- 20 Şubat 2007
- 2.699
- 291
- 688
- 38
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
selam kızlar neler kaynattınız bakalım
hoşbulduk canım...kızlar ben adet öncesi sendroma girdim sanırım bu ay kırmızılar gelecekeyvahedigeldismileslm hosgeldın
baktır cnm baktır erkenden gereklı işlemlerı yaptır rahım fılmındende hıc korkma burda okudum bazıları cok kötü anlatmıs yıllardır cektıremedım korkudan benım canımda pek kıymetlıdır.. ama sonunda mecbur kaldım ve cektırdım.... ve ben tedavıye gec basladım hep bekledım belkı olur dıye aman aman sakın sen ıhmal etme herseyı erkenden halledın
selam kızlar neler kaynattınız bakalım
Bana kalsa ben daha 6.ay da herşeyi yaptıracaktım da doktor beni 1yıl bekle diye hep frenledi.Ben ilaç ya da iğne istemedim ki sadece bakalım varsa bi sorun en azından ona göre tedaviye gideriz diye düşündüm.Allahtan özel hastaneler var ben bi kez hata yaptım ve devlete gittim de adam bana dedi 10 yıl olmadan biz hormon testlerini yapmıyoruz dedi. Yuh dedim alt tarafı test insanlar bir sorun varsa onu anlamak için 10 yıl mı bekleyecek.Zaten ben devlete ödediğimiz paralara anlam veremiyorum,devletin hiç bir faydasını görmedim.
bende şu devlete ödediğimiz paraya acıyorum,o parayı özel sağlık sigortasına yatırsak yurt dışına bile gideriz
senın nezamandır olmuyo cnm
benim eşimde özel sigortalı ama bi halta yaramıyo geçen ay kürtaj bile geçmedi ordanya aslında ben düşündüm onu arkadasım ozel sıgortalı ama sanırım ne kadar cok dr gıdersen o ay o kadar fazla ödüyosun
iyi akşamlar kızlar porticim geçmiş olsun cnm
cnm adet tarihin ne zamanki sen adet sendromu yaşıyorsunay kızlar benim metobolizmam zortladı sanırım,sol yumurtalığımdaki ağrı hala devam ediyo,memelerim yandan ağrıyoeyvahedigeldismileadet öncesi sendromumda başladı ya herşeye sinirleniyorum yada gözyaşım kirpiğimde geziyorum ben direk psikoloğa gideyim bariaklinialirimsmile
biz çalışmaya daha bu ay başladık canım ilk denememiz acemiyiz yani:kedi:boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?