- Konu Sahibi portakal_suyu
-
kızlar benide yazın bebiş isteyenlerin arasına adet tarihim 3 şubat şu anda adetliyim çünkü haftaya çok çalışmam lazım çokkkkkk
burda kar yagiyoo kizlar sizin iller nasil
skorpi burda bişey yok hava açık inişe müsait:)
kızlar meraba ben geldim
baktımki obur topicin işi bitmiş buraya taşınılmış
ben hepinize mutlu yıllar dılemek için gelmiştim
ben bebek istemıyorum bu aralar en azından bi kaç yıl o yuzden bu topicte fazlalık olurum
hepinizi öpüyorum hepinizin butun dıleklerı kabul olur ınsallah bıranonce guzel haberlerı alırsınız ,nice guzel mutlu senelere inşallah diyorum ve kaçıyorum...
kızlar meraba ben geldim
baktımki obur topicin işi bitmiş buraya taşınılmış
ben hepinize mutlu yıllar dılemek için gelmiştim
ben bebek istemıyorum bu aralar en azından bi kaç yıl o yuzden bu topicte fazlalık olurum
hepinizi öpüyorum hepinizin butun dıleklerı kabul olur ınsallah bıranonce guzel haberlerı alırsınız ,nice guzel mutlu senelere inşallah diyorum ve kaçıyorum...
kızlar benide yazın bebiş isteyenlerin arasına adet tarihim 3 şubat şu anda adetliyim çünkü haftaya çok çalışmam lazım çokkkkkk
anacım saçmalama nereye gidiyon sende sütçü olursun:)bize dua eden biride lazımkaydirigubbakcemile3
aa cnm öyle şey olur mu? değişen birşey olmayacak sende tecrübe edersin bizimle :)) Her zaman aramızda olmanı isterim.
Sana da mutlu yıllar canım,inşallah yeni yıl bütün beklentilerini karşılar,sağlık,huzur,mutluluk getirir.
hamdolsun iyiyiz haktanım çalışmalar içindeyiz işte:)davşan misali:)
ya porti şimdi kociş yarın bana usul usul yanaşsa verimsiz dönemdeyim kapalıyızmı desem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?