merhaba arkadaslar ben 30 haftalık hamileyim ve son bir haftadır bebek hareketleriyle beraber uykudan uyandıracak derecede sancılar oluyor bebek hareket etmediği zamanlardada ara ara sancılanma oluyor ve asırı beyaz veya renksiz ilaç kokan akıntı eşimle ilişkidede bulunmuyorum sizce bu normalmi?
merhaba arkadaslar ben 30 haftalık hamileyim ve son bir haftadır bebek hareketleriyle beraber uykudan uyandıracak derecede sancılar oluyor bebek hareket etmediği zamanlardada ara ara sancılanma oluyor ve asırı beyaz veya renksiz ilaç kokan akıntı eşimle ilişkidede bulunmuyorum sizce bu normalmi?
bendede oluyor canim ,suan 37+6gunlugum 30 hafdalik iken baslamisdi doktorum suyucok icmemi tavsiye etti gercekdydasi olurende cok icmeye basladigimdan beli daha rahat hareket edebildigi icin bebek fazla agri sanci olmadi bence suyu az icmekden olabilir dene isdersen birde magnezyum alirsan da fa
arkadasım benimde öyle sancılanmam oluyodu ama biz cocuk hareket ediyo diye cok umursanıyoduk.4 gün önce öylesine doktora gittim doktorum usg ile bakarken aynı kasılma gibi sertleşmem oldu oluyomu hep böyle diye sordu bende 2 haftadır sıklastı dedim (bu arada 33 haftalıgım) beni nstye baglattı ve ebeye muayene yaptırdı.nst sırasında 10 dakikada 2 kez aynı sertleşme oldu ve muayenemde 1 cm acılma %80 silinme var cıktı erken dogum riski diye tanım belli oldu 4 gündür 6 saatte bir 2 tane nidilat hapı ve erkekn dogum olabilir diye celestone (bebegin akcigerlerini gelistirici )enjeksiyon oldum.Benim basıma gelen bu doktora gitmeni tavsiye ediyorum arkadasım gecmiş olsun
bnmde 34 haftamda erken doğum riski çıktı.. bnde nidilat ve progestron kullanıyorum..celestoneden 2+2 kere bende vuruldum en son herşey normaldi.. bnde ay sancısı sanmıştım ama meğer doğum sancısıymış son aylarda olup biten herşeyi doktora sölemek gerekiyor.. gözardı etmemek lazım.. geçmiş olsun..arkadasım benimde öyle sancılanmam oluyodu ama biz cocuk hareket ediyo diye cok umursanıyoduk.4 gün önce öylesine doktora gittim doktorum usg ile bakarken aynı kasılma gibi sertleşmem oldu oluyomu hep böyle diye sordu bende 2 haftadır sıklastı dedim (bu arada 33 haftalıgım) beni nstye baglattı ve ebeye muayene yaptırdı.nst sırasında 10 dakikada 2 kez aynı sertleşme oldu ve muayenemde 1 cm acılma %80 silinme var cıktı erken dogum riski diye tanım belli oldu 4 gündür 6 saatte bir 2 tane nidilat hapı ve erkekn dogum olabilir diye celestone (bebegin akcigerlerini gelistirici )enjeksiyon oldum.Benim basıma gelen bu gitmeni tavsiye ediyorum arkadasım gecmiş olsun
arkadaslar merhaba genelde ayni haftalardayiz, 33u bitti benim de. bebek hareketlerini ne kadar sIklIkta hissediyorsunuz? bir azalma yok ama bebegim basindan bu yana cok sakin arada dirsegiyle durtuyor ve tekmeliyor yemek sonrasi ama cok minik hareketlerle. hic oyle dedikleri gb saatte on kez kimildamiyor. sizlerde durum nasildir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?