- Konu Sahibi portakal_suyu
-
şu benim yeni öğrendiğimmi porti?eyvahedigeldismileHakkımızda hayırlısı olsun kızlar ama su 28-14=14 formülüne güvenmemek lazım onu kesinlikle anladım.
amiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:portakalim uzulme tatlim dualarimiz seninle ve diger bekleyen arkdslarimizla ins ins ins en kisa zamanda hepiniz hamis olursunuz???
şu benim yeni öğrendiğimmi porti?eyvahedigeldismile
Malesef evet madeceim sana da ben öğretmiştim.Klavuzu karga olanın misali....olmaz inşallah.
ama hepimizin bildiği ve bütün doktorların söylediği,hesaplama cetvellerinde kullanılan formül o ne yazık ki..
portakalcım yumurta takibinde adetin 5.gününden başlıyarak klomen adlı bir ilaç kullanılıyor.(başka ilaçlarda var tabi)10.günden itibarenden sık sık ultrasonla bakıp yumurtalar takip ediliyor.ilaç yumurta sayısını arttırıyor,bende 3 tane olmuştu mesela.sonrada 20 ml gibi olduğunda iğneyi vuruyor.sanırım senin doktor sadece takip ediyor çatlamasını.yani herhangi bir müdahele yok.
üzme tatlım kendini bende bak 1,5 yıl neler yaşadım.iyi olucak inşallah dermansız dert olmadıkça herşey çözülür canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?