- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.881
kizlar ben folik asit felan kullanmiyorum. Doktoruma söylemistim ama gerek duymadi :uhm:
canım benimkide vermedi demekki gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben folik asit felan kullanmiyorum. Doktoruma söylemistim ama gerek duymadi :uhm:
canım benimkide vermedi demekki gerek yok[/QUOTE
Evet öyledir ozaman.
cnm eren oğlumun adı bi kızmda olursa beren düşünüyorum inşş.ama ikizede yok demem hep sempatik bakmışımdır ikiz olayınakız senin nickinde 2 isim var seninde ikiz olur inş...
cnm eren oğlumun adı bi kızmda olursa beren düşünüyorum inşş.ama ikizede yok demem hep sempatik bakmışımdır ikiz olayına
genlerinizde varmı cnm ikizBende bende İkİz olsa keŞkem teyze kızı yenİ İkİz doĞurdu 2 oĞluŞu var keŞkem benİmde İkİz olsa yaaa
ay benim ikiz olsa 3 çocuğum olucak artık kk da beni 3-4 yıl göremezsinizEvet bende cok seviyorum ikizleri. Ama ilk cocukda istemem teyzemin var benimde elimde büyüdüler sayilire. Cok zor vallah bakimi.
Ama olursada sevinirim tabi yinede.
genlerinizde varmı cnm ikiz
ay benim ikiz olsa 3 çocuğum olucak artık kk da beni 3-4 yıl göremezsiniz
evet cnm benim adım bide kızım olsun yeni nickim erensezenberen ay ne kafiyeli karıyım ben ama oğlumda olsa beren düşünüyorum farketmiyo ebru şallının oğlunun adıda beren kız erkek farketmeyen bi isim yanialkisalkisalkisSezen kim canim. Senin mi adin?
ay benim ikiz olsa 3 çocuğum olucak artık kk da beni 3-4 yıl göremezsiniz
hımm olurmu olur yaniiCADIARZUOĞLUŞUN BÜYÜR OZMANA KADAR BEBİŞLERLE O İLGİLENİR SENDE BİZLE TAKILIRSIN BİZ BURDA OLUCAZ MERAK ETME :hulya:
amin hepimizin kızlar inş..Allah gönlüne göre versin tatlim.
evet o kadar hızlıyızki sayfanın ucunu kaçırdınmı sona ulaşamazsın valla afiyet olsun cnmgeri geldim kisslaarrr,,,,masallah hemen atlatmissiniz sayfalari ayol neyseki hemencecik soyle bi goz attim yetistim size,,,,mirage cnm once hayal etceksinki gercek olsun demi hayatim,,,,sende bagirirsin hayallerim gercek oldu diye fenami olur,,,,guzel bi sloganin olur kk da,,,,
kıss iştah açılmasıda hamişlik belirtisi demedi deme:CüvCüv:Bende karnim acikti tekrar yemek ismarladim kaydirigubbakcemile3