Ben internetten temin etmeyi düşünüyorum şeker vs yapmayı düşünmüyorum kokulu taşlardan 25 tane falan yaptırıp anı olarak sadece yakınlarıma vermeyi düşünüyorum kokulu taştan çerçeve düşünüyorum içine fotoğraf koyup sevdiklerime vericem .arkadaşlar bebek için çikolata, şeker, kapı süsü gibi hazırlıklarınızı nereden temin ettiniz?
Internette cok fazla site var gorundukleri gibi cikar mi siparis edecegim seyler diye endiseliyim. Ben kapi susu cikolata lavanta kavonozlari ve magnet hedilikleri begendim ama nerden siparis verecegim konusunda net degilim.Ben internetten temin etmeyi düşünüyorum şeker vs yapmayı düşünmüyorum kokulu taşlardan 25 tane falan yaptırıp anı olarak sadece yakınlarıma vermeyi düşünüyorum kokulu taştan çerçeve düşünüyorum içine fotoğraf koyup sevdiklerime vericem .
Valla ben internetten bu güne kadar her şeyi aldım o yüzden bunda da tereddutum yok istemediğim gibi olursa iade ederim.sadece güvenilir sitelerden alın sorun yadamayinInternette cok fazla site var gorundukleri gibi cikar mi siparis edecegim seyler diye endiseliyim. Ben kapi susu cikolata lavanta kavonozlari ve magnet hedilikleri begendim ama nerden siparis verecegim konusunda net degilim.
Dogumunuz neValla ben internetten bu güne kadar her şeyi aldım o yüzden bunda da tereddutum yok istemediğim gibi olursa iade ederim.sadece güvenilir sitelerden alın sorun yadamayin
Doğumunuz ne derken cinsiyeti soruyorsanız dr kıza benziyo dediDogumunuz ne
Dogumunuz ne zaman yazacaktim telefonun azizligine ugradim kusura bakmayin lutfenDoğumunuz ne derken cinsiyeti soruyorsanız dr kıza benziyo dedi
Önemli değil :) nasipse Ekim 18 de tam 40 hafta olucak artık erken gelir geç gelir bilmiyorum saglikla gelsin meleklerimizDogumunuz ne zaman yazacaktim telefonun azizligine ugradim kusura bakmayin lutfen
Kapi susunu de magnetleri de kendim yapmai planliyorum seve seve yaparimarkadaşlar bebek için çikolata, şeker, kapı süsü gibi hazırlıklarınızı nereden temin ettiniz?
Bence bu şekilde daha uygun oluyor. Mesela Ankara da suluhan var. Bu tür şeylerin malzemeleri satılıyor pazarlık yapma imkanı vs de var.Kapi susunu de magnetleri de kendim yapmai planliyorum seve seve yaparimne tatli bir ugraş..
Aynen bende o sekilde dusunuyorum ankaradayim zaten..begendigim magnetler keceden :))) kuşcuklar :) kapi susunude ciceklerle falan susler yaparim illaki:)Bence bu şekilde daha uygun oluyor. Mesela Ankara da suluhan var. Bu tür şeylerin malzemeleri satılıyor pazarlık yapma imkanı vs de var.
Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar. Ben de aslen Ankaraliyim ama isim geregi kucuk bir sehirdeyim. Burada onlari bulmam mumkun degil. Zaten bel fitigi oldu bir haftadir ayaga bile kalkamiyorum. Netten siparis verecegim mecburenBence bu şekilde daha uygun oluyor. Mesela Ankara da suluhan var. Bu tür şeylerin malzemeleri satılıyor pazarlık yapma imkanı vs de var.
hepsiburada gittigidiyor bunlar güvenilir ve geri iadesi kolayCevaplar icin tesekkurler arkadaslar. Ben de aslen Ankaraliyim ama isim geregi kucuk bir sehirdeyim. Burada onlari bulmam mumkun degil. Zaten bel fitigi oldu bir haftadir ayaga bile kalkamiyorum. Netten siparis verecegim mecburen
ben de son ayıma girdim hala karar verip bişey yaptıramadımBen hastaneye gelenlere vermek icin kahve yanı çikolata koymaya minik kase aldım içlerini doldurup
Tülle süslicem hem alan kişide evinde kullansın istedim :) magnet falan yaptırmayı düşünmüyorum cünkü çöpe atılıyor cok kez şahit oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?