Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım o patets böreğine yorumm yaptığın yeri gördüm bende yorum yaptımsüprizzzzz

canım benim eşimde makarnayı hiç sevmez bende değişik değişik olsudna adamın hoşuna gitsin die araştırmalara giriştim sırnaşık şey
canım şimdi yaptığım havuç rendeli domates soslu ve sucuklu baharatlı
çok enfes oldu cokacimcoook

havucu rendeliyoz,domatesleri sucuğu içine atıp pişiriyor muyuz?
yorumunu okumamıştım,dün cevap vermediler zaten acemilik çektim
bilmiyorumkismile

kıs sen bana sorsaydın yaa ben bugün gördüm yoksa sana sölerdim canım nese bi dahakine o tarifi uygula emin ol bu yaptığından daha harika olur

canım önce soğanı küp küp doruyon sıvıyağ tereyağ karışımında biraz öldürüyon sonra rendelenmiş bi havucu atıyon kavuruyon ii ce sonra salçayı kouyon rendelenmiş domatesleri atıyon sucukalrı atıyon isteğe göre baharat ben kimyon kekik karabiber pulbiber koydum
sonra haşlanmış makarnayla buluşturuyon olumunekankayizsmile

hadi bakalım deneyince haber ver
bakalım benim eşim beğenip yiycekmi adama makrnayı sevdiremedim gitti
anca pilav anca pilavv

zorxx immmmmm hoşgeldin hayatımmm
kıs yedinmi bamyayı kaydirigubbakcemile4

Aysencim sevmediği şey makarnaysa aman öyle kalsın benim eşim öyle çok yemek seçiyor ki,bamya,pırasa,k.bahar,brokoli,mantar yemez.Yemeğin içinde et istemez,1yıl çorba yapmasam neden yapmıyorsun demez.

selam kızlar nasıl keyifler? umarım herkes iyidir...ohh verin verin tarifleride bende çıldırayım burda:)))

anammmmmmmmm kısss benimkide aynısı ilk evlendiğimizde hiç sebze yemiyodu anca kuru fasulye barbunya nohut köfte pilav felan ama artık karnıbaharı sevdirdim patlıcanlı yemeleri yiyo slaata yemezdi yiyo...bamya yemez pırasa yemez daha bir sürü vardır yani anlıycan bizde sorunluyuz
ama çoğu şeyi aştık artık kaynanam bile şaşırıyo nasıl yiyo diyo :lepi:

sleepy naber tatlım nasıl gidiyor hamilelik bakalım yerimseniben

kısss sen okuma o yazdıklarımızı canın çeker allah korusun bi yerlerin şişer sonra delikafadulden
ben sana yollim sen iste :dance:

anammmmmmmmm kısss benimkide aynısı ilk evlendiğimizde hiç sebze yemiyodu anca kuru fasulye barbunya nohut köfte pilav felan ama artık karnıbaharı sevdirdim patlıcanlı yemeleri yiyo slaata yemezdi yiyo...bamya yemez pırasa yemez daha bir sürü vardır yani anlıycan bizde sorunluyuz
ama çoğu şeyi aştık artık kaynanam bile şaşırıyo nasıl yiyo diyo :lepi:

Anneleri öyle alıştırmış canım :))Ben çok zorluk çekiyorum valla.O yemiyo diye bende pek sık yapamıyorum sevdiğim yemekleri,yapınca da yemezse küsüyorum mecburen az da olsa yemeğe çalışıyor bazılarını..

evet canım onların yüzünden biz yiyemiyoz sevdiğimiz yemekelri ben mesela biber dolmasını çok severim tabi diğer dolmalrın hepsini
ama o hayatt ağzına sürmez ee bende tek nasıl yapıp yiyim misafir gelince anca :1ninca:

yok yok caanım şimdilik canım hiçbişey istemiyor,çok şükür bulantıda yok sadece gazım var ama oda çok sıkıntı yaratmıyor şu anda,herşeye razıyım herşey yolunda gitsinde....

Ay canım benim sevindim iyi olmana.
Bizde razıyız herşeye de bi olsa..
Kızlar bu arada mantar mı oluyorum ne ya kaşıntı var dünden beri hafif hafif.Allahtan yarın doktora gideceğim.ama biraz sıkıntı yarattı bende bugün

ayy kıslar bende glokofene başladım dün aman yarbbim aferdesiniz ama tuvalete zor yetişiyomm ayy dışarda olsam ne yaparım ben
herkeste bulantı yapıyomuş bende çok şükür bulantı yapmadı ama yediğimdne beri ishalim eyvahedigeldismile

dikkat et canım bi krem var ama şimdi ismini hatırlayamadım ondan kullan stersen diyceöm,ama doktora gidiyormuşsun o öneride bulunur elbet..sen çatlatma iğnesimi olucan canım bu ay?

Back