Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bana kalsa ben daha 6.ay da herşeyi yaptıracaktım da doktor beni 1yıl bekle diye hep frenledi.Ben ilaç ya da iğne istemedim ki sadece bakalım varsa bi sorun en azından ona göre tedaviye gideriz diye düşündüm.Allahtan özel hastaneler var ben bi kez hata yaptım ve devlete gittim de adam bana dedi 10 yıl olmadan biz hormon testlerini yapmıyoruz dedi. Yuh dedim alt tarafı test insanlar bir sorun varsa onu anlamak için 10 yıl mı bekleyecek.Zaten ben devlete ödediğimiz paralara anlam veremiyorum,devletin hiç bir faydasını görmedim.

cnm bende 6, ayda gıttım ilk ama oyle bı dra denk geldımkı essekten düşmüş karpuza cevırdı benı yok daha erkenmıs nıye gelmısım normalmıs vs vs tamam erken olabılır ama soylenme tarzı vardıur dimi.. ve bu bakırkoy devlet hastanesınde bı drdu

sımdı son 2 yıldır kartal ssk da 2 doktora gıttım belkı hala bebegım olmadı ama psikolojık olarak ınsana cok ıyı davranıyolar.. vee bana dr sen bunca zaman nıye bekledın dıye hafıf kızdı.. yanı 10 sene fılan yok yalann

bende şu devlete ödediğimiz paraya acıyorum,o parayı özel sağlık sigortasına yatırsak yurt dışına bile gideriz

ya aslında ben düşündüm onu arkadasım ozel sıgortalı ama sanırım ne kadar cok dr gıdersen o ay o kadar fazla ödüyosun

Vay gavurlar ya erkek mi iş yerindekiler kıskanıyorlar da mı engelliyorlar acaba made ?

qusel bencede 10 sene diye bişey allah korusun ya o ne öyle hangi çağda yaşıyoruz.ımkan varken niye insanların umutlarını kırıyorlar morallerini bozup yolluyorlar ayıp ya bizden ne paralar kesiliyor

ben bu özel sağlık sigortalarını çok araştırdım kızlar,hepsinin tarzı farklı ama hepsinde tek ortak yön doğumu kapsamasını istiyosanız bir yıllık en az sigortalı olmalısınız,geçen yıl benim istediğim nitelikte yani doğum,refakatçi ücreti,ilaçlar,özel muayehane ücreti,tahlil ve testler,hava,kara ambulansı gibi şeyleri içeren poliçe 3500 TL idi şimdi ne durumda bilmiyorum

ay kızlar benim metobolizmam zortladı sanırım,sol yumurtalığımdaki ağrı hala devam ediyo,memelerim yandan ağrıyoeyvahedigeldismileadet öncesi sendromumda başladı ya herşeye sinirleniyorum yada gözyaşım kirpiğimde geziyorum ben direk psikoloğa gideyim bariaklinialirimsmile

cnm adet tarihin ne zamanki sen adet sendromu yaşıyorsun

biz çalışmaya daha bu ay başladık canım ilk denememiz acemiyiz yani:kedi:boshayallersmile

oo cnm erken henüz ınsallah bı an once kavusursun bebegıne ınsallah hemen hamıle kalırsında bızım gıbı yıllarca beklemezsın. hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…