Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

dikkat et canım bi krem var ama şimdi ismini hatırlayamadım ondan kullan stersen diyceöm,ama doktora gidiyormuşsun o öneride bulunur elbet..sen çatlatma iğnesimi olucan canım bu ay?

ya var bende krem sürdüm birazcık üstünden üstünden.Ya dün birine topikte yardımcı olayım derken başıma geldi sanırım.Ben yumurta takibi için gidiyorum canım bu ay,olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekilcek canım iğne aşamalarına henüz gelmedik

anladım yumurta takibinde genellikle çatlatma iğnesi yapıyor da ondan sordum .aşılamadan farklı bişey o,vurulduktan sonra çatlıyor yumurta ona göre ilişki öneriliyor falan..

anladım yumurta takibinde genellikle çatlatma iğnesi yapıyor da ondan sordum .aşılamadan farklı bişey o,vurulduktan sonra çatlıyor yumurta ona göre ilişki öneriliyor falan..

hımm doktor bana demedi iğne falan yapacağını.Haberim yok öyle olduğundan.cuma gittim gelişmemiş daha pazartesi gel dedi bakalım ne olacak

kıslar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere sofrayı serem gerçi ben daha yiyememde bilmiyorumkismile

hadi hepicinizi öpyüm kıslarrrr yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yani normalde geliştiği zaman iğne vuruyor bende daha önce olmuştum..ama belki farklıdır..
iyigeceler ayşencim,afiyet olsun..

iğne yapılınca hemen ilişki mi veriyor,Ben işe gideceğim doktordan sonra :(( uzun sürer mi iğne olayı falan olursa?bir de iğneyi nerden yapıyor?

Diğer topiklere de daldığım için sorunu yeni gördüm portakal.
Valla bir farklılık görmüyorum.Olurum gene adet.Zaten bu ay doktora gideceğiz eşimle

slm kızlar yine geldim eşimden anca aldım kavga dövüş pcyi ama gitmişsiniz yaa aşağıda kısları görüyorum slm kızlar gelin iki laf edelimm

Back