- Konu Sahibi portakal_suyu
-
cnm adet tarihin ne zamanki sen adet sendromu yaşıyorsun
Vay gavurlar ya erkek mi iş yerindekiler kıskanıyorlar da mı engelliyorlar acaba made ?
qusel bencede 10 sene diye bişey allah korusun ya o ne öyle hangi çağda yaşıyoruz.İmkan varken niye insanların umutlarını kırıyorlar morallerini bozup yolluyorlar ayıp ya bizden ne paralar kesiliyor
oo cnm erken henüz ınsallah bı an once kavusursun bebegıne ınsallah hemen hamıle kalırsında bızım gıbı yıllarca beklemezsın. hayırlısı neyse o olsun
inş.olamzsın canımcım hamiş belirtisidir bu yaşadıkların çok çalıştınızmı bu ayayın 14 ü erencim genelde de böyle olur bir hafta önceden salaklaşırım:1shok:
kıs bi sakin ol yahu,relax. alsanaalsanasmileay kızlar benim metobolizmam zortladı sanırım,sol yumurtalığımdaki ağrı hala devam ediyo,memelerim yandan ağrıyoeyvahedigeldismileadet öncesi sendromumda başladı ya herşeye sinirleniyorum yada gözyaşım kirpiğimde geziyorum ben direk psikoloğa gideyim bariaklinialirimsmile
iyiyim cnm sağol sen nasılsın?
amin canım inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz:Saruboceq:
doktora hangi hastaneye gidiyosun cnm memnunmusun?:ecrin_bebek:kıs bi sakin ol yahu,relax. alsanaalsanasmile
sağol cnm bende iyiyim
doktora hangi hastaneye gidiyosun cnm memnunmusun?:ecrin_bebek:
hoşgeldin saansli nasılsın canım
hayalinde bi adım atmana sevindim canım
bizi yine terk etme olur muopuyorumnanaktan
hb duk canim,,,iyiym sizlerde iyisiniz ins ins ins..saol cnm alla razi olsun,,,,,,artik daha fazla girebilmeyi umuyorum sitemize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nereye gittiniz böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?