• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek hareketlerini asagida hissetmek

sofika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
2.403
74
118
Diğer
arkadaslar dun sabah cok can sikici bir sekilde saatlerce bebegimin hareketlerini cok asagida hissettim.Sanki vajinamin ic kisminda ustten alta vuruslar seklinde,anlatmasi da zor ama boyle bir sey yasayan varsa anlar sanirim ne demek istedigimi.Oglen de bi sure o sekilde hissettim daha sonra normale dondu ama ben yine de telaslandim.22 haftalik hamileyim,bu haftalarda bebek hareketlerini bu derece asagida hissetmek normal mi,lutfen fikirlerinizi paylasin,tesekkurler.

cnm bende şu an 26 haftalık hamileyim ve bende 20.haftadan beri bebeğimin çoğu zaman aşağıda hisediyorum hareketlerini.yani sürekli aşağı vuruyo sanki kapıyı açta çıkayım der gibi :)) ben bu durumdan çok rahatsız olduğum için doktorada gittim ama herrhangi bi sorun görülmedi.nst yede soktu doktor beni ama herşey normaldi halada bu şekilde oynamaya devam ediyo rahatsız oluyorum ama alıştım artık.doktorum eğer bu harekelerin yanında ağrı ve kanamada olursa p zaman hemen muayneye gelememi söledi ama oonun dışında bu durumun önem teşkil etmediğini söledi bence sende endişe etme olabiliyor demekki bazen.ama illa için rahat etsin istiyosan sende benim gibi bi gözük doktoruna istersen

bende bebegım oynamaya basladı baslayalı hep assagıda hissediyordum 31 haftalık olduk şimdilerde yukarlarda hissetmeye basladım ama hala assagıda hissettiğimde oluyor korkkma önemli bişe değil bebegın ne guzel oynuyor işte ha assagıda ha yukarıda

meraklanma canım o bendede oluyordu
bebeğin artık yavaş yavaş ağırlaştığı için idrar torbana baskı yapıyor ve hareket ettiğin zaman da idrar torbanda doğru vuruşları oluyor o yüzden sen o vuruşlarını vajinanda hissediyorsun
zaman zaman kuyruk sokumundan bile hissettiğin olacaktır bu vuruşları
meraklanma normal bir durum canım..

bende bi ara hissediyordum aşağı vuruşlarını o zaman başı yukarda idi ve ayaklarıyla tepiniyordu dr normal dedi başı aşağı dönünce kesiliyo zaten telaşlanma cnm

bende bi ara hissediyordum aşağı vuruşlarını o zaman başı yukarda idi ve ayaklarıyla tepiniyordu dr normal dedi başı aşağı dönünce kesiliyo zaten telaşlanma cnm

benim bebeğimin başı aşağı döndü
aşağıya vuruşları qeçti
ama şimdi miğdemi tekmelemesi beni daha çok rahatsız edio yaa
bilmiyorumkismile

arkadaslar cok tesekkur ederim,gercekten rahatlattiniz beni.Ilk gebelik olunca herseyden telas eder oluyor insan,iyi ki varsiniz ve birbirimize danisabiliyoruz.

ben 24 haftalık hamileyim aynı benmkide 1 hafta kadar aşağıda hareket etti ,dr gittim normaldir dedi
zaten şimdide düzeldi ,heryerde hareket ediyor artık

bugun doktora gittim,hareketleri asagida hissediyorum diyince tuhaf tuhaf bakti,zaten asagida bebegin oyle hissetmen normal dedi,ben cok asagida telas ediyorum falan diye israr edince ultrasonda bakti,cok sukur hersey yolundaymis. :smiley-cool:

kızlar bebek hareketi ne zaman hissedilir kaçıncı haftada yani???

Bu kişiden kişiye değişir nihal bebeğin eşi önde ise 5 aylarda bile hissetmezsin
örneğin kiloda çok etkili bu konuda kilolu bayanlar yani kilolu iken hamile kalan bayanlar daha geç hissediyor bebeklerinin hareketerini.
ama bildiğim kadarıyla kız bebekler erkek bebeklere oranla daha çabuk başlıyor hareket etmeye bu dediğim hususlar sende yoksa 4.aylarda hafif hafif hissetmeye başlarsın diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi vucutta önemli herkezin farklı. Bu arada benimde bebeğim kız şuanda 27 haftalığız olumunekankayizsmile

kızlar bebek hareketi ne zaman hissedilir kaçıncı haftada yani???

canim ben 16.haftada hissediyordum ama 19 dan sonra cok daha net hissetmeye basladim.telas etme,herkeste farkli oluyormus,daha erken hisseden de var daha gec de.Ayrica gebelik boyunca da hareketleri farkli oluyor,ablamin oglu butun gebelik boyunca cok az hareketliydi,simdi masallah fazlasiyla hareketli ve yaramaz.Bazi anne adaylari da gun boyu hussediyor hareketleri,belli bir olcusu ve zamani yok yani.

arkadaşlar bende bugün dr.dan geldim 26 haftadayım dr ultrasonda bakarken hareketleri aşağıda hissettiğimi söyledim evet tam ona bakıyordum çok aşağıda duruyor alttan muayene etmem lazım dedi bazen regl sancısına benzer sancılarım da oluyor baktığında açılma yok dedi ama sancılar sıklaşırsa mutlaka gel erken doğum da olabilir , o zaman sancıları durdurmamız lazım dedi.
yani çok dikkat edilmesi gereken bir durummuş.kendinizi sakın yormayın ve yatıp dinlenmeye bakın.

Rahatsızlıklarınız biraz da olsa artınca mutlaka dr.unuzla konuşun.

Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin

benim de bebeğimin ayakları aşağıda. o yüzden tekmeleyince idrar keseme geliyo çok acayip oluyo. doktor normal hiç bir sorun yok dedi.

arkadaşlar bende 26 haftalık hamişim bebeğimin hareketlerini dünden beri çok aşağıda hissediyorum hatta cinsel organımın hemen üstü diyebilirim,kasıklarım ağrıyor ve sızlıyor çok korkuyorum,yazdıklarında bebeğin ayakları aşağda olunca öyle oluyomuş diyorbazı arkadaşlar ama öyle olunca elleri yukarda olmazmı ben sadece aşağıda hissediyorum çünkü,ne yapsam bilmiyorum acile gitsem bakmazlar diye düşünüyorum randevuda alamıyom yaaa inş erken doğum yapmam :gitme:

Benim bebeğim de çoktan döndü ama bir kaç gündür çok asagida oynayıp duruyor hiç hareket edemiyorum

Back
X