• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek giysi koyacağım ama ipadden resim yukleyemiyorum yardimmmm

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Arkadaslar kulubün bu halen alışamadım resimde yükleyemiyorum ipadden nasil küyorsunuz yardımcı olurmusunuz

Dosya yükle kısmını görebiliyormusunuz ipadde,, eger goruluyorsa oradan yukleyebılırsınız,,

Evet görünüyor dosya yükle ama tıklayınca aktif değil yükle yazan yer:(

dosyayı secınce herhangı bı yukle butonu cıkmıyor zaten beklıyorsunuz yuklenıyor,, bende tabletten öyle yuklemıstım,, tekrar deneyın ıstersenız,,

dosyayı secınce herhangı bı yukle butonu cıkmıyor zaten beklıyorsunuz yuklenıyor,, bende tabletten öyle yuklemıstım,, tekrar deneyın ıstersenız,,
Tamam deniyorum dosya yükle tıklıyorum ama dosya seç aktif değil ona tiklayamiorum

Tamam deniyorum dosya yükle tıklıyorum ama dosya seç aktif değil ona tiklayamiorum

hımm bende dosya seç'e tıklayınca galeri filan açılıyor,, demekki sitede problem yok,, acaba senın padde program yada yazılımda fılan sorun olmasın,, yada bi kapat aç,, belki işe yarar,,

Evet canim ya fark ediyo Samsun'dan yükleniyor ama ipadden yükleyeceğim bir turlu

Back