Bebek hareketleri

ebru_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
3
0
50
Kızlar merhaba ,
21+1 günlük hamileyim.64 kilo ile hamile kaldım ve şu an 75 kiloyum Doktorumun söylediğine göre hızlı kilo alma sebebim hormonalmiş ve bilinçli yememe rağmen kilo alıyorum hala Neyse benim asıl merak ettiğim konuyu daha tecrübeli hamişler bilirler elbet.Bebişlerinizin hareketleri ne zman başladı ve hareketler sıkmıydı?.Ben bebişimin hareketlerini 2 haftadır hissediyorum ve hareketler çok düzensiz bu da beni endişelendiriyor.Kızımın hareketlerini çok hissetmemendeki sebep ne olabilir sizce?Kilo almış olmam etken midir?Kızlar lütfen cevap verin bu konuyla ilgili...

canım bende 20+3 günlük hamileyim ama daha hissedemiyorum bebegimin hareketlerini bekliyorum sabırsızlıkla telaslanıyorum artık niye diye bakalım carsamba doktora gidicem o zaman konusacam bu konuyu

ebru_m çok kilo almısın moralini bozmak istmeme ama ben ilk kızımı 65 kiloydum dogurdugumda.
gene hamileyim suan 47 ile kaldım 3 aylık hiç kilo almadm daha.
bende hisssetmiyorm daha kızımı 5 aylıkken iyice hissetmiştm ama cevremdeki herkes hissetmen lazım diyo bende sasırdım suan 13 haftalık gebeym.

6 aydan sonra yaklasık 10 ila 15 kilo istesende istemesen de alıyorsn dikkat et ekmek az ye

bende 29 haftalık hamileyim kızım olacak ve hareketlerini 24.haftada hissetmeye başladım merak etmeyin bebişleriniz iyi sadece ilk gebelik oldğundan geç hissediyoruz

kendinizi dinlerseniz bebeğin hareketlerini hissedebilirsiniz.

dinliyorum elimde karnımda devamlı ama hiçbirsey yok korkuyorum bir sorunmu var diye benim 3.ayımdan sonra sorunlu gecmeye basladı düşük tehlikesi yasadım tam gecti derken rahimde kanama alanı olustu insallah gecmiştir insallah yarın doktordan hayırlı haberlerle gelirim dua edin kızlar neolur

işallah canım aynı sorunları bende yaşıyorum hayırlı haberler verirsin işallah...dularım seninle....sende benim için et olur mu

gulnagme seninde 2.inci bebeğinmiş benimde senin gibi kilom hep aynı.ama hareketlerini az da olsa hissediyorum.hepimiz için hayırlısı

Son düzenleme:
Konunuz içeriği nedeniyle taşınmıştır,iyi paylaşımlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…