Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

yok sezencim göğüslerde bişi hiçbişi yok yani olmadı buayda biliorum ben cnm insan hisseder ama gelinceye kadar umut işte bakalım

cnm sen niye kürtaj oldun karnındamı ölmüştü?kaç haftalıktı?

3 ayı geçmişsin demek tam bulantılarının tiksintilerinin geçtiği dönemde rahat edeceğin dönemde kaybetmişsin bebişini innş.ikinci bebişin sağlıcakla gelir çok geçmiş olsun cnm

kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576
Canım çok şükür.Beklediğimiz gibi gidiyor,inşallah en yakın zaman da keseyi de görürsün canım.Allah yavrunu sana bağışlasın dua ediyorum.

aaa yok skorcumm ne alakası var ben girmeyince porti hep soruyo nerde bu kıs die ondan dedim canımcım opuyorumnanaktan

Bak cnm süper mutlu oldum,çözmüşsün beni:)) yarın göremesem kesin soracaktım Teşekkür ederim haber verdiğin için kuşum. opuyorumnanaktan
portakalım izinlimişin cnm oh gez toz bugün dinlen yumurtlama takibi şart demekki mutlaka hepimizn yapması gerekio demek ama çatlatma iğnesi diosun ben senden umutluyum cnmm benim olucak gelicek bebişin .
Tatlım sen nerelerdesin dün hiç görüşemedik
Bakalım yarın sabah yine gidiyorum adete de 9 gün var,Nasıl olacak anlamış değilim.
İnşallah olur canım dualarınızı esirgemeyin.

bugün adet olmadım kızlar ama yinede test yaptım çıkmadı bişeyyarın adet olurum sanım

Adet olmazsan tekrarla testi canım.
Olmazsan da acemiliğe verirsin,üzülme sakın
öbür aya çalışmalara devam canım
kaydirigubbakcemile

portakalım kuzen gelmişti ondan sürekli beraberdik onla kaldık hatta eşimde izin verdi ondan girememiştim cnm ama senden güzel haberler gelicek sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…