bebek hareket ederken çok ağrı veriyor

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
kızlar 33.haftaya girdim birkaç gündür bebeğim hareket ederken karnım kasığım çok az da belimde ağrı oluşuyor.bazen bir anda bağırıyorum..sizde de var mı neden olduğunu biliyor musunuz bi de nst ye kaçıncı haftada girilir acaba bana bakmazlar mı nst de cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar

kızlar 33.haftaya girdim birkaç gündür bebeğim hareket ederken karnım kasığım çok az da belimde ağrı oluşuyor.bazen bir anda bağırıyorum..sizde de var mı neden olduğunu biliyor musunuz bi de nst ye kaçıncı haftada girilir acaba bana bakmazlar mı nst de cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar

bende 33 haftalik hamileyim..3 kere oldu sanirim, her iki haftada bir kontrole aliyor doktorum. simdiye kadar 2 kere nts yapildi. bu persembe kontrolum var yine, tekrar nts yapilacak. doktorum 27. haftaydi herale artik her iki hafta gelceksin ve her geldiginde nts yapacagiz demisti,
benimde bebegimin hareketleri cok sertlesti. normalde önemli degil dayaniyorum ama yattigim zaman zor oluyor. hicbir pozisyonu begenmiyor. hepsine tepki veriyor.uyumak iskence oldu. sabah bebegimin tekmesiyle uyanoiyorum, kasilmalarimda var zaten. evde odan oraya giderken birden kasilma oluyor baya zorlaniyorum ..boyle yani..

Son düzenleme:
ben ilk nst me 34. haftamda girdim 2. sinede bugun yani 36. haftayken. doktor gerek görürse sanırım daha erken basvuruyor nst ye. benim bebeğimin hareketleri nadiren canımı yakıyo ama agrım hiç olmadı şimdiye kadar hareketleri yüzünden. :nazar:

Ben NTS ye 31 de girdim. Sancı görmedi hoca. Ama USG de ve vajen usg de hafif açılma var dedi. Raporluyum dinleniyorum. Dikişlerden dolayı 38 i doldurursun dedi. Bebeğin ani hareketinde resmen dikiş açılıyor zannediyorum agrı kötü yani. Bebekler güçlendi sanırım :KK53:

Ben NTS ye 31 de girdim. Sancı görmedi hoca. Ama USG de ve vajen usg de hafif açılma var dedi. Raporluyum dinleniyorum. Dikişlerden dolayı 38 i doldurursun dedi. Bebeğin ani hareketinde resmen dikiş açılıyor zannediyorum agrı kötü yani. Bebekler güçlendi sanırım :KK53:

dikiş derken eski sezeryan dikişleri mi..olabilir mi böyle bir şey acaba hiç düşünmemiştim.ben de bu cuma gidecem inşallah bakalım nst ye alacak mı beni de

kasiklarda ve belde agri varsa bebek hareketinden ziyade kasilma soz konusu demektir,yavas yavas kasilmalarin olmasi normal,ama sikligi cok onemli gunde kac defa oluyor mesala,6 7 kez normalmis,birde bir saat icinde 4 ten fazla oluyosa mutlaka doktora gorunmek gerekiyomus,birde dikkat edin genelde biraz yorulmussaniz bu kasilmalar daha sik oluyor,birgun kendinizi deneyin,yatin uzanin ve sikligina bakin,mesela ben kasilma onleyici ilac kullaniyorum mecburen,aksi takdirde erken doguma sebebiyet veriyomus allah korusun..dikkat etmek lazim,yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sayilir,rabbim hepimizin bebislerini saglikli bi sekilde ve vakti zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin...

kasiklarda ve belde agri varsa bebek hareketinden ziyade kasilma soz konusu demektir,yavas yavas kasilmalarin olmasi normal,ama sikligi cok onemli gunde kac defa oluyor mesala,6 7 kez normalmis,birde bir saat icinde 4 ten fazla oluyosa mutlaka doktora gorunmek gerekiyomus,birde dikkat edin genelde biraz yorulmussaniz bu kasilmalar daha sik oluyor,birgun kendinizi deneyin,yatin uzanin ve sikligina bakin,mesela ben kasilma onleyici ilac kullaniyorum mecburen,aksi takdirde erken doguma sebebiyet veriyomus allah korusun..dikkat etmek lazim,yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sayilir,rabbim hepimizin bebislerini saglikli bi sekilde ve vakti zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin...

valla nasıl desem özellikle akşamları ve öğlene doğru oluyor..sağ kasığıma doğru ve karnımda daha çok oluyor bir anlık bişey.bu cuma doktora gidebilirsem belki nst bağlanır o zaman inşallah belli olur..sanki karnımı itiyor geriyor da canımı yakıyor gibi baya ama

X