• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEK gelsinn inşallahh

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Kızlar merhaba.
Hemen başlıyım.geçen ay adetim 3 gün önce başladı (normalde hiç sekmez)
Veher ay 5 gün süren adet bu sefer 6 gün sürdü.renk ise kahverengi ara ara kırmızı .rengine pek takılmadım açıkçası.
Şuan 6 gün var adetime hiçbir belirtim yok.normalde kasıklarım ağırır.buraya kadar 1 kere sol tarafımda batma oldu.fiziksel olarak pek bi belirti var diyemem ama eşimi hiç kıslanmayan ben artık kıskanmayla birlikte sinirlenmeye başladım.gece rüyalarımda aldatıldıgımıgörüyorum uykularım kaçıyor ve sinirimi ondan çıkarıyorum. Çok duygusal ve ağlamalar geliypr ara ara.
Test al diyeceksiniz ama bu zamana kadar her ay yapıp negative çıktıgı için bu sefer yapmayı düşünmüyorum adet günümün geçmrsini beklicem.sorum sadece şu bunlar bir belirti olabilir mi.bu arada cevabı tabiki sizlerde değil ama konuşmak sizlerden bişeyler duymak iyi geliyorabne olabilmek tek derdim.şimdiden sevgiler ve çokk teşekkürler.

Regl ile hamilelik belirtileri benziyor. İnşallah hamilesinizdir ama yine de kendinizi çok moda sokup hayalkırıklığı yaşamayın, sabır... :KK19:

bnm hic belirtim olmamisti hamileliklerimde hatta kizima hamile kaldigim ay o kadar migrenim mahvetmisti beni, ben kesin adet olcam demistim.
tek dikkatimi ceken sey yumurtlama sonrasi 2 gun goguslerime el degdiremedim, resmen yaniyorlardi ve sonrasinda o sizi da gecti gitti.
oyuzden takilmayin belirtilere

Seni cok iyi anliyorum . Allah hic kimseyi evlat kokusundan mahrum birakmasinn :anne::anneadayı:

canım bizde korunmazken yaklaşık 5 ay her heveslendiğimizde test yapıyodum negatif çıkıyordu. tatile gittik geldik benim adetim geçti aama test yapmadım nasılsa yine negatif çıkar diye , ama bikaç gün geçti benim gögüslerim öyle şişti taş gibi oldu dokunamıyordum çok tuhaf ağrı oluyordu. bence gebeliğin en önemli tek belirtilerinden biri göğüslerde olan değişiklik . göğüslerim böyle aşırı sertleşince eşim dedi sen kesin hamilesin hiç test yapmana bile gerek yok dedi ertesi gün test yaptım ve çift çizgi.. demem o ki göğüslerine çok dikkat et , normal halinden şişlik ağrı varsa gebe oluyorsun. kendini çok umutlandırma insan sonra hayal kırıklığı yaşıyor yinemi diyor. zaten hamileysen göğüslerin falan değişecek , adetinde geçerse inşallaaaah çift çizgi .. allahım isteyen dileyen herkese versin tez zamanda , sanada en tatlısından nasip etsin canım benim...

Canım bende her ay bir dünya belirti yaşıyodum kusuyodum baygınlık geliyodu aseriyodum nerdeyse o derece :eek: ama o aylar hiç bişey yoktu hamile kaldığım ay adet olucam diye yana yakıla orkid almaya gitmiştim bildiğin adet sancisi ve çoook acili göğüs agrisindan başka bişey yoktu bulantı duygusallik hemen olmuyor yani psikolojik suan yaşadığın şeyler hamileysen bile hemen duygusallik sinir olmuyor iki üç ay sonra başlıyor bunlar inşaallah hamilesin dir Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım bende her ay bir dünya belirti yaşıyodum kusuyodum baygınlık geliyodu aseriyodum nerdeyse o derece :eek: ama o aylar hiç bişey yoktu hamile kaldığım ay adet olucam diye yana yakıla orkid almaya gitmiştim bildiğin adet sancisi ve çoook acili göğüs agrisindan başka bişey yoktu bulantı duygusallik hemen olmuyor yani psikolojik suan yaşadığın şeyler hamileysen bile hemen duygusallik sinir olmuyor iki üç ay sonra başlıyor bunlar inşaallah hamilesin dir Rabbim isteyen herkese nasip etsin
aynen benimde öyle filmlerdeki gibi ilişki sonrası hamile kalıp hemen lavaboya koşma kusma olayı olmuyor , bendede hiç bulantı falan olmadı . sadece gögüsler çok değişiyor hemen hamile kalır kalmaz ona diikkat et canım

Kızlar merhaba.
Veher ay 5 gün süren adet bu sefer 6 gün sürdü.renk ise kahverengi ara ara kırmızı .rengine pek takılmadım açıkçası.
Şuan 6 gün var adetime hiçbir belirtim yok.normalde kasıklarım ağırır.buraya kadar 1 kere sol tarafımda batma oldu.fiziksel olarak pek bi belirti var diyemem ama eşimi hiç kıslanmayan ben artık kıskanmayla birlikte sinirlenmeye başladım.gece rüyalarımda aldatıldıgımıgörüyorum uykularım kaçıyor ve sinirimi ondan çıkarıyorum. Çok duygusal ve ağlamalar geliypr ara ara.
Test al diyeceksiniz ama bu zamana kadar her ay yapıp negative çıktıgı için bu sefer yapmayı düşünmüyorum adet günümün geçmrsini beklicem.sorum sadece şu bunlar bir belirti olabilir mi.bu arada cevabı tabiki sizlerde değil ama konuşmak sizlerden bişeyler duymak iyi geliyorabne olabilmek tek derdim.şimdiden sevgiler ve çokk teşekkürler.
İnan ki bunlar belirti olsaydı benim üç çocuğum vardı şimdiye üç yıldır... Düşündükçe her türlü belirti ortaya çıkıyor insanda. Ben lekelenme de gördüm, gecikme de, erken gelme de, renk değişim, yoğunluk değişimi de, hatta bir ara göğsümden süt geliyor sandım o derece yani. Kafaya takmamaya ve beklememeye başlayınca şıp diye belirtiler kesildi.
Evet bunlar belirti de olabilir, olmayabilir de... Hiç düşünmeyin.

Kızlar merhaba.
Merhaba canım ... ilk öncelikle Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşAllah ❤️ Bende her ay aynı şeyi yaşıyorum artık yarın olurum diyorum hep . Bu ay değişik bir şey oldu adetimden 5 gün önce kesik açık renkli kan geldi göğüslerimdeki damarlar belirginleşti bügün hasta olmam gerekiyor kasıklarımda ağrı var belindedir aynı şekilde kesik kesik geliyor sürekli acaba diyorum ama hayal kırıklığı yaşamamak için yarın olurum diyorum çok kötü bir duygu

Malesef ben sağlıklı bir şekilde adet oldum.artık bebek var mı yok mu diye düşünmeyi bıraktım.hattaa olmasada olur moduna geçtim.çünkü her ay hayalkırıklığı.

Malesef ben sağlıklı bir şekilde adet oldum.artık bebek var mı yok mu diye düşünmeyi bıraktım.hattaa olmasada olur moduna geçtim.çünkü her ay hayalkırıklığı.
Doktora gideceğim artık iltihap mantar var ise olmayabiliyormuş benim anlamlarda iltihap kurutulup kullandıktan sonra hamile kalmışlar . Sende bir git derim canım

Back