Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Yakında olur kızlar , merak etmeyin . :))) Ben de gezip dolaşmak istiyorum, korkudan fazla gezemiyorum . Karnımda acıktı, bişeyler yiyim ben en iyisi . :)

selam kıslar yaa yine kimse yokkkkkkkkkboshayallersmile

kıslar doktordan geldim regl gecikmesini pek dikkate almadı doktor yani öndeden çok düzensizdi şimdi bir hafta geçmiş kafana takma stres yaşamışsın bu ay ondan olmuştur dedi
yarın şeker yüklemesi yapacaklar ondan sonra ilaç verecek yumurta büyütmek için
ama eşinin bu test sonuçlarına göre şansımız az dedi
aşılam olacak herhalde ama bakalım önümüzde daha ne engeller var mafoldumben
vardır bi hayır demekten başka bişe glemiyo elimizden
moralmen diplerdeyim kendimi toplamay çalışıyorum guclubacismile

şşşşşt kızlar portakal defne berrak hoşgeldiniz kızlar

hoşbulduk canımmmm opuyorumnanaktan

ben o yavrımı yirim yiiiiiiirrrrrr kız porti sen hankı ildesin bacım?kelebek hoşgeldin canım,defhne alohaaaa çiçeeeeem

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım selam, dur bakalım hemen üzülme bak çaresi var sonuçta. moralin iyi olsun ki herşey güzel olsun dimi. hemen salma kendini. bebişlerin zamanı var ondan bekliyoruz böyle. belli olmaz bakarsın aşılamaya falan gerek kalmaz. ben dua edicem senin için. inş hemen gelir bebişin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım sıkma hemen canını bu kadın doktorları çok enteresanlar. Morel vereceklerine insanı hepten berbat ediyorlar. Ben kaç tane doktor değiştirdim bu yüzden. Gider gitmez tüp bebek dediler hiç bir açıklama yapmadan şok oldum inanamadım. Eşim varikosel araştırdım ettim ilk eşimin ameliyet olması gerekiyor. Eğer ameliyattan sonra olmazsa aşılama sonra tüp bebekmiş. (Aşılamanın ve tüp bebeğin kadın üremesine zararları var.) Bende hep aynı hatayı yapıyorum moralimi bozup hamile kalamıyacağımı düşünüyorum çok yanlış son zamanlarda o kadar düşük sperm sayısı, hızlılık ve morfoloji ile hamile kalanları duydum ki bizim neden olmasın. Bizim tek eksiğimiz inanmamak sanırım.

güzel dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler..umarım en yakında hepiniz yaşarsınız bu güzelliği,dualarım sizlerle.....

güzel dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler..umarım en yakında hepiniz yaşarsınız bu güzelliği,dualarım sizlerle.....

ayy canım Allah dualarını kabul etsin inşallah,Sana sağlıklı,hayırlı nur topu gibi evlat versin.

En sevdiğim avatarı koymuşsun,çok yak
ışmış :CüvCüv:

amin canım benim..bende çok beğeniyordum,umarım en kısa zamanda sanada kısmet olur bu resmi koymak....

ınşallah..
ya taktikleri yazmışsın ya anlamadım hergün mü çalıştınız,bir gün ara vererek mi?Şuan nasılsın var mı bişeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…