• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek hareketi hakkında yardım

eyican78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
56
1
46
Ankara
Arkadaşlar 30 haftalık hamileyim. Bebeğim son bir hafta kadar zamandır sanki daha az hareketli. Daha geçen hafta kontrolüm vardı herşey normaldi. Ama daha önce hareketleri dışarıdan daha net görünüyordu. Şimdi sanki daha yavaş hareket ediyor. Sizce normal mi?

bebeğin büyüdüğü için yeri daralıyor canım benim kide çok tekme atardı ama artık tekme atıcak yeri kalmadığı için sürekli hareket ediyor bide büyüdükçe yenidoğan gibi uykuları belli bir düzene girermiş sürekli hareketsiz olursa endişelen bence bazen hareketleri tutarsızlıkta gösterebilirmiş biz artık 35.haftadayız mesela

buyuyunce eskısı gıbı hareket olmuyor canım.6aylıkken benımkı uyandırıyoudu gece hatta uyutmuyordu. şimdi buyudu dıye uslu bebek oldu heralde 4-5 aksamdır uyuyabılıyorum.sasdece cok sagda ya da cok solda yatamıyorum hemen ıtıyo.tekmelemıyor.36 dayım bu arada

canım bence de yeri daralıp kendisi de büyüdüğü içindir.Allah korusun bir sorun olsa ultrasonda görünürdü zaten,bence kafana takma fazla.

aynı şeyi bende düşündüm ama doktorumu aradığımda yeri azaldıgı için cok hareket edemiyor dedi.. günde en az 15 kez hareket ediyor olması gerekliymiş.. 15 kez hareket ediyorsa endişelenecek birşey yok dedi benim doktorum.. bende hergün sayıyorum mutlaka hareketlerini..

bende 30 haftalık hamileyim ve hareketleri çok düzensiz bazen çok bazen az yani çok normal büyüyor bebeklerimiz :)

canım ben şuan 39 haftalık gebeyim bebeğin hareketleri dönem dönem değişiyo bazı zamanlar çok fazla olurken kimi zamanlar daha az hemde daha minik olabiliyo öle şeyleri dert etme bi 10 gün sonrada hiç olmadığı kadar hareketli olabilir hatta canını bile acıtabilir yani değişkn bi durum ama son 10 15 gn azaldığı kesin

Back
X