Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım valla biz bu ay hergün denedik yani 10.günden 17.güne kadar sonrada gün aşırı.biliyorum doktorumda günaşırı önerir hep.ama ben ihlal ettim bu sefer,galibada işe yaradı:)))

ya çok garip hissediyorum,yani içimde var olduğunu bilmek heyecanlandırıyor düşündükçe..görsem içim rahatlıycak,haftaya gidicez umarım herşey yolunda gider....

slm canım ,yani aslında zor gelmedi bu ay daha fazla inanmıştım galiba, o yüzden daha pozitif ve inançla yaklaştım sanırım duruma:)))

yani sanırıöm 4 hafta canım 2 gün oldu öğreneli 28.günümde öğrendim ben.. sanırım o yüzden haftaya çağırdı şu an göremiyiz bişey çok küçüktür dedi...

evet düşüncede çok önemliymiş olumsuz düşünmemek ve olucağına inanmak gerekiyo pozitif düşünce burdada işe yarıyor

evet bende 4 haftalıktı gitmiştim gözükmedi 1 hafta sonrasına çağırdı doktorum o zaman gözüktü ve ilk aylarda ilişkiyide önermiyolar onada çok dikkat et mümkün olduğunca yapmamaya çalış

valla uzun bir ara veririz sanırsam zaten:)))) senin varmı canım çocuğun? ikinciyi mi istiyorsun?

iyiyim cnm görüşmeyeli sen nasılsın taktik demişin o neydi?
sağol cnm ben de iyiyim.İnşallah daha da iyi olurum.Sleepy sordum canım taktiğini anlayamamıştım da bi faydası olur bizede belki ..
canım valla biz bu ay hergün denedik yani 10.günden 17.güne kadar sonrada gün aşırı.biliyorum doktorumda günaşırı önerir hep.ama ben ihlal ettim bu sefer,galibada işe yaradı:)))

ya benim doktorum da gün aşrı dene diyor.bende bir kaç aydır öyle yapıyorum.hergün olursa sanki kalitesiz olacak gibi geliyor ben de mi ihlal etsem napsam.Bugün doktora gidecektim yumurta takibi için 13. gündeyim.şanssızlık ya doktorum hastalanmış,randevuyu yarına attılar.Bakalım ne diyecek?

evet 6 yaşınada bir oğlum var geçen ayda 7 haftalık bebişim karnımda öldü kürtaj oldum şimdi korunmuyorum şu andada adetliyim zaten yarından sonra çalışmalara başlıycaz bizde inş şubatta hamile kalırım

canım benim kocişte bir yerde okumuş hergün sex sperm kalitesini arttırıyormuş valla ben onun yalancısıyım ya beni kandırıyo hergün olsun diye yada gerçekten doğruopuyorumnanaktan

canım benim kocişte bir yerde okumuş hergün sex sperm kalitesini arttırıyormuş valla ben onun yalancısıyım ya beni kandırıyo hergün olsun diye yada gerçekten doğruopuyorumnanaktan

4-5 gün ara vermek spermleri öldürüyormuş yani uzun süre birlikte olmayıp da günleeeeer sonra olunca ölü sperm sayısı fazla oluyormuş ama her gün yapmak da spermlerin kalitesini zayıflatıyormuş.ikisinin arası gün aşrı oluyor tabi kişiden kişiye göre değişiyor bazı şeyler.

Allah bağışlasın canım yavrunu..kaybın içinde çok üzüldüm...umarım kimseye yaşatmaz böyle acılar bidaha sanada inşallah....

valla portakalcım bende doktorun dediklerine uyardım hep harfiyen.bende takipler çatlatma iğneleri neler yapıldı paylaştık biliyorsun..artık ümidim kalmamaya başlamıştıki çok şükür..bu ay doktorum kendi haline bıraktı hiç bişey yapmıyalım bakalım nolucak dedi.sadece duphaston aldım gebelik oluşursa tutunur demişti...yani bilmiyorumki hergünmü işe yaradı yoksa zamanımı gelmişti,sebebi herneyse hoşgeldi hayatımaa:)))

sağol canımcım hepimize yaşatmasın bir daha allah heveslenipte hevesinin kursağında kalması kötü maleseff duphaston yazmışsın hapmı bu bizde alsak işe yaramı acepeyvahedigeldismile

ya valla bizde hergünü ben istemiştim ya çünkü hep yumurtlama çatlamasını kaçırıyorum gibi gelirdi banada:))) hayırlısıyla umarım herşey yolunda gider....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…