresyona az kaldi galiba :KK14::KK14:

yok canım hamile değilim hala düşünmedeyim :) ama artık zamanının geldiğini hissetmeye başladım :)

X