Doğuma Hazırlık bebek hazırlıkları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ROSEGULL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
111
34
28
45
arkadaşlar bebek için çikolata, şeker, kapı süsü gibi hazırlıklarınızı nereden temin ettiniz?

arkadaşlar bebek için çikolata, şeker, kapı süsü gibi hazırlıklarınızı nereden temin ettiniz?
Ben internetten temin etmeyi düşünüyorum şeker vs yapmayı düşünmüyorum kokulu taşlardan 25 tane falan yaptırıp anı olarak sadece yakınlarıma vermeyi düşünüyorum kokulu taştan çerçeve düşünüyorum içine fotoğraf koyup sevdiklerime vericem .

Internette cok fazla site var gorundukleri gibi cikar mi siparis edecegim seyler diye endiseliyim. Ben kapi susu cikolata lavanta kavonozlari ve magnet hedilikleri begendim ama nerden siparis verecegim konusunda net degilim.

Internette cok fazla site var gorundukleri gibi cikar mi siparis edecegim seyler diye endiseliyim. Ben kapi susu cikolata lavanta kavonozlari ve magnet hedilikleri begendim ama nerden siparis verecegim konusunda net degilim.
Valla ben internetten bu güne kadar her şeyi aldım o yüzden bunda da tereddutum yok istemediğim gibi olursa iade ederim.sadece güvenilir sitelerden alın sorun yadamayin

Kapi susunu de magnetleri de kendim yapmai planliyorum seve seve yaparim ne tatli bir ugraş..

Kapi susunu de magnetleri de kendim yapmai planliyorum seve seve yaparim ne tatli bir ugraş..
Bence bu şekilde daha uygun oluyor. Mesela Ankara da suluhan var. Bu tür şeylerin malzemeleri satılıyor pazarlık yapma imkanı vs de var.

Bence bu şekilde daha uygun oluyor. Mesela Ankara da suluhan var. Bu tür şeylerin malzemeleri satılıyor pazarlık yapma imkanı vs de var.
Aynen bende o sekilde dusunuyorum ankaradayim zaten..begendigim magnetler keceden :))) kuşcuklar :) kapi susunude ciceklerle falan susler yaparim illaki:)

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar. Ben de aslen Ankaraliyim ama isim geregi kucuk bir sehirdeyim. Burada onlari bulmam mumkun degil. Zaten bel fitigi oldu bir haftadir ayaga bile kalkamiyorum. Netten siparis verecegim mecburen

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar. Ben de aslen Ankaraliyim ama isim geregi kucuk bir sehirdeyim. Burada onlari bulmam mumkun degil. Zaten bel fitigi oldu bir haftadir ayaga bile kalkamiyorum. Netten siparis verecegim mecburen
hepsiburada gittigidiyor bunlar güvenilir ve geri iadesi kolay

Ben hastaneye gelenlere vermek icin kahve yanı çikolata koymaya minik kase aldım içlerini doldurup
Tülle süslicem hem alan kişide evinde kullansın istedim :) magnet falan yaptırmayı düşünmüyorum cünkü çöpe atılıyor cok kez şahit oldum

ben de son ayıma girdim hala karar verip bişey yaptıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…