Bebek icin alisveris / tavsiye edebileceginiz internet siteleri ??

Makber_fr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
7
0
slm arkadaslar sitede yeniyim onceden konu acilmamis sanirim yada ben gormedim baktimda.. 7 bucuk aylik hamileyim odasi pousseti falan derken bebek sekerleri( dragées de bapteme) en sona kaldi ve kaldigim sehirde hicde ic acici bi magza yok internette guvenilir bi site tavsiye edebilirmisiniz acaba?? simdiden tesekkurler..

slm arkadaslar sitede yeniyim onceden konu acilmamis sanirim yada ben gormedim baktimda.. 7 bucuk aylik hamileyim odasi pousseti falan derken bebek sekerleri( dragées de bapteme) en sona kaldi ve kaldigim sehirde hicde ic acici bi magza yok internette guvenilir bi site tavsiye edebilirmisiniz acaba?? simdiden tesekkurler..
hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınş bebışınızı.ben sadece arabasını ve bakım setlerını aktıf reyon.com dan aldım ve memnunum

Son düzenleme:
insallah tsk ederim.. aktifreyon sitesi sanirim sadece turkiye icin fransadan siparis verebilirmiyiz hic bilmiyorum:97:

sana gozu kapali verbaudet i oneririm super kaliteli ben yigenlerime elbiselerini hep ordan alirim yada t-a-o ikisinede bayiliyorum super kreasyonlari var drageler icinde decodefete kiz kardesimin dugun suslerini ordan almistim simdi baktim naissance içinde guzel seyler var bu arada tebrik ederim :KK9:

tesekkur ederim..
evet verbaudet te guzel seyler var birde indirim var simdi bende :KK61: bakiyorum artik sekerleri sitelere guvenip siparis edemedim sadece bi malzemesini aldim gerisini kendim halledicem ellerimle yapicam artik:KK76: daha guzel olur hatirasi kalir hem..bilgilendirdigin icin tesekkurler:KK34:

X