• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEK için adet bitimi sonrası her gün ilişki mi yoksa iki günde bir mi?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Bebek için napmam lazım. Mesela sunu merak ediyorum. her gün düzenli ilişkim olsa uygun mu günde bir kere. cunku gunde birden fazla olması erkek spermının kalıtesını baya düşürüyormuş.mesela dün diyelım ilişki yaşadık yumurtada 10 -14 saat sonra catladı. tutma ıhtımalı düşük değil mi sizce? cunku kadın yumurtası 10-24 saat yasar dıyorlar ama sadece en fazla 10 saat yaşar diyenlerde var. siz nasıl hamıle kaldınız ?

Bebek için napmam lazım. Mesela sunu merak ediyorum. her gün düzenli ilişkim olsa uygun mu günde bir kere. cunku gunde birden fazla olması erkek spermının kalıtesını baya düşürüyormuş.mesela dün diyelım ilişki yaşadık yumurtada 10 -14 saat sonra catladı. tutma ıhtımalı düşük değil mi sizce? cunku kadın yumurtası 10-24 saat yasar dıyorlar ama sadece en fazla 10 saat yaşar diyenlerde var. siz nasıl hamıle kaldınız ?
Gün aşırı daha iyi hergun birliktelik sperm kalitesini düşürüyor. Ayrıca yumurta en fazla 24 saat canlı kalabilir ama sperm 72 saate kadar canlı kalabilir. Gün aşırı olunca yumurtan catlasa bile zaten hazırda sperm olmuş oluyor. Adet bitiminden itibaren gün aşırı en sağlıklısi

gün aşırı demek
Gün aşırı daha iyi hergun birliktelik sperm kalitesini düşürüyor. Ayrıca yumurta en fazla 24 saat canlı kalabilir ama sperm 72 saate kadar canlı kalabilir. Gün aşırı olunca yumurtan catlasa bile zaten hazırda sperm olmuş oluyor. Adet bitiminden itibaren gün aşırı en sağlıklısi
gün aşırı demek günde 1 kere demek değil mi?

Yaklasik 36 -48 saat uygun dedi gittigim doktor
Ama Adet ilk gun olmak sartiyla 14. Gunden sonraki 10 gun ozellikle

Bir yerd e okumustum. Bilinenin aksine hergun iliski sperm kalitesini artiriyormus. Bedende kaln sperm ne kadr cok beklerse o denli zarar gorurmus. Her gun yenisinin uretilmesi kaliteli kilarmis

Ben geçen aylarda bir gün yapıp bi gün yapmamıştım canım. Ama o şekilde tutmadı bu ay adetim bittikten hemen sonraki 2 günde yaptım aslında beklemiyordum ama hamileymişim. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum ama adet bitişinden hemen sonra başlamalısın.

Sevecen bence akisina birak bu sekilde yaparsan sartlanirsin vucutunu kasarsin hamile kalamazsin esinle caniniz nasil istiyorsa oyle ister gunde 3 kere ister haftada bir.bende senin gibi ugrasiyordum bir gun arayla 2 gun arayla 15 ay ugrastim durdum.artik olmayacak diye kendi haline biraktigin ay hamile kaldim ve hamile kaldigim ay adam akilli iliski bile olmamusti.

Back