Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
için hareket alanı daralıyor. O yüzden azalma olabilir. Yine de için rahat etmiyorsa doktoruna danisKızlar merhaba 31.haftamdayim iki gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var önceden yer değiştirip tekme atiyodu şimdi çok az hareket ediyor ve cansız tekmeleri acaba başına gelen varmı çok merak ediyorum kontrole daha iki hafta var doktora da soramadim
Benimde öyleydi endiseleniyorum.Şuan benimde öyle ama etraftan demişlerdi buyuyunce yavaslayacak korkma diye yoksa cook hareketliydi beni çok güldüruyordu![]()
Kızlar merhaba 31.haftamdayim iki gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var önceden yer değiştirip tekme atiyodu şimdi çok az hareket ediyor ve cansız tekmeleri acaba başına gelen varmı çok merak ediyorum kontrole daha iki hafta var doktora da soramadim
Kızlar merhaba 31.haftamdayim iki gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var önceden yer değiştirip tekme atiyodu şimdi çok az hareket ediyor ve cansız tekmeleri acaba başına gelen varmı çok merak ediyorum kontrole daha iki hafta var doktora da soramadim
Şekerli birşeyler yeyip sol tarafınıza yatin bir süre....Bazen ben de de olurdu öyle,her zaman aynı şekilde hareket etmeyebiliyor bebekler anne karnında, telaş yapmayin,içiniz rahat etmeyecekse kontrolü beklemeden gidin doktora,kimse size neden geldin demez.,.Sağlıklı doğumlar dilerim...Kızlar merhaba 31.haftamdayim iki gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var önceden yer değiştirip tekme atiyodu şimdi çok az hareket ediyor ve cansız tekmeleri acaba başına gelen varmı çok merak ediyorum kontrole daha iki hafta var doktora da soramadim
baska bir dojtora gitGeçen pazartesi gittim gelişimi falan çok iyi dedi ama iki gündür böyle doktorda ulaşamadım